מיין D:
עונה אהובה: עונה שניה. למרות שאני מתלבט בינה לבין השלישית, אבל אני חושב שאני אוהב את השלישית רק בגלל שאני צופה בה כבוגר (עכשיו), בעבר פחות אהבתי אותה..אולי בגלל שלא ראיתי מספיק? לא יודע. דיג'יגורל אהוב: טייייייייקיייייייייייייייי ^_^ דיג'ימון אהוב: פאטאאאמוןןןןןן ושאר הגדילות שלא. (אחריו אני אוהב גם את סאלאמון והגדילות שלה ואת לופמון והגדילות שלו). ד"א, הניק שלי היה במקור סראפימון D= רשע אהוב: ארוקנימון ומומימון. הכי חמודים שיש. ^^ והקטע שמאלומיוטיסמון הרג אותם היה פשוט זוועתי... מה הסמל שהכי מתאים לכם? תקווה. (נראה לי שזה מגיע מהאהבה שלי לטיקיי ופאטאמון, אבל גם קצת לזה שתקווה דיי מתאימה לי XD). מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? הכל. מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? את הדיג'יגדילת DNA. הרעיון היה נחמד, אבל רק בתור משהו זמני. ממש שנאתי את זה שלאקווילמון, אנקילמון, סטינגמון ואקסווימון אין גדילות משלהם. (למרות שלפי הקלפים, אנקילמון גדל לשאקואמון גם בלי אנג'מון, אקווילמון לסילפימון גם בלי גאטומון, אקסווימון לפאילדרמון, וסטינגמון למישהו בשם דינובימון..אבל בכל זאת, תמיד שנאתי את הקלפים והגדילות המוזרות שלהם XD שלא קשורות לסדרה בכלל). האם אתם רוצים עוד עונות? ברור! למרות שזה כבר לא יהיה נוסטלגיה, אני מצפה שעלילה טובה, פיתוח דמויות טובות ואקשן טוב יחפרו על זה. האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? רואה. (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו? אממ..דיי מאוכז, נראה לי. למרות שעוד לא ראינו כלום כמעט, אנחנו רק בפרק 6 (במיוחד שWTW לא מוציאים פרקים).. ת'אמת, נראה לי שזה בסדר בינתיים. זה נחמד כזה, לא יותר מידי. ^^; אני פשוט מחכה להתפתחות עלילתית. ושיתנו קצת יותר זמן מסך ליושינו. ><