עברתי עכשיו על רשימת המטלות

הילית*

New member
עברתי עכשיו על רשימת המטלות

לתחונה. עשיתי הרבה V. להלן הרשימה (אם יש למישהו משהו להוסיף אז ממש אחלה!)
רשימת מוזמנים
גן ארועים/ אולם
רבנות- תעודת רווקות, תעודת נישואין של ההורים+ תשלום
רב + תשלום לרב (אם צריך. אצלנו רק עבור הנסיעות)
כתובה
די ג´יי
צילום
הזמנות
מכתבי תודה
שמלת כלה
תכשיט
נעלי כלה
תחתון מיוחד
איפור
תסרוקת
ביגוד ונעליים לחתן
טבעות נישואין
עיצוב חופה
קביעת תפריט
בחירת מפות/ מפיות
שבת חתן
מקווה
קישוט לרכב (?)
תשלום למקום הארוע + טיפים

יעלי9

New member
../images/Emo39.gif מלון לאחר הארוע

פתאום נורא נלחצתי כשקראתי את הרשימה. כשממש כותבים הכל ביחד זה יוצא ארווווווווווווווך

*שיר

New member
עוד כמוה דברים ושאלה

בר אקטיבי (מי שלוקח)
שירי כניסה ויציאה מהחופה
הסכם ממון (מי שעושה) וסליחה על התמימות, אבל מה זאת אומרת "תחתון מיוחד"?

הילית*

New member
זה תמים לגמרי....

מעצבי השמלות תמיד אומרים ללבוש תחתון בצבע הגוף (אפשר גם ללא תפרים). יש כאלו שלובשות תחתון מחטב. לא התכוונתי לתחתון סקסי או לחוטיני, אם זה מה שחשבת. לדעתי גם שכחתי את הזר כלה.

*שיר

New member
את עניין התחתון המחטב אני מבינה

אבל למה בצבע גוף? הרי השמלות האלה כלכך עבות שלא רואים שום דבר מתחת!! (מה שגורם לי לחשוב שעם השמלה הדקיקה שלי, אני באמת צריכה משהו בלי תפרים)

שירי71

New member
למה בצבע גוף?

אציין שככה אמרו לי בכמה מקומות של שמלות. יש איזה משהו בצבע לבן שאיך שהוא "משתקף" ויוצר אפקט של לבן חזק יותר בשמלה באותו אזור, וכשלובשים צבע גוף זה לא אמור לקרות. אין לי מושג למה זה אבל זה ככה...

*שיר

New member
נו, שויין, שיהיה. ../images/Emo20.gif

אני ממש לא אוהבת תחתונים בצבע גוף. זה לא כיף.
אני אשאל את טל (המעצבת) מה דעתה.

נעמה טל

New member
לי אמרו שגם לבן זה בסדר

רק בלי דוגמאות וכאלו (וכנ"ל לגבי חזיה - אם לובשים) היה לי גם מחטב לבן מעל ונראה לי שהיה בסדר גמור

עוד כמה מטלות

- מסיבת רווקים ורווקות, שאפשר גם להטיל על חברים לתכנן - אישור הגעת מוזמנים - סידורי ישיבה - תיאום מהלך טקס עם הרב - החלטה מי מברך, באיזה שלב (חופה, אח"כ) ואם זה אתם- מה אומרים - סדנת כלולות (עלמא, בניין שלם, בית דניאל, אורנים וכו´) - הכנסת תיק עזרה ראשונה ליום החתונה (מזאלונה הכינה רשימה, במתחתנים יש ולי יש תוספות) - בשבוע שלפני החתונה, אישור המועד, הזמן והפרטים עם כל נותני השירותים - חלוקת תפקידים לחתונה בין בני המשפחה והחברים (מי לוקח את הצ´קים, מי מחלק טיפים וכו´) - תורידו מעצמכם כמה שיותר !

למעלה