עברתי טסט 6
וחפירה לכולם .. תקראו

Laallaa

New member
עברתי טסט 6
וחפירה לכולם .. תקראו

בשעה טובה עברתי טסט - שישי.
פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה, ואני ממש רוצה לחלוק את הסיפור שלי.
אני קוראת כאן הרבה מאוד זמן ואף פעם לא כתבתי כאן כלום.
את הרישיון שלי התחלתי להוציא לפני שנה וחצי כמעט, עשיתי תאוריה לפני שהתחלתי את הרישיון, נכשלתי בתיאוריה ראשונה,
ואז עשיתי כמה שיעורים מעטים - 2,3. ועברתי תיאוריה 2 עם טעות אחת .
אחר כך עשיתי שיעור ועוד שיעור וכך הלאה.. הגעתי לשיעור 30 בערך וראיתי שאני לא נוהגת טוב, לא התייאשתי ולקחתי שיעור ועוד שיעור,
בסופו של דבר המורה הגיש אותי לטסט פנימי אחרי המון המון שיעורים.
עברתי את הטסט פנימי - כי זה חרטה אחת גדולה, עם זה היה טסט חיצוני בוודאות לא הייתי עוברת.
בתקופה ההיא לפני יותר מחצי שנה שניגשתי לטסט הפנימי ההוא, השתנתי ואני נוהגת יותר טוב, אז אני אומרת את האמת לא נהגתי טוב בכלל.
ניגשתי לטסט חיצוני, הטסט הראשון - היה לי מאוד נורא, עד כדי כך שהבוחן בלם אותי, אני לא בדיוק זוכרת על מה ... אבל לא ידעתי לנהוג.
ואז עשיתי המון שיעורים! אחרי שיעור 70 כבר הפסקתי לספור את השיעורים,
התביישתי, התביישתי מכולם בעיקר מהמשפחה. ההורים שלי שילמו ע-ל כל הרישיון.
אם כמה שרציתי לוותר על הרישיון הזה , אמרתי לעצמי שאין סיכוי בעולם.. כל הכסף לפח? בסופו של דבר כל אחד צריך רישיון!!!!!
התחלתי וצריך לסיים.
עשיתי עוד ועוד טסט.. המשפחה כבר הפסיקו לשאול כי היה לי קשה לדבר על זה...
התחלתי להרגיש שהמורה לא מוצלח, אבל עברתי 70 + שיעורים, אמרתי אין סיכוי אני עוברת מורה עכשיו.. עשיתי איתו שיעורים, רוב השיעורים הייתי יוצאת ישר בלי חוות דעת, לפעמים הייתי בעצמי שואלת אותו " נו איך אני?" " אני לא מרגישה שיפור.." חיפשתי שיגיד לי כמה מילים.

היום בשעה טובה ומוצלחת אחרי טסטים רבים וכושלים עברתי טסט שישי...
המסר לכולכם, אל תתייאשו, לא משנה מה קורה בסוף אתם תעברו!!!!!!!!!!!!!
ותבדקו טוב טוב את המורה שלכם על השיעורים הראשונים !

ושיהיה לכולם אחלה של יום

maya 25

New member
איך הייתי צריכה לקרוא את ההודעה שלך

היום נכשלתי טסט שלישי,הבוחן רמז למורה שלי שאני חלשה מאוד ובמילים אחרות,איך הגשת אותה לטסט,יש לי בעיה שאני נלחצת שבוחנים אותי גם אם זה המורה שלי,אני לא פועלת נכון תחת לחץ,אחרי הכשלון של היום דיי נשברתי והתייאשתי,אני שמחה בשבילך ואת מחזקת אותי שזה לא הסוף בשבילי ואני אשיג ככה או ככה את הרשיון המיוחל!

Laallaa

New member
...

קודם כל רשמתי את ההודעה הזאת כי כבר יותר מחצי שנה אני קוראת פה הודעות, ויש כאן עוד כמוני שכתבו הודעות כאלה.. וחיזקו אותי ובזכות עוד אנשים כמוני שחיזקו אותי ובזכות זה שקראתי לא התייאשתי.
ואת- אל תתייאשי לרגע! ביזבזת המון כסף על כל זה.. עכשיו תעזבי את הנהיגה? ממש ממש לא! כל אחד בסוף משיג רישיון, יש כאלה שמהר ויש כאלה שיותר זמן לוקח להם.. בסופו של דבר כולם ישיגו!!!!!!!!!!!!

ותאמיני לי שאני לחוצה, אני כ"כ נלחצת.. שהיום מי שנבחן איתי יחד לטסט, ניסה להרגיע אותי ...
זה טסט, וזה מלחיץ... תנסי לחשוב שמי שיושב לידך זה המורה שלך, סתם מישהו.. ושעברת ה-כל , נסעת כבר בכל העיר שלך, מי יכול להכשיל אותך? מי???
בע"ה, שתעברי טסט הבא!!! אני באמת מאחלת לך - ולכל אחד שיעבור טסט ויקבל רישיון!!!

את מקסימה,

והאמת שהסיפור שלך די דומה לשלי - גם ים שיעורים, גם הפסקתי
לספור, גם מתחילה להרגיש שנידפקתי עם המורה הזה וגם לא מקבלת חוות דעת בסוף השיעור.
ד"א, עשיתי שני טסטים עד עכשיו :( הייאוש חוגג...

הילה2403

New member
מעניין אותי דבר אחד......

איך לעזאזל הורדת את הלחץ והצלחת לעבור?
אני מגיעה גם לטסטס שלישי ועושה כל כך הרבה שטויות בטסטס אבל בשיעור הנהיגה שלי מושלמת.

Laallaa

New member
תקשיבי..

עשיתי טסט עם עוד אחד, והוא ראה שאני ממש לחוצה והוא ניסה להרגיע אותי.. אני לא יודעת אם הצליח לו,
אבל תחשבי - שמי שיושב לידך זה סתם עוד מישהו, ואת כבר נהגת בכ-ל העעיר שלך! אין מקום שלא עברת...
ושוב לשלם לעוד טסט? לא בא בחשבון.

תנסי לחשוב ככה.. או איכשהו לנסות להרגיע את עצמך, בסוף כולם עוברים!!
את לא היחידה במצב הזה!

בהצלחה!!

nitsansh

New member
את לא לבד...

לפי מה שאני מבין, הלכת לטסט ראשון כשלא היית מוכנה, וזה סתם מיותר...
אבל סוף טוב, הכל טוב... העיקר לא להתיאש כלל...

למעלה