עבר בשלום

sporTV

New member
עבר בשלום ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

החג + השבת עברו עליכם בשלום? אצלי הייתה חגיגה משפחתית, אוכל טעים בטירוף והרבה מנוחה. וגם....דלקת ביד שהרגישה כאילו שברתי היד. אבל הדרמה חולפת אט אט והיד תחזור לתפקוד מלא! שיהיה לכם שבוע ראשון לשנת תשע"א מוצלח ביותר,
עוז.

LullaBelle

New member
עבודה כרגיל =)

חוץ מארוחה אצל הוריי, לא ממש חגגתי. בעלי טס לסמינר בסיציליה בלילה שבין שלישי לרביעי [אחלה דרך להתחמק מארוחה אצל החמים, אה? =)], אז אני מנצלת את הזמן כדי לשבת כמו שצריך על עבודת סמינר. וביום חמישי אני גם עולה על מטוס, אנחנו נפגשים ברומא ונהנים שם עד יום שלישי =) ועד אז - עבודה כרגיל. אני חייבת לסיים את הסמינר הזה עד הטיול - כשאחזור, יש לי 10 ימים לכתוב עוד עבודה...

sporTV

New member
תהנו!!!!

שמעתי (וראיתי תמונות) שאיטליה מדהימה! ובהצלחה עם כל המטלות שלך, נשמע שאת תיהני מאוד מהמנוחה.

עבר בכיף אבל קצת מעייף ../images/Emo199.gif

ערב חג בראש פינה אצל משפחה לא ישנתי כל כך טוב וקמתי מוקדם שישי בלילה משמרת בצבי הים בעתלית- ישנתי גרוע וקמתי כמובן.. מוקדם זקוקה דחוף למנוחה

sapir8

New member
היה ארוך ומתיש

השינה לא היתה כמו שצריך, רוב הזמן עייף, בתפילות מתחיל לנמנם, מקווה שזה לא הולך להעיד על השנה כולה אך בינתיים ביום הראשון של השנה יש עדיין את ההשפעה של ראש השנה. ואיך אפשר בלי אוכל בחגים האלו, אוכל בבוקר ונשאר תקוע עד הערב כמו יציקת בטון(האוכל טעים, רק שהאוכל אצלי מתעכל לאט לאט שזה פשוט משגע אותי בטירוף כשכל השאר אוכלים כאילו הקיבה שלהם היא בור ללא תחתית) ובלילה עושים על האש ואיפה כבר יש כח ומקום להכניס את הכל. בקיצר אני מתבאס מלאכול נראה לי שאני אוכל רק אשל. אך למרות זאת כיף כשכל המשפחה ביחד זה מחזיר אותי לתקופת הילדות.

ראשגדול

New member
החג הכי מדהים בעולם!!

נתחיל בחמישי עם מסיבה בחוץ , ביקום .. ואז בשישי ההופעה של דוויד גוואטה ... ללא ספק החוויה הכי מדהימה בחיים שלי אשכרה עלו לי מחשבות של "מפה אני ישר לאישפוז על התיבשות או אפיסת כוחות " 5 שעות של לעוף באויר , ברמות שאפילו ההרדמה של לפני ההשתלה לא עשתה :) מעבר לזה כמובן משפחה , ארוחת חג .. הרבה ביחד ועכשיו חוזרים לשגרה ... למישהו יש ציפרלקס ? כי אני כבר מתחיל להרגיש את הדיכאון :(

למעלה