עברתי תאונה..מה עושים?

עברתי תאונה..מה עושים?

יום חמישי עברתי תאונה...אני בת 19 לקחו אותי בג'יפ על המדרגה הזאת שעולים כדי להכנס לאוטו כי היייתי ממש ליד הבית וכשהוא בא לחנות הוא נסע ממש לאט אמרתי נרד מה כבר יקרה הוא נוסע לאט אז ירדתי ועפתיייייי כמו לא יודעת מה נחתתי על הרגל ועצם הזנב עדיין לא הייתי אצל הרופא..לפי מה שהבנתי יש לי רק נקע בכף רגל ובקרסול הרגל שלי נפוחה רצח כל הכף רגל וקצת יותר למעלה וממש כחולה רק אתמול התחלתי לדרוך עליה פחות או יותר וללכת אתמול התחילו לי כאבים בכל החלק האחורי של הגוף..מהגב עד למטה ועצם הזנב בכלל אני לא יודעת אם ללכת לרופא..מה כבר יכול להיות מזה אין לי שבר או משו.. מה אתם ממליצים לעשות ומה אתם חושבים עלזה?

מלכת התחפושות שלום רב,

לאחר תאונת דרכים רצוי ללכת ולהיבדק על ידי רופא גם אם את סבורה שלא נגרם לל נזק רציני. מדוע? ישנם נזקים שאינם נגלים לעין אותם ניתן לגלות רק בצילום מיוחד או בבדיקה על ידי רופא. בנוסף, פעמים רבות מתחילים הכאבים רק מספר ימים לאחר התאונה. דיווח מאוחר של הכאבים או המגבלות עשויות להעלות סימני שאלה אצל חברות הביטוח דבר שבסופו של יום מקשה בקבלת הפיצוי לו את זכאית (גם אם נגרמו לך נזקים זמניים וחולפים).אגב, הדוגמא שלך מאששת את טענתי. לפיכך, אני ממליץ לך בראש ובראשונה לגשת לקבלת טיפול רפואי ולדווח על כל הכאבים והמגבלות שנגרמו לך עקב התאונה. בנוסף, עלייך לגשת למשטרה ולדווח על תאונת הדרכים על מנת שקופת החולים וחברת הביטוח יישאו בכל הטיפולים הדרושים להחלמתך. כמו כן, שמרי כל קבלה על הוצאה שנשאת ואשר אלמלא התאונה לא היית נושאת בה(כגון דמי השתתפות בטיפולים רפואיים, רכישת תרופות, הוצאות נסיעה לקבלת טיפול רפואי ועוד...). לקבלת מידע מפורט וכתבות בנושא את רשאית לפנות אליי במייל האישי (היות ואינני רשאי לפרסם את כתבותיי בפורום זה). רפואה שלמה ושבוע טוב, רפאל

אין שום סכנה

בהליכים על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים ישנה אחריות מוחלטת לחברת הביטוח אשר ביטחה בביטוח חובה את השימוש ברכב. לשכנך, לא ייגרם כל נזק במידה ותחליטי לתבוע את חברת הביטוח על נזקי הגוף שנגרמו לך. בדיוק בשביל המקרים הללו חייב המחוקק כל נהג לרכוש ביטוח חובה. שבוע טוב, רפאל

אוקיי תודה

הייתי אצל הרופא..הוא הביא לי הפנייה לצילום ואמר לי שרוב הסיכויים שזה נקע בקרסול ושהקרסול שלי הלך.. כולו כחול ונפוח מתחיל להיות סגול בכמה מקומות..עדיין קשה לי לדרוך על הרגל

ראשית, החלמה מהירה!

שנית,בשלב הראשון הייתי ממליץ לך לפעול על פי הנחיות רופאייך. איך מניעה כי במקביל תנהלי תביעה כנגד חברת הביטוח של שכנך. בתביעה שכזו אינך צריכה לשלם לעו"ד שכר כלשהו - אלא רק בסופו של ההליך. שכר זה מותנה במידת הצלחתו, ובמילים אחרות - מדובר על שכר טרחה בגובה של 8% על פי רוב. אשמח לעמוד לרשותך: אביעד מנשה, עו"ד 077-3400017 www.law4me.co.il

למעלה