עברתי יום "משוגע...."וגם מצאו לי ..

אורית...2

New member
עברתי יום "משוגע...."וגם מצאו לי ..

מצאו לי (אולי...) היום מחלה חדשה !!!! הייתי היום בביקורת אצל פרו´ שדה....ואני צמודה לבקבוק מים ולסוכריה בפה, זאת אני ! ואז הוא שואל אותי "את צמאה הרבה", אמרתי שכן.ואז הוא אמר לי "טוב, את מוכנה לעשות בדיקת דם" ? מה קרה ? טוב אז הסיפור ככה........יש מחלה חדשה שקוראים לה "סיאוגרן" והיא "מחקה" את הטרשת, ואם חולה טרשת מתלונן על צמא היום, שולחים אותו לחפש אם יש לו בכלל "סיאוגרן" ולא טרשת.התחלתי לברר אם זה צריך לשמח אותי או להעציב אותי, והתשובה שקיבלתי שכשיש סיאוגרן הטיפול רק סטרואידים, ובגלל שאני "סרבנית תרופות" (נשבעת לכם שככה הוא אמר לי...)אז זה לא ישנה אצלי כלום. הקיצר מה ,מי, מה זה הסיאוגרן הזה ????????? מישהוא שמע על המחלה החדשה הזאת שמתנהגת כמו טרשת ??? טוב אז בשבוע הבא אלך לעשות בדיקת דם ונראה ??? אבל פרטים בינתיים אשמח לשמוע (גיל עד מחר בערב איננו, כבר הישארתי לו הודעה שאני צריכה אותו דחוף...........) והדבר הכי חשוב שקרה לי היום זה שנולדה לי נכדה !!! אבל המצב לא הכי טוב, ומאחר ויש פה נשים בהריון בפורום אני מעדיפה לא לדבר על זה , בואו נגיד רק שב48 שעות הקרובות, אני מחזיקה אצבעות ומתפללת.... (נאווה אל תדאגי!!!! היא נולדה בשבוע מוקדם ...שאת כבר עברת את השבוע הזה מזמן !!! , וסיאמית אל תרימי דברים כבדים על הידיים ,את בהריון!!!! ואת צריכה לשמור על עצמך ולדאוג רק לעצמך , אפילו שקית עם חלב אל תרימי ...שאחרים יסחבו לך אותה....שמעת !!! אתם יודעות מה אני מרגישה לגבי ההריון שלכם... ככה הרגשתי גם לגבי ההריון של הנכדה שהיתה בבטן של הבת שלי, אבל מרוב "שטויות" שאני מדברת ובגלל שאני לא מבינה ש....ום דבר !!! ומי אני בכלל שאגיד לה מה לעשות, אז לא עשו את מה שאמרתי. אבל אני בטוחה שאתם מקשיבות לי.........ביי

אור2

New member
אוריתוששששש../images/Emo24.gif

קודם כל מזל טוב, זאת הנכדה הראשונה? מקוה שהכל יהיה בסדר ומחזיקה איתך אצבעות. בקשר לבריאותך, מקוה שזה יהיה עשן, בלי אש!!! והכל יתגלה כלא היה. קחי את הזמן, בחשיבות על האפרוח הקטן, הוא יאיר את דרכך עד לקבלת התשובות. ואמן שיהיו רק חיוביות. הרבה כוח!!!
איתך,אור.

אורית...2

New member
אורוש וכ...ולם !!!../images/Emo24.gif

תודה על כל החיזוקים אני מקבלת ממכם... עכשיו דיבר רופא עם הבת שלי, הם מתחילים להוריד לה את החמצן בהדרגה ,עד שהיא תוכל לנשום לבד ! אמן !!! מה שכן עכשיו הבת שלי היתה כבר יותר רגועה (דיברו איתה סוףסוף...) ויכולתי לשאול עם איזה אפגר היא נולדה , וזה היה אפגר 8-9 , אז אני עכשיו אני גם "נרגעתי " ויכולתי להרגיע את הבת שלי, כבר שמעתי בקול שלה שהיא בסדר..(אם היא אמרה "טוב אני אלך לכול משהוא ..." כי מאחרי הלידה היא לא יכלה לאכול...) עכשיו לכל מי שבטח ישאל מה זה "אפגר" כל תינוק ברגע שהוא נולד מקבל "ציון"שנקרא אפגר,וזה כולל 10 פרמטרים שצריכים להיות אצל תינוק שנולד, אז ציון 8-9 זה טוב !!!(מתוך 10) נמשיך להחזיק אצבעות שינתקו אותה כמה שיותר מהר מהמכונת הנשמה...והכל יהיה בסדר
אני כבר רוצה להחזיק אותה על הידיים שלי...
ולתת לה חיבוק ונשיקה אז ביי לכולם , וסליחה שאני מטרידה אתכם בבעיות שלי...

אור2

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif

אורית, אני מקוה שעד שעה זו הנכדה כבר מנותקת מכל מכשור, ומהר מאוד תוכלי לחבק אותה כרצונך. מי יתן ויהיה רק טוב ושמועות טובות בסופ"ש זה. שבת שלום ועדכני אותנו. מחכה אור.

אורית...2

New member
היא כבר לא מחוברת למכונה !!!../images/Emo6.gif

זהו ניתקו אותה מהמכונה !!!יש רק מכשיר שמחובר אליה שיזכיר לה שצריך לנשום, תודה לכולכם על שהחזקתם לנו אצבעות !!! (אין סמיילים...........) אני שולחת לכולכם חיבוק ענק !!! ואני מקווה שמחר בבוקר כשאני אבוא לשם אני אוכל לחבק אותה.... שתהיה לכולנו שבת שלום !!!!

RomiVais

New member
איזה יופי אורית - מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

אני חושבת שלא רק אתם נרגעתם - אלא כולנו גם!! אין שופ סיבה שתתנצלי על שאת משתפת אותנו - אנחנו פה בשבילך, ואם במקרה יש משהו שאפשר לעשות בשבילכם - אל תהססי!!! המון המון בריאות לכולם ובעיקר לקטנטונת סוף שבוע נעים, ותמשיכי לעדכן אותנו רומי

Navva

New member
אורית

ראשית כל אני מחזיקה אצבעות לנכדה החדשה. אני מבינה שהיא פגה, אבל צריך לקוות רק לטוב. לבעלי שייחיה יש אחינים (תאום ותאומה) שנולדו פגים בשבוע 30, היום הם בני שנתיים. השבוע הזה כבר מזמן אחרי. רק שאמא שלי מתחילה קצת להיות חסרת סבלנות (אני לקראת סוף שבוע 38). ד"א שהגעתי לשבוע 32 חמותי נרגעה, אין לנו כוונה לבלות בפגיה. ממש כיף שעוד משהו דואג. קניות רציניות אני כבר לא עורכת מס´ חודשים, מכבדים גם את כרטיס האשראי של בעלי שיחייה. אבל גם אני דואגת לך אורית, מה פשר ה"סיאוגרן"? אני מחכה לעוד פרטים. אורית, אני מתארת לעצמי שלא קל להתמודד עם בשורות שכאלו במס´ מישורים. אבל תשמרי את על מצב טוב עד כמה שניתן. את בטח רצה בין הבית לבי"ח. איך בתך מרגישה? האם זו היתה לידה רגילה, או ניתוח קיסרי? באיזה משקל נולדה הקטנה? לרוב המקרים יש תשובה. ושוב תמשיכי להיות חזקה. נאוה נ.ב. היכן מקבל פרןפ´ שדה? האם כדאי להיועץ בו כדעה נוספת?

אורית...2

New member
היי נאווה וכ..ולם בקצרה....../images/Emo10.gif

לגבי פרו´ שדה,היום הוא מנהל המחקה הניאורולוגית של וולפסון , הוא היה הרופא שטיפל בי מתחילת המחלה, עוד כשהיה רופא רגיל בתל השומר, (עופר ........איפה אתה ???,גם עופר מטופל רק אצלו ) אז בגללו ורק בגללו עברתי מתל השומר לוולפסון. כשנתנו ציונים לרופאים אצלי הוא קיבל ציון גבוה !!! הוא מכיר אותי מתחילת המחלה, מכיר את "השגעונות" שלי (לגבי סרוב לקחת תרופות...) והכי חשוב הוא "בן אדם!!!" ויעיד על זה עופר גם ! לגבי הבת שלי.......מחכים ל8 בבוקר לביקור ופאים, דיברתי איתה , כי היא כל הלילה ישבה ליד הדלת של הטיפול נמרץ והסתכלה מהחלון....כי לא נותנים לה להיכנס.אז נחכה אחרי הביקור רופאים. זאת היתה לידה רגילה ,קלה ובלי תפרים !!! והמשקל דווקא היה בסדר יחסית לשבוע.... 2.100 אני אמשיך לעדכן אתכם במשך היום ..בי !!!!

RomiVais

New member
אורית - מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב להולדת הנכדה!!!
אני ממש ממש מצטערת שהמצב לא כל כך טוב, תעדכני בבקשה מה קורה איתה, איך היא מרגישה? מה מצבה? אמן אמן ואמן שהכל יסתדר והמצב ישתפר!! אני כבר מחזיקה אצבעות ומתפללת בשבילכם!!! לגבי המחלה החדשה, לא שמעתי עליה אף פעם, אבל מה שכן, לאמא שלי יש "התקפי" צמא לפעמים. לא ידעתי שזה חריג... אורית, אני שולחת לך המון חיזוקים ומקווה שברגע שתמצאי לנכון - תעדכני אותנו. המון
ו-
רומי

RomiVais

New member
אוריתוש, מה איתך???

איך את מרגישה? איך את עוברת את הרגעים האלה? נראה לי שלא קל לך, ואני ממש מקווה שאנחנו מצליחים לרומם את רוחך מעט. אל תשכחי לשמור על עצמך, מאוד חשוב!!! המון בריאות, לך לבת שלך ולנכדה ו-ל-כ-ו-ל-ם!!! אוהבת, רומי

אורית...2

New member
עשיתי חיפוש וזה מה שמצאתי../images/Emo4.gif

עשיתי חיפוש לסיוגרן, ומצאתי 10 אתרים אבל רק אחד עלה לי, אני מצרפת לכם אותו.... לגבי הנכדה החדשה שלי, עדיין אין שינוי, מחכים לביקור רופאים אחרי 8 בבוקר ,ואז נראה...ביי !!!!!!!!

RomiVais

New member
תודה אורית!! ../images/Emo13.gif

אני אצרף את הקישור בהזדמנות ראשונה לקישורי הפורום!!! שוב תודה והמן נשיקות, רומי

רחלית

New member
סיואגרן

שוב מזל טוב והפעם אני כבר יודעת שהקטנה מתאוששת ולא מונשמת. זאת הפעם השניה שאני שולחת מסר זה אבל מה לעשות שום דבר אינו מושלם! האם ידוע לך איזו בדיקת דם יש לעשות לדם אבחנה מבדלת בין שתי המחלות?

אורית...2

New member
עשיתי בדיקת דם היום !!!../images/Emo3.gif

עברתי ליד הרופא,ולא היו אצלו אנשים..אז ניכנסתי לקחת פתק לבדיקת דם, הוא ממש לא ידע על מה אני מדברת (היה לו מכתב מהרופא)...צעק עלי ,התרגז...והביא אותי לדלת שאבין ששם המקום שלי......... בדרך אם אני רוצה ואם לא, עוברים דרך המעבדה...ומאחר ואני מכירה אותם הרבה הרבה שנים, החלטתי להיכנס ולשאול אם הם יודעים...והיא ישר אמרה לי "בטח", ואת לא צריכה שום פתק מהרופא משפחה, בואי אני אקח לך דם עם המכתב של וולפסון,אז לקחו לי דם, והתשובה לוקחת 2-3 שבועות. השם של הבדיקות הוא: anti ssb ו anti ssa וזהו... עכשיו אני הולכת לברר למה ל"פיצי" לא יתנו לאכול עכשיו 7 ימים....זה מה שאמרו לבת שלי היום בפגיה , שהקיבה שלה לא מעכלת....לא מבינה בזה ,ובשביל זה טוב שיש חברים ( שגם היתה אחות אחראית של הפגיה) אז ביי !!!!!!!!

RomiVais

New member
אורית - תמשיכי לעדכן.........

מה קורה עם התינוקת? איך היא מרגישה? ומה שלום הבת שלך? מקווה ששתיהן חשות בטוב ומתאוששות לחלוטין. קבלי
גדול ולילה טוב, רומי

למעלה