עברתי לזריקות של progynon depot

טלי19881

New member
עברתי לזריקות של progynon depot

האנדו המקסימה שלי רות פרצי'ק כול כך מקסימה ועוזרת מילאה לי טופס 29ג של יבוא תרופות הורמונים מחוייל בזריקות ועברתי להורמונים החדשים שלי progynon depot שצריכים להגיע מחוייל אני כול כך שמחה שיש לי כזאות אנדו

טלי19881

New member
הייתי על דלאסטרוגן וזה לא אותו הדבר

כמו progynon depot אומנם החומר שלהם הוא אותו החומר אבל מנגנון הפעולה שלהם שונה progynon depot הוא עושה פימיניזציה ועובד טוב על טראנסקסואליות ועושה פימיניזציה טובה לעומת דלאסטרוגן שהוא מיועד לנשים שעוברות טיפולי פרוריות הפריות וכו' יופי עוד משהוא שלמדתי עשיתי שיעורי בית חחחחחחחח

טלי19881

New member
אים מישהיא גם רוצה לייבא הכול חוקי

האנדו יכולה למלאות לכן טופס 29ג הטופס שלי הורדתי אותו דרך שור טבצי'ק שהם צריכים לייבא לי את ההורמונים אים מישהיא רוצה שתישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן פרטים לגבי הכול הכול חוקי דרך טופס 29ג של יבוא תרופות

טלי19881

New member
מי שרוצה שאני יזעזור לה ולא מיסתדרת

עם ההורמונים שהיא לוקחת אני מוכנה לעזור...

צופה121

New member
כל הכבוד טלי
את נהדרת!!

יפה שאת חושבת על אחרים ורוצה לעזור!

Ellianne

New member
ראית איך היא מתנהגת לאחרות?

תקראי את התגובות שלה בשרשורים למטה. יותר גרוע מערסים.

ומה עזרה בזה? כאילו יש פה מישהי שיכולה להרשות לעצמה לייבא זריקות במאות שקלים. לטלי אין בעיה כמובן, היא מקבלת 3500 שקל מביטוח לאומי, אז מה אכפת לה באמת.

טלי19881

New member
איך אני מיתנהגת פה בידיוק חמודה שלי?

זה שאני אומרת לאנשים פה תאמת בפנים זה עושה אותי אדם רע? וחוץ מיזה אל תיסתכלי על התגובות שלי תיסתכלי על התגובות שלך ועל התגובות הלא נורמליות של האנשים פה שמגיבים לי וחמודה שלי תאמיני לי שאים רוצים לעבור לטיפףול הורמונלי יעיל יותר ואפקטיבי יותר אז עוברים ומייבאים הורמונים מחוייל ברוך השם היום יש עבודה אפשר לקבל קיצבה כמו שאני מקבלת מי שרוצה עושה את זה ומי שמיסתדרת עם ההורמונים שלה אין שום סיבה שתייבא הורמונים מחוייל שמתאימים לה אים לא שמתי לב כתבתי אים יש פה מישהיא שלא מיסתדרת עם ההורמונים שלה שהיא לוקחת ורוצה לשקול אופציה אחרת הורמונים אחרים בצורת זריקות אני יכולה לעזור וזה שאת גברת אליאן לקחת את זה למקום אחר לגמרי והתחלת להיכנס לי לתוך הכיס שלי ולהגיד כמה אני מקבלת ושלא כול אחת מקבלת 3500 שקל מביטוח לאומי שזה לא נכון אני מקבלת קיצבה בסך 2500 שקל קשור וזה לא עושה אותי מיליונרית ואני ממש לא מיליונרית בישביל לייבא הורמונים מחוייל לא צריך להיות מיליונרית ותיזכרי טוב טוב מה שאני אומרת לך אים אנשים פה יבואו ויכתבו עליי כול מיני דברים רעים והזויים כמוך וכמו האחרות פה אני לא אבוא ואני יגיד להן על זה תודה למרות שלא איכפת לי ואני לא שמה עילכם מי יגיד עליי ומה אבל אני לא אבוא ואגיד לכם על זה תודה אז תיצאי מהסרט שלך "מלאכית" טובה שכמותך של הפורום

טלי19881

New member
זה מה שיש לגברת האליאן להגיד

אנשים כמו אליאן וכמו האחרים פה בפורום לא יודעים לעזור ולהיתנהג יפה העזרה שלך וההיתנהגות "היפה" שלהם מיתבטאת בזה שהם אומרים לי טלי איזה רעה את וטלי את ביכלל לא יודעת מזה שינוי מין ואת יכולה לחזור אחורה יש לך עוד זמן תחשבי על זה בזה מיתבטאת "העזרה" שלהם והם כמובן "טובי לב" חחחחח

Ellianne

New member
אף אחד לא היה כותב לך דברים כאלה

אם לא היית מעליבה טרנסיות לסביות, או טרנסיות שעושות שינוי בשביל עצמן.

טלי19881

New member
בסדר אני "מעליבה" את מלאך של הפורום

לכי תעברי על ההודעות שלך עם מיקרוסקופ מלאך של הפורום שלנו

טלי19881

New member
שצופה 121 הגיבה לי היית חייבת להגיב?

מישהוא ביקש מימך זה היה קשור אלייך? לא ובכול זאות בחרת להגיב "בטוב ליבך" כרגיל גם כשזה לא נוגע אליייך ויכולת להיתעלם אבל בטח איך מישהיא כמוך תאכל להיתעלם מההודעות שלי חכמה בלילה את "מלאך" של הפורום

טלי19881

New member
אני רוצה לראות שיש פה מישהיא באתר שעוזרת כמו

שאני עוזרת ואכפת לי יש פה אחת כזאות? ברור שלא כי כול אחת פה דואגת לתחת של עצמה מה איכפת לה מאחרות ורק אני טלי "הרעה" כותבת עוזרת מייעצת אליאן אני לא שמה על מה שאת והאחרות פה כותבות עליי כי את והאחרות פה פשוט מענינות לי את התחת איכפת לי רק מאנשים טובים שמענינים אותי שאיכפת להן מאחרות לא רק מעצמם

koantin

New member
היי, אני ראיתי אותה קודם!

אבל זה בסדר, אני פוליאמורית, אני יודעת לחלוק.

למעלה