עברתי רק כדי לשאול..

A T A L Y A

New member
שלום...

אני לא מהפורום אבל אני רןאה את הסדרה כל הזמן.. מתי תגיעה העונה החדשה של הסדרה? תודה ושבוע נפלא:) עתליה:)

Fame29

New member
מחפשת נואשות את הפרקים מ-3 השבועות האחרונים!!

היי בנות, זהו, אני חייבת להודות שאני מכורה לגמרי. נסענו לירח דבש ל-3 שבועות וכל מה שמעניין אותי עכשיו הוא מה עבר על הבנות בדרוברס... אם למישהו פה יש את הפרקים מ-3 השבועות האחרונים - אנא צרו איתי קשר. אני שמחה שגיליתי את הפורום הזה, חשבתי שאני המכורה היחידה...
רק שהספוילרים פה חוגגים, אז תסלחו לי אם אני לא אשתתף בצורה פעילה עד שאדביק את הפער. מליון תודות, FAME

מיכלי ו

New member
נגמרה העונה? ככה פתאום?

רצתי לטלויזיה ב 12:30 ויש משהו אחר... חיפוש בתוכניה של הולמרק מניב תוצאות דומות...

שלום!

אפשר תקציר של הפרק האחרון? דווקא אותו פיספסתי ולא היה לי מושג שזה הפרק האחרון של העונה.. תודה.

מקנזי1

New member
עצוב

כן עצוב איך הם בחוצפתם הפסיקו את הסירה אבל אפשר לראות ביו טוב את עונה 7 כל מה שקורה עם סטיבי ואלכס מגניב האם אפשר לקנות בארץ דיסק עם שירים מהסידרה

nsabi

New member
גם אני המומה...

מישהו יודע אם הולמרק מתכוונים לשדר את העונה הבאה ומתי? לא ראיתי את הפרק האחרון של העונה אתמול...מבאס...

לגבי יו טוב אני לא אגיב

כי אסור לדבר על זה על גבי הפורום (לא חוקי! זכויות יוצרים!) ודיסקים מהסדרה אי אפשר לרכשו בארץ אפשר רק ברשת דרך אתרים מסויימים

יש עוד זמן לעונה הבאה :(

יאללה שיבאו כבר את השביעית היא כל כך טובה !!! ואממ מה19 לאוגוסט יהיו שוב שידורים חוזרים מהעונה השניה

nsabi

New member
תודה על האינפורמציה...

איפה יצא לך לראות את העונה השביעית? הורדת אותה?

מקנזי1

New member
פנאי פלוס

אולי ידוע למה לא מפרסמים כתבות או תמונות על הסידרה בפנאי פלוס אני לא הצלחתי לקבל מהם תשובה וגם לא מהתוכנית של גיא פינס

למעלה