עברתי תאונת דרכים שיכולה להחשב גם

עברתי תאונת דרכים שיכולה להחשב גם

תאונת עבודה. מה עדיף לי מכל הבחינות - תאונת דרכים או עבודה?

רכב פגע ברכב שלי שהייתי בו עם 2

הבנות. הנזק - האוטו טוטאלוס. הבנות כנראה בסדר. אניעם כאבים ולא מסוגלת לעבוד.

אז ככה

שלום רב, קשה לי לענות לך, כי למרות שציינת, כהגדרתך פרטים, הם לא מספקים. אם מדובר בתאונת עבודה, את צריכה לגשת לביטוח לאומי לדווח עליה ככזו. מעבר לזה כאשר תחליטי לתבוע את חב' הביטוח בגין הנזקים כתוצאה מהתאונה (כמובן שאני מתייחסת רק לנזקי גוף), אז תהיה בפניך הבחירה להבדק ע"י מומחה שיקבע אם נותרה לך נכות, או דרך ביהמ"ש/חב' הביטוח או דרך ביטוח לאומי. ההשלכות של כל אחת מן האופציות האלו שונות. אבל, כמובן שיש עוד זמן לכך, ובחירה זו כדאי שתתבצע לאחר ייעוץ עם עו"ד מומחה. בברכה,

הוספה חשובה

א. באמת כדאי, כפי שציינה עו"ד ענבר, לפנות לייעוץ משפטי פרטני וזאת כדי שלא לעשות טעויות ב. חשוב מאוד שתדעי כי אם נסעת ברכב עם שתי בנותיך הקטנות, הרי שמדובר בנסיעה מהעבודה הביתה או מהבית לעבודה -> מה שבעצם גורם לנסיעה הנ"ל להיות (אולי) נסיעה שלא במסלול קבוע, אלא תוך חריגה ממנו ולפיכך זה יכול לפגוע לך בטענה כי מדובר ב"תאונת עבודה", אם וכאשר תחליטי לתבוע בעילה זו

סליחה שרק עכשיו מגיבה, רק עכשיו

ראיתי את תשובתך. המסלול הוא קבוע. מהבית לקב' לשים את בנותיי במוסדות החינוך ומשם לעבודה. גם המסלול חזרה הוא אותו דבר. הבנתי שמסלול קבוע, גם אם כולל סטיה, אבל כולל את השמת הילדים במוסדות החינוך, נחשב לתאונת עבודה. האם כך?

למעלה