עברתי חויה לא נעימה בספא של חמת גדר

שמר2

New member
האם החוויה הזו קשורה ב:

פציעה באצבעות הידיים? כי אם לא אז יהיה מנומס כלפי הקוראים והאתר אם תפרטו יותר, אם לא, אז הקוראים יאלצו שלא להתייחס ברצינות להודעה. ככה לפחות זה נראה לי.

י ל י 75

New member
אוהדי הדיל ערב של ספא וילג .שינויים

אם בעבר סגרתם דיל של ארוחת ערב בסיאם ,ערב מפנק בספא וילג של חמת גדר , הרי היום הוא עדיין מפנק והמסאג יותר טוב מאי פעם ,והלפידים מסביב לבריכה..פשוט תענוג..רק חבל שבמסעדה חלו שינויים ובמחיר המפוצץ שלוקחים לנו לערב אחד (בסביבות 800 שח לזוג) אנו הפכנו להיות קוחות סוג ב במסעדת ה"סיאם" היוקרתית,לקוחות הספא מקבלים תפריט עסקי שמוקבל ל 4 מנות עיקריות בלבד ששתים מהן הן עוף ופרגית ואחת דג ושלושה מנות פתיחה ששתים מהן סוג של סלט ,המלצר ידגיש שתוספת מותר אחד לשניכם ושהשתיה לא כלולה ...בעוד שהזוג לידכם מתענג על ברוז ברוטב הדרים וסטייק ברוטב פלפלים.עבורנו זאת היתה חויה נוראית כי נשאר לנו הטעם טוב של שנה שעברה ולא עדכנו אותנו בשינוי.שבקשנו ברווו וסטייק המלצר ענה לנו בקול רם שזה לא כלול וממש התכוון לנהל ויכוח .השתקנו אותו וביקשנו שייתן לנו מה שאנו מבקשים ושיגבה ממנו רק לא לעבור את הויכוח המשפיל הזה.בקיצור לא נהנו זה ביאס לנו את כל הערב הרומנטי שלנו ,הגענו למסעדה אחרי מסאג באנרגיות הכי קסומות שקיבלנו בספא טבע ..והמסעדה שלחה אותנו בטעם מר הביתה .היה חשוב לי שאנשים שמגיעים לשם קבוע במסגרת דיל ערב של הספא ידעו שחל שינוי משמעותי מבחינת מסעדת הסיאם ואנו בהחלט לקוחות סוג ב שמקבלים תפריט עסקי מעליב .

sinronit

New member
שטויות. אנחנו חזרנו מהספא אתמול

בדיוק. ולא היה ולא נברא. הגענו לשם ביום חמישי האחרון ישר לארוחת הערב. נכון- התפריט כלל 4 מנות שהם מנת פתיחה, מנה עיקרית, תוספת ענקית וקינוח, קיבלנו גם שתייה קלה ותאמינו או לא, גם אני וגם בן זוגי אוכלים המון והמנות היו פשוט גדולות עד כדי כך שמידי ארוחה השארנו כמעט מנה שלמה בצלחת. ככה היה גם בארוחת יום שישי. לא הגבילו אותנו ולא כלום. להיפך הם היו יותר מנחמדים. אין לי תלונות כלל על המקום. החופשה היתה יותר ממדהימה והרבה יותר ממה שציפיתי.

sinronit

New member
אה ועוד משהו-בן זוגי אכל

ברווז ואני אכל סטייק אנטריקוט..

sinronit

New member
אני לא עובדת שם ולא מתיימרת לעבוד

שם. כדאי שתבדוק לפני שאתה מדבר... ואכן הייתי אורחת המלון ונהניתי מכל רגע...

י ל י 75

New member
אם היית קוראת לפני שאת קופצת ...

היית מבינה שדיברתי על דיל ערב בספא שלא קשור למלון ...הדילים של המלון הם משהו אחר ונכון אוכלים בכייף בלי הגבלה במסעדה.הדילים היומיים זה סיפור אחר פעם היינו מגיעים לערב רומנטי ואוכלים ומתענגים בסיאם היום הם שינו את זה ולדילים יומיים של ספא וליג מגישים תפריט עלוב של 4 מנות עיקריות...בתור זוג שמגיע קבוע כל שנה במסגרת הדיל הזה התאכזבנו מאוד וזכותינו ליידע את הציבור .

י ל י 75

New member
חשוב לציין כי דיל שכולל סויטה סיפור

אלה שהגיעו למלון באמת אכלו בכייף במסעדה ללא הגבלה אך אלה שהגיעו ליום בספא שלא כולל סויטה ..הם אורחים סוג ב במסעדה ומקבלים תפריט עלוב עסקי ...חבל על המילים המיותרות ...פשוט תבדקו לפני שאתם סוגרים דיל מה מגיע לכם במסעדת הסיאם האם באמת תוכלו להנות מהברווז המהולל שאינו כלול בתפריט העסקי ומהסטייק..אם יענו לכם שכן אז כנראה שהסנקציה שלי הצליחה והרווחתם מהמלחמה הקטנה שלי .בתקווה שרק תהנו וכמה שיותר ושאף אחד לא יבאס אתכם.בהצלחה.

למעלה