עברתי ניתוח פתאומי של אפנדציט

עברתי ניתוח פתאומי של אפנדציט

היה סיפור לא פשוט עם הילדים כי נכנסתי למיון ביום חמישי בערב, עברתי את הניתוח ביום שישי מוקדם בבוקר ואושפזתי עד יום ראשון אחה"צ. בני בן ה- 4 היה אצל אימי והתינוקת היתה בתינוקיה 3 יממות ( כולל שישבת ) וזה עלה הרבה, ולא הפסקתי לבכות מגעגועים אליה. אני זקוקה לשני דברים : 1. ל שימשיה לעגלה של התינוקת. 2. בני ישן עד כה איתי ומעכשיו הוא ישן במיטה רגילה, ואני צריכה מעין "גדר" למיטה כדי שהוא לא יפול. האם יש למישהו ? אני מתל אביב.

יקירתי../images/Emo24.gif למה לא התקשרת??

אני מקוה שאת מרגישה טוב יותר והילדים גם כן. לגבי הפריטים - אם אשמע משהו, אעדכן.

תודה, נשמה ../images/Emo24.gif

הכל התחיל ב- 4 שעות של כאבי בטן מאד חזקים + 4 שעות נוספות של הקאות בלי הפסקה עד שכמעט איבדתי את ההכרה, ואז אימי רצתה לקחת אותי למיון. היינו צריכות למצוא פתרון לשים את התינוקת במיידי. לא שיערתי לאיזה ברוך אני נכנסת ושזה הולך לניתוח ולאישפוז של 3 יממות. ולכן שמתי אותה בתינוקיה כי זה היה הכי קרוב. לא יכולתי לבקש ממישהו להשאיר תינוקת לכל כך הרבה זמן ללא תשלום - ובמיוחד בשישבת. אפילו שהיא ממש תינוקת מאד מאד קלה ומשגעת בחיוכיה עם גומות החן המשגעות שלה. זה היה גם ממש פתאומי ולא ניתן היה לחכות שמישהו יגיע, או להביא אותה לאנשהו מעבר לכמה דקות נסיעה בודדות כי אני הייתי במצב של אוטוטו איבוד הכרה. אני צריכה את הפריטים בדחיפות כי הבן יכול ליפול מהמיטה בלילה, והתינוקת "נקרעת" עם השמש בעינים בעגלה. המון תודות על הרצון הטוב והלב הכל כך רחב שלך תמיד !!!

למעלה