עברתי טסט

• פותח הנושא cj2
  • פורסם בתאריך

cj2

New member
עברתי טסט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

על 50 סמ"ק במבחן שליטה...(סוף סוף) יש לי כמה שאלות: הקטנוע היחידי שנסעתי בו עד היום היה הסאנג יאנג סופר פיור בלימוד נהיגה מה דעתכם עליו? על מה אני צריך לשלם חוץ מקניית הקטנוע? (הכוונה לביטוח קסדה טסט וכו... מה הטווח מחירים) מה אני יכול לקנות ב 6000 שח כולל הכל? תודה....

gesus

New member
מזל טוב

ב-6000 ש"ח אתה יכול לקנות חופשי חודשי משופר למשך שנתיים.

yuvalfra

New member
מזל טוב!

גם אני עברתי לא מזמן טסט ראשון...כיף :) הפיור הוא בסדר אם הרכיבות קצרות, ועירוניות בלבדדדדדדדד. המתלים שלו עלובים. שיבושי הכביש הנפוצים בארץ, בורות, מכסי ביוב, אפילו במפרים לא מרגישים טוב על הגוף (אתה בטח נוכחת לזה בשיעורים). בטח גם שמת לב שאחרי 10-20 דקות של רכיבה התחת מתחיל לכאוב ומתחיל להיות חם בטירוף
הבלמים לא משהו (ביחס לפיור עם שני בלמי תוף) אבל מספיקים לבלימה במהירויות בינוניות (50-60 קמ"ש). הייתי אומר שאם אתה צריך קטנוע להסתובב איתו בעיר ברכיבות של עד 10 דקות, ולא אכפת לך ממהירות וכוח המנוע אז לך על הפיור. בתקציב שלך תוכל לקנות פיור שנת 2002 יד שניה וקסדה בינונית (400-500 ש"ח) אבל לא יותר מזה (סבל, אזעקה, ארגז, מנעול, מעיל מיגון, כפפות?). הביטוח הוא 1700 לשנה... אני אומר תקציב לעצמך סכום מסוים לקניית הקטנוע עצמו, מההוצאות האחרות (ציוד, ביטוח, טיפולים) לא תוכל להמלט :) בהצלחה

gavnuk

New member
גם אני עברתי טסט ביום ראשון ומחפש..

אני מחפש ומחפש ולא מוצא. טייפון 98, שמור ביותר. איפה לחפש.....? אני כבר משתגע....

cj2

New member
הסופר פיור

נחשב למהיר יחסית? על איזה קטנוע אתם ממליצים שיהיה זריז עם מהירות סופית מכובדת מה עם ה nrg?

yuvalfra

New member
סופר פיור ואנרג'י

מדובר ב-2 ליגות שונות לגמרי. הפיור הוא מקטגוריית הזולים ויעילים (מקוררי אוויר) ואילו ה-NRG מקטוגריית המהירים, הספורטיביים (מקוררי מים). ה-NRG הוא אחד הטובים בקטוגריה זו אם לא הטוב ביותר אבל הוא גם יקר מאוד ולא תוכל למצוא כלי כזה במצב טוב במתחת ל-8000-9000 ש"ח. הפיור בהחלט זריז, בשביל נסיעות עירוניות הוא מספיק מהיר ומאיץ מספיק טוב, בשביל נסיעות בין-עירוניות לא. המהירות הסופית שלו היא 70 כמדומני. ה-NRG לעומת זאת יכול להגיע גם ל-100...כפי שאמרתי ליגות שונות. זה תלוי בצרכים שלך.

למעלה