עברתי רק כדי לראות

עברתי רק כדי לראות

עצוב וכואב כל כך לראות את ההרס שנגלה בטירה, שנבנתה בעמל כה רב, ונעזבה לפני מספר ימים בלבד.

לשמחתי, לאחר הרחקת מספר שברים פוצעים, וסילוק מעט מהאבק המחניק, נוכחתי לדעת שיסודות הטירה נשארו יציבים ושלמים, ומכאן שבשיתוף פעולה אחראי בהמשך עבודת הנקיון ותיקון ההרס, ניתן יהיה לשקם את הטירה ולהחזירה להיות בית חם לכל דייריה ואורחיה.

ראשית אני פונה לכל מי שהיה שותף להתנצחויות האישיות - לא רק שנעשה בהן שימוש בשפה בוטה ביותר, פוגענית וגובלת בלשון הרע - הן לא רלבנטיות לפורום ומקומן אינו כאן!!! ותודה לכל מי שניסה להרגיע את הרוחות.

מאוד מאוד מקווה שיתמנה בקרוב ניהול חדש לפורום.

עד אז, אוכל להכנס מידי פעם לבדוק את תיבת המסרים האישיים, וכל עוד יש לי סמכויות אדמין, לטפל בהודעות פוגעניות. אין צורך בהצפה של הודעות. יעילותה של אחת תהיה זהה ליעילות הודעות חוזרות, ובתקווה שלא יהיה צורךבהן כלל.

מאחלת לכולכם כל טוב, ושבת שלום.

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

בילי79

New member
שלום תמר

תראי לאילו תהומות הפורום צריך להידרדר כדי שתחזרי

אני מוכרחה להודות שאני שמחה לראות אותך כאן גם אם לזמן קצר, למרות שהייתי מעדיפה שתבקרי בנסיבות אחרות.
לא יאומן כמה שאפשר להיקשר באופן וירטואלי לאנשים בפורום. ואת ונעמי חסרות לי מאוד.

האמת שלא תארתי לעצמי כמה קשה יהיה בלעדיכן, למרות ההתראה הארוכה מראש ושרשורים רבים שעסקו בעיבוד הפרידה. הכרה במציאות ודיון בהשלכותיה לא מעלימה את הקשיים שבה.

במידה ותבקרי ותכתבי כאן מדי פעם זה בוודאי יעזור גם במובן הזה.
מאחלת כל טוב ושבת שלום לכולנו

Gali04

New member
מזל שיכולנו להיעזר בך

אני משוכנעת, שההצפה הייתה על ידי מס' גולשים מודאגים ולא על ידי גולש/ת אחד/ת בלבד, וזאת מן הסיבה הפשוטה, שכולנו חיפשנו פתרון ממשי להרס הבית היציב ואני שמחה שהיה ביכולתך לסייע בידינו.

למעלה