עברתי למאיה!

Druyanizem

New member
עברתי למאיה!

או... לפחות אני בתהליכים מעבר... למי שלא יודע אני עבדתי שנים על מקס, ועכשיו אני זורק אותה לטובת המאיה... עכשיו מה אני יאמר, כמה שאהבתי את מקס, רק התחלתי עם מאיה והיא כבר הרבה יותר נוחה לי מבחינת מידול... ואני מקווה שגם מבחינת כל השאר... בקיצור זו לא השאלה שלי!!!! יש לי בעיה, הכפתור האמצעי של העכבר שלי נדפק... מה שגורם לי לאי יכולת לעשות PAN עם המצלמה, כלומר להזיז את המצלמה (alt+MMB). יש אפשרות לעשות שהקיצור יהיה שונה? כי דיי נמאס לי כל פעם ללחוץ על הכפתור שאני צריך להזיז את המצלמה טיפה. תודה על העזרה.

מימדיון

New member
מאיה יותר נוחה ממקס למידול?

זו פעם ראשונה... בד"כ משתמשים (ואני ביניהם) טוענים שמאיה נורא מעצבנת כשזה מגיע למידול. המקס יותר נוחה מהבחינה הזאת (stack and all) וזה לא נדיר לראות אנשים שממדליםבמקס ואז מעבירים למאיה.

Druyanizem

New member
כל אחד וההעדפות שלו...

אני חושב שכלי המידול של מאיה הרבה יותר איטואיטיביים.... וזה אחרי שנים של עבודה במקס.... אולי בגלל שרוב הזמן זה לא היה באופן מקצועי אז אני לא מכיר אותה כמו שאני חושב שאני מכיר אותה... נו טוב...

Da Jackel

New member
מצטרף ובגדול...../images/Emo13.gif

עבדתי עד לאחרונה (במשך כ 3 וחצי שנים עם מקס) ולפני חודש וחצי החלטתי שאני עובר למאיה. פשוט אין מה להשוות כל ה INTERFACE והגישה לכלים שם הרבה יותר פרקטית, מה גם שהעבודה הרבה יותר חלקה ונוחה. לדעתי מאיה פשוט מצויינת. אומנם קשה מאוד להתרגל אבל אחרי זמן ממש קצר (לא יותר משבוע) התחלתי כבר להתבלבל בכפתורים של המקס !

Lokipod

New member
מימדיון,כשאנשים אומרים:

"מאיה יותר נוחה במידול" הם מתקוונים קרוב לודאי לOpen GL יותר נעים של מאיה- אתה יודע-קוים יותר דקים ועדינים תנועה יותר חלקה ונעימה של הviewports -בקיצור-הרגשת נעימות טוטאלית עושה רושם של "מידול יותר נוח" אני בעצמי מעדיף למדל במאיה רק מסיבה הזות... אבל נטו-מבחינת הכלים וworkflow הכללי בודאי שמקס יותר חזק במידול.

למעלה