עברתי 3 ניתוחים שלא הצליחו

חרוזית

New member
עברתי 3 ניתוחים שלא הצליחו

שלום לכולם לפני 3 שנים עברתי ניתוח בשיטה הישנה srvg והפרופסור המהולל עשה לי פאשלה הוא סגר לי יותר מדי... הייתי בביה"ח כ-3 חודשים !!! כשבמהלך התקופה עברתי עוד 2 ניתוחי תיקון עד שלא הייתה ברירה ו"ניקו לי את הכל" במהלך האישפוז הייתי רק על אינפוזיות וכך הורדתי 30 ק"ג שאלותיי : האם יש פה מישהו שעבר משהו דומה ...?!?!? והאם לדעתכם/ן כדאי לי לעבור ניתוח בשיטה החדשה ? ברצוני עוד להוסיף ש..... ש-עליתי ה כ ל מכיוון שאני למעשה ללא טבעת וללא סיכות אשמח אם תגיבו ברצינות.... תודה מראש.

gal33

New member
ברוכה הבאה. את יכולה לתת עוד קצת

פרטים כמו משקל, גובה, גיל וכו´. תוך כמה זמן העלית את המשקל. מה עוד ניסית לעשות? לאיזה שיטה חדשה את מתכוונת?

רוייקו

New member
היי חרוזית...

הבנתי שהסתבך לך אבל לא הבנתי למה 3 חודשים.. צ.צ.צ .. בכל אופן, צריך לבדוק עם המנתח שניתח אותך מה מצב הקיבה שלך ולראות אם אפשר לשים טבעת מתכווננת על הקיבה. סביר להניח שאותו מקום, גם 3 שנים אחרי, לא הגליד לגמרי וכניראה לא ממש יתאים עוד לשים עליו טבעות, מתוך מה שאני חושב ומבין שוב.. אני לא רופא.. יעוץ מקצועי תקבלי אצל הרופא. אני ממליץ לך מנסיוני האישי ולכן קחי אותי בערבון מוגבל ולא בעיצה מקצועית.. אני אתן לך כיוון. רעיון. ואת, יכולה ללכת איתו לפרופ´ המהולל" או לדר´ סובחי שגם הוא מבצע עכשיו טווח גדול יותר של ניתוחים. בכל אופן, הפתרון של "בייפס" יכול להיות לך מושלם משום שדווקא השיטה הזו יכולה לפתור לך הרבה מאוד בעיות. למה ? משום שבאותו ניתוח הוא "מעיף" רקמות מיותרות ובעיתיות, מפריד את מרבית הקיבה ומשאיר לך קיבה קטנה בגודל אגודל שלא תגדל לעולם - מה שלא קורה בניתוחי הטבעות ובעצם, נותן לך ניתוח מצויין לכל החיים. הסיכוי לרדת את מרבית המישקל העודף ולשמור עליו לאורך שנים רבות גדול בהרבה מניתוחי הגבל-קיבה (ניתוחי הטבעות). בת כמה את, אם אפשר וכמה משקל עודף יש לך להוריד ?

למעלה