עברתי תאונת דרכים בדרכי לעבודה !

eliranavital

New member

אהלן ! עברתי תאונת דרכים לצערי פגע וברך בדרכי לעבודה! אני עצמאי במידה וזה חשוב! מישהו פגע בי בזמן שרכבתי על האופנוע והמשיך לדרכו הנזק הוא ריסוק של הברך ורצועות צולבות של הברך ועוד כמה מכות יבשות נכון לעכשיו עבר חודש וחצי מאז הניתוח שבמהלכו שמו לי פלטינות יש דברים מסויימים שאני צריך לדעת כדי לתבוע את חברת הביטוח שלי ?? יש המלצות לעורכי דינים טובים בתחום ?? תודה מראש לכל העוזרים

שלום רב, כדי להתחיל תביעה מול חברת הביטוח, תצטרך אישור משטרה, פרטי ביטוח ורישיון נהיגה - שלך, מסמכים רפואיין המעידים על הפנייה. היות וזו גם תאונת עבודה, יש לשקול באיזה שלב כדאי לפנות לביטוח לאומי. הכי חשוב זה להגיע לעו"ד טוב, שייעץ לך פרטנית בברכה

brcd

New member
תאונה בדרך לעבודה

במקרה שלך חברת הביטוח היא קרנית (אם היית הולך רגל) ולבד מזאת כנפגע בדרך לעבודה גם הביטוח הלאומי בעסק וכדאי להתחיל איתו. אסוף פרטים על המקרה, עדים וכו' תזדקק לזה במגעים מול קרנית

תאונה בדרך לעבודה

שלום רב, אין לי התנגדות כי תענה על השאלות אך ראוי לדייק ! אין פה מעורבות קרנית בכלל היות והוא נהג באופנוע שלו ועליו לתבוע את ביטוח הרכב שלו. בברכה,

eliranavital

New member
תודה רבה! שאלה נוספת!

קודם כל תודה רבה על הנסיון לעזור שאלה מאוד חשובה לגבי האופנוע שלי! במידה ויש השתתפות עצמית לגבי תיקון האופנוע אני יכול להכניס את זה גם בתביעה נגד הביטוח ?? כי זה השתתפות עצמית של לא מעט כסף. תודה מראש

brcd

New member
שלום רב

חן חן על אי התנגדותך אכן, טעיתי. לא שמתי לב כי הנ"ל רכב על אופנועו. סליחה.

למעלה