עברתי

עברתי../images/Emo26.gif

לחוט מוביל 25 וחוט תלאי 22 עכשיו נראה מה יהיה אהה וגם חכה 2.70 משקל זריקה 5-10 גרם שני חלקים אני מת כבר לנסות את הסט הזה אבל כידוע בסו"ש הזה אין סיכוי סופה נעימה לכולם (אבל לפחות תוכלו לקום מאוחר בשבת)

תתחדש../images/Emo70.gif

היכונו למלחמה
הנה הוא בא אופיר הדייג עם נשק יום הדין. LIGHT WEIGHT TACKLE תהנה....

Barracuda

New member
סליחה על הבורות!!! אבל אני לא מבין

איזה סט היה לך לפני הסט בעל העוצמה הבלתי רגילה שכתבתה לנו???

rondadon

New member
תתתתתחחחחחדדדדדששששש!!!!

יא מתאבד!!!! מה זה המשקלים האלו???? אתה לא תוכל אפילו לזרוק ז´רז´רה ניקל בלי לשבור את המקל!!!! וואי ווואי....עכשיו אני מת שיתפס לך עוד תרחון ותראה איך שזה לא קל!!!!! תלאי 22?????? כמה זה בסה"כ??? 6 קילו??? אני לא יכול לחכות לתפיסה....אם אתה מוציא את הדג...ואני לא מתכוון חניתן [לא שאני מזלזל או משהו...אבל המלחמה שלו יחסית כלום...] ואני מאד מקווה שזה יהיה איזה תרחון או אינטיאס של 2-4 קילו.... אז מבחינתי...אתה רמבי הישראלי!!!!

האמינו לי

שאני מת מפחד עד עכשיו ז'ירז'רתי עם חוט 35 עצבני תלאי 30 וחכה 40-150 גרם ככה שגם זרקתי רחוק גם החוט היה חזק וגם לחכה היה קל להוציא דג גדול אבל ביתרונות האלה יש גם חסרונות הייתי חייב להשתמש בבומבטה גדולה (30-40 גרם) שלפי דעתי עושה הרבה רעש ומבריחה את הדגים לחוט העבה יש כמה חסרונות,לא נכנס הרבה חוט לרולר מרחק הזריקה קצר והוא מקשה את החיים של הרפלה (היא שוחה פחות טוב) והחכה הכבדה עייפה אותי אחרי זמן קצר. ד"א קניתי בומבטה של 4 גרם (נראה לי מצחיק לאללה) ועוד משהו קטן לגבי להוציא דג ,נראה שזו תהיה חוויה אמיתית

Rembi

New member
בהצלחה ! :)

אופיר, מזל טוב על השינוי ! :) כמה פרטים שחסרים לי, מה המשקל המומלץ של חוט על החכה והרולר, אני מפחד שהחוט יהיה יותר מדי קל מהמשקל המומלץ ואז כל הטלה של משקל כלשהוא תקרע את החוט. למרות שעם קצת אימון אני מאמין שתוכל להטיל כל משקל למרחק סביר ! (אני די חושב שאורי יתמוך בי בנושא הזה !) גם אם זה משקל "אקסטרה". כמובן שיש את עניין ראש החכה והחלק האחורי שלה, אבל זה משהו לשירשור אחר. את האמת ? אני ממש מחכה שתתפוס דג, ואפילו אם הוא יהיה יותר קטן ממה שאתה בדרך כלל תופס זה יהיה ממש מלחמה ! :) כי בנוסף לעובדה שדג מושך, אתה צריך להיזהר עם החוט ! (אני ממש מתחיל להזיל ריר!) אל תשכח להתאים את גובה החכה לכמות המשיכה של הדג. בכל אופן, ממש בהצלחה ! רמבי.

תודה לכולם

לגבי משקלי החוטים החוט 0.25 בדוק ב5.5 קילו וחוט 0.22 4.5 קילו על החכה לא כתוב את החוט המומלץ היא stiff but and soft tip תוצרת יפן חכה מאד ישנה שפשוט לא עבדה אף פעם והרולר הוא מיטשל 300X רמבי תארתי לעצמי שתגיב לזה הרי אתה גרופי של light tackle בכל אופן תודה

rondadon

New member
רגע רגע....

אני קראתי נכון??? חוט של....4.5 קילו???? אופיר!!!! דגים עם זה בורים (קיפון...הרי צריך לשמור על רמת עיברית)!!!!! נפלת על הראש או משהו??? אם החוט הזה ישתפשף טיפונת בסלע או אפילו בפה של תרחון או אינטיאס, ושלא נדבר על פלמידות וגומברים יש שיניים קטנטנות...טיפה שיפשוף ואתה אבוד!!! וגם משהו חשוב...הרפלה היקרה שלך אבודה!!! פעם הבאה שאתה בא לעכו...אני רושם אותך למזרע...אולי הם יעזרו לך... אני עוד חשבתי לעצמי...אהההה...בסדר....בטח חוט שמחזיק ממש הרבה...אבל 4.5 קילו???? אינטיאס קטן מפעיל לחץ כזה!!!! אתה הולך לאכול אותה...ובגדול.... כשיתפס עליך דג...אתה תשב שעה ותשחק איתו...ובסוף תגלה שזה רק קילו...ואתה יותר עייף מהדג שעם חוט טיפה יותר עבה היה יוצא תוך 2-4 דקות... כמובן...שההחלטה שלך... (אתה בטח אומר עכשיו...אז מה הוא ז#$@% לי את השכל עד פה???) אבל בכל זאת....אם כבר...חוט 0.30 מוביל ו0.25 תלאי נראה שפוי קצת...אבל מה שאתה שמת.....טירוף!!!!!!!

רון

עד עכשיו דגתי עם תלאי 30 של 6 קילו והיה ממש קל להביא את הדגים לא נראה לי שההבדל משמעותי כל-כך רק קצת יותר עבודה וזה הכיף לגבי מזרע אני לא מבין איך אני עוד לא שם בלי שום קשר לשום דבר

למעלה