עבר החג
נכנס הסופ"ש

עבר החג ../images/Emo172.gif נכנס הסופ"ש../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

איך אתם הם אחרי החג? מהעשיתם? מה מתכננים לסופ"ש? אני כל כך עייפהההההההה היה חג ארוך ומעייף...

רבקי78

New member
קצת קשה לתכנן

עם הילדה כל הזמן. אני מרגישה שאני רותה לבלות עם חברות, ולא רק עם ילדה בת 11... זו בעיה רצינית בהתחשב שהיא לא רואה את אבא שלה, אז הסדרי ראיה אין, ושהמשפחה שלי לא גרה קרוב, אז אין היכן "להנחית" אותה. כל ה"ביחד" הזה חונק אותי. וללכת לחברות שלה בסופי שבוע זה גם לא פתרון. לפעמים אנחנו מבלות גם בחוץ, ואז אני מרגישה שאולי עשיתי טעות בזה ש"זרקתי" כסף מיותר. וואלה, לודעת. קשה לעמוד יחיד במפעל.

ראשית, קבלי חיבוק ענק

זה לא קל והנה את כבר עם ילדה בת 11. ואני בהחלט מבינה את העניין שלהיות עם הילדה כל הזמן, אצלי זה גם דומה. אבל אני מביאה אותה איתי לחברות שלי ולחברים. אולי את יכולה לעשות הסדר עם חברה קרובה שלה שישמרו עליה כמה שעות בסופי שבוע מדי פעם, ואת תשמרי על הבת שלהם בתמורה כשיצטרכו. ולגהי הכסף... אני אדם מאוד מחושב ולכן אין אצלי את המצפון הזה. אבל אצלי לפעמים זה ההיפך, אני לפעמים חושבת שהיא תגדל ותכעס עליי שלא השקעתי בה טיולים, אוהלים, חיות וכו'... יש לנו מנוי לבריכה בקיץ מטיילים בפארקים שונים משפחה חברים גני חיות קטנים וכו' אמנם היא קטנה אבל זה לא שונה מילד גדול היום היינו בבריכה והיה כיף

למעלה