עברתי ניתוח לפני שבוע וחצי

sharonchik

New member
עברתי ניתוח לפני שבוע וחצי

היי לכולם... אחרי שקראתי את רוב ההודעות די הזדעזעתי. אני מאוד טריה אחרי הניתוח. שבוע וחצי בדיוק והצלחתם להפחיד אותי לאללה. בכלל נכנסתי לכאן כדי לשאול אם מישהו מכיר קבות תמיכה כי שמעתי שזה מאוד מאוד עוזר. אני מאזור המרכז. מקווה שכולם מרגישים טוב שרונצ´יק

רוייקו

New member
היי שרון. ברוכה הבאה לפורום

מקודם רשמתי לך את ההודעה בלשון זכר. ראי התנצלותי. היכן נותחת ?

רוייקו

New member
מדיקל סנטר ראשל"צ ? ניראה שהוא

היחיד שמבצע שם ניתוחי הגבלת קיבה (פרופ´ דודאי) אני מניח שהוא כרך סביב הקיבה שלך את הגוטקס ?! זוהי רצועה לא מתכווננת שמיושמת לקשירת הקיבה. אם אינני טועה, זהו הניתוח שביצע עד לא מזמן במישגב לדך, עד שניסגר.

sharonchik

New member
היי../images/Emo148.gif ופורים שמח....

היי באמת אין לי מושג לגבי הניתוח ומי ואיפה עושה וכן הוא השתמש בגורטקס. זה טוב לא? תגיד.. מה אתה יודע על קבוצות תמיכה באזור המרכז? אני מחפשת משהו קרוב לבית ( פ"ת ) מכיר? שיהיה פורים מאושר שרון

רוייקו

New member
שרונצ´יק, עשית את הניתוח דרך הקופה?

פרופ´ דודאי היחיד שמשתמש ברצועת גורטקס. זו רצועה אלסטית לא ניתנת לכיוונון שאותה כורכים סביב הקיבה, בדיוק כפי שעושים עם הטבעות המתכווננות אלא שאת אלה ניתן להצר או לפתוח במידת הצורך. הייתה פה הודעה על קבוצת תמיכה חדשה שניפתחת בוולפסון. אני מציע לך להתקשר למחלקה הדיאטנית של וולפסון ולברר איתם. לפי הבנתי, קבוצה נוספת באיכילוב כבר סגורה למשתתפים נוספים. כדאי לך לברר אם יש קבוצת תמיכה בביה"ח השרון או בלינסון. אין לי מושג אם ישנן קבוצות תמיכה כאלו שם. אני מחכה לתשובות ממך בנוגע למימון הניתוח.. תודה ויום טוב, רוייקו

sharonchik

New member
הקופה לא תמכה

היי רוייקו.. אצלי הקופה לא תמכה. הרופא האישי שלי אמר לי שאני לא צריכה ( פעם ראשונה בחיים שלי שמישהו אומר לי שאני רזה מדי ) אז הפעלתי את הביטוח הפרטי. מזל שיש ביטוח פרטי..... איך אצלך? שרון

למעלה