עבר הרבה זמן, אז הגיע הזמן לעדכון:

עבר הרבה זמן, אז הגיע הזמן לעדכון:

עונה אהובה: דיג'יגורל אהוב: דיג'ימון אהוב: רשע אהוב: מה הסמל שהכי מתאים לכם? מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? האם אתם רוצים עוד עונות? האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו?

התשובות שלי:

עונה אהובה: אדוונצ'רס, העונה הראשונה. נוסטלגיה *_* דיג'יגורל אהוב: אני עדיין חושב שאיזי. הוא נחמד. דיג'ימון אהוב: קאבוטרימון! *_* רשע אהוב: אחרי התלבטות בין דווימון, מיוטיסמון והדיג'ימון קייזר, אני אאלץ לבחור בקייזר. יש לו בגדים מגניבים, דיג'ימון חמוד והוא קן! מה הסמל שהכי מתאים לכם? כל פעם שאני חושב על זה אני מגיע למסקנה שכולם מתאימים לי באיזושהי דרך, אולי חוץ מהתקווה והאור
אז או כנות, או אמינות, או חברות. קשה לבחור. מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? אני חושב שכל הרעיון של הסדרה הוא טוב מאוד, במיוחד של העונות הראשונה והשנייה. העונה הרביעית מיחזרה את הרעיון, אבל לא בהצלחה, לדעתי. אני אוהב את הקטע שחבורה של ילדים הולכים לאיבוד בעולם מוזר עם מפלצות עוד יותר מוזרות ועוברים התבגרות מהירה
מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? אין לי מושג, באמת. אני רק זוכר שאח שלי נורא שנא את מאט, אבל אני לא. האם אתם רוצים עוד עונות? אין לי מושג, תלוי במה שייצא מסייברס בסוף
האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? ראיתי כמה פרקים, אבל יש לי בעיה עם המדיה פלייר עכשיו ואני לא רואה יותר עד שאני לא אסדר את זה. (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו? היא נחמדה, מקורית. זה שינוי ענק בסדרה, אבל אני לא יודע אם הוא טוב. אבל כן, אני אמשיך לראות את זה עד הסוף.

Wolf GiRL™

New member
שלי!

עונה אהובה: ברור שאדוונצ'רס! דיג'יגורל אהוב:סורה, איזי וג'ו (לא אכפת לי שהשאלה ביחיד!) דיג'ימון אהוב: טנטומון, גרורומון מתכתי, ליאמון (ראות סעיף קודם) רשע אהוב:פיידמון, כאילו דה! מה הסמל שהכי מתאים לכם? ידע. מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? את הקונספט של העונה הראשונה, שהם הולכים לאיבוד בעולם חדש ואמיץ, וקצת מטורף. מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? את אטמון! האם אתם רוצים עוד עונות? עוד לא ראיתי מספיק מסייברס האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? רואה. (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו? לא ברמה של אדוונצר'ס, בספק אם אי פעם תגיע לשם.

Serf SaN

New member
מיין D:

עונה אהובה: עונה שניה. למרות שאני מתלבט בינה לבין השלישית, אבל אני חושב שאני אוהב את השלישית רק בגלל שאני צופה בה כבוגר (עכשיו), בעבר פחות אהבתי אותה..אולי בגלל שלא ראיתי מספיק? לא יודע. דיג'יגורל אהוב: טייייייייקיייייייייייייייי ^_^ דיג'ימון אהוב: פאטאאאמוןןןןןן ושאר הגדילות שלא. (אחריו אני אוהב גם את סאלאמון והגדילות שלה ואת לופמון והגדילות שלו). ד"א, הניק שלי היה במקור סראפימון D= רשע אהוב: ארוקנימון ומומימון. הכי חמודים שיש. ^^ והקטע שמאלומיוטיסמון הרג אותם היה פשוט זוועתי... מה הסמל שהכי מתאים לכם? תקווה. (נראה לי שזה מגיע מהאהבה שלי לטיקיי ופאטאמון, אבל גם קצת לזה שתקווה דיי מתאימה לי XD). מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? הכל. מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? את הדיג'יגדילת DNA. הרעיון היה נחמד, אבל רק בתור משהו זמני. ממש שנאתי את זה שלאקווילמון, אנקילמון, סטינגמון ואקסווימון אין גדילות משלהם. (למרות שלפי הקלפים, אנקילמון גדל לשאקואמון גם בלי אנג'מון, אקווילמון לסילפימון גם בלי גאטומון, אקסווימון לפאילדרמון, וסטינגמון למישהו בשם דינובימון..אבל בכל זאת, תמיד שנאתי את הקלפים והגדילות המוזרות שלהם XD שלא קשורות לסדרה בכלל). האם אתם רוצים עוד עונות? ברור! למרות שזה כבר לא יהיה נוסטלגיה, אני מצפה שעלילה טובה, פיתוח דמויות טובות ואקשן טוב יחפרו על זה. האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? רואה. (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו? אממ..דיי מאוכז, נראה לי. למרות שעוד לא ראינו כלום כמעט, אנחנו רק בפרק 6 (במיוחד שWTW לא מוציאים פרקים).. ת'אמת, נראה לי שזה בסדר בינתיים. זה נחמד כזה, לא יותר מידי. ^^; אני פשוט מחכה להתפתחות עלילתית. ושיתנו קצת יותר זמן מסך ליושינו. ><

chaki finster

New member
עונה!

עונה אהובה: אדוונט'ר 02 דיג'יגורל אהוב: נמממ...טאקרו. דיג'ימון אהוב: הדיגי'מון של טוהמה מסייברס - איך יכולתי לשכוחאת שמו??! X_X רשע אהוב: נמממ...הדיוות מטיימר נחשבות? XP מה הסמל שהכי מתאים לכם? תקווה
מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? הרעיון של הסדרה? מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? את המלאך מפרונטייר.. האם אתם רוצים עוד עונות? תלוי. אם הם יהיו כמו סייברס אז לא - למרות שאני די אוהב סייברס. האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? אני רואה סייברס ומחכה בקוצרוח לפרק 7 (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו? חביב. מ1-5: 3.

Snake Bandage

New member
בדיג'ימון האהוב.

אתה מתכוון לגאומון, נכון? אני משערת שהדיוות נחשבות, כן. והמלאך הוא לוסמון (לוצ'מון. לוסמון זו המצאה של האמריקאים הדבילים). פעם שנייה שאתה שוכח את השם שלו.

Snake Bandage

New member
טוב. ../images/Emo58.gif

אין לי משהו אחר לעשות. חוץ מלצייר לספר מחזור. שיחנק הספר מחזור המטומטם הזה. עונה אהובה: דיג'ימון אדוונצ'ר 02. תמיד הייתה ותמיד תהיה. דיג'יגורל אהוב: הידה איורי. אני אוהבת את הילד הזה. דיג'ימון אהוב: אתם כבר יודעים שארוקנימון ומומימון, צריך להגיד לכם עוד פעם? רשע אהוב: אמממ. ארוקנימון ומומימון נחשבים או לא? כי הם לא משהו בלהיות *ממש* רשעים. הייתי אומרת אוקווה, אבל בלי להעליב, אני אוהבת את פינוקימון יותר. מה הסמל שהכי מתאים לכם? וואו. שאלה טובה. ידע או טוב לב, אולי. כולם אומרים שאלה תכונות בולטות אצלי. אם הייתי יכולה להמציא סמל, אז יצירתיות, כי זו התכונה הממש בולטת אצלי. מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? את ארוקנימון ומומימון. חוץ מזה, את הרעיון באופן כללי, של ילדים שמתבגרים ולומדים על עצמם ועל החיים בעזרת השותפים המפלצתיים שלהם. מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? שלא מתמקדים בדמויות שאני אוהבת מספיק. אבל אני אוהבת את הדמויות החנוניות, אז אין פלא. האם אתם רוצים עוד עונות? בטח. רק שיהיו יותר דיג'ימון נקסט או X-אבולושן ופחות דיג'ימון סייברס. האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? כן. איכס. (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו? איכס. הסדרה הכי גרועה עד כה. המשכתי לצפות בגלל אגומון, אבל גם הוא לא מוסיף הרבה בזמן האחרון. מאסארו אידיוט, טומה גארי סטו, יושינו בכלל לא שם, צ'יאקי שם יותר מדי, הסיפורים גרועים, וכמה פעמים כבר מאסארו יכול לתת אגרוף לדיג'ימונים? אלוהים אדירים, זו הסדרה הכי מעצבנת ביקום. אם זה לא ישתפר בפרק 13...

Serf SaN

New member
../images/Emo58.gif למה נראה לך שזה ישתפר בפרק

13? בגלל שאגומון יגדל לאולטימייט? כן, אולי. מעניין לראות איך הם יעשו את זה הפעם. באמצעות מה ואיך בכלליות הגדילה תיראה. בכל מקרה, קפצה לי מחשבה בראש לא מזמן..והרהרתי לעצמי. זה נורא מוקדם שיש להם דיג'ימונים ברמת אלוף, לא? כאילו, כבר על ההתחלה. באדוונצ'ר רובם בכלל לא הגיעו למגה, ולקח זמן עד שהגיעו לאלוף, ובכלל, את האולטימייט כל אחד קיבל בזמן אחר. בעונה השניה היה את הגדילה המשוריינת..שתפסה קצת זמן. בעונה השלישית הם פשוט הרחיקו את הגדילות אחת מהשניה כמה שאפשר. לא מוקדם מדי לאלוף, ולא מאוחר מדי למגה. אבל מה יעשו הפעם? זה ממש מעניין אותי. ^^

Snake Bandage

New member
../images/Emo58.gif אני מקווה, לפחות.

מה אכפת לי מהפרפקט המכוער של אגומון. האיקוטו הזה יופיע בסביבות פרק 13, לא? אולי, רק אולי, הוא יביא שיפור לסדרה המעפנה הזאת. זה לא כל כך מוקדם. הרי מגאלוגראומון הופיע בפרק 14 בעונה השלישית, רק חמישה פרקים אחרי שגראומון הרגיל הופיע. בהתחשב בעובדה שבסייברס האלופים הופיעו בשלושת הפרקים הראשונים, אז העובדה שכבר עכשיו מגיעים לשלב הפרפקט לא מפתיעה במיוחד.

Serf SaN

New member
../images/Emo58.gif מאיפה לך לדעת שהוא

יגיע בסביבות פרק 13? O: אמרו שהפרק שהוא יגיע לא ידוע.. (אני מדבר על איקוטו). וחוץ מזה, הדיג'יגורלים החדשים תמיד באים במחצית הסדרה. X: יש עוד הרבה זמן עד שנגיע לשם. XD

Snake Bandage

New member
../images/Emo58.gif לא היה כתוב פרק 13?

בלאכס. יופי, אז נצטרך לחכות עד פרק 20 שיתחיל להיות מעניין (ואפילו זה רק אולי)? ;T_T

קורורו

New member
*תודה לאל שהעתקתי לפני!*

אחרת הייתי כ"כ מקללת עכשיו... עונה אהובה: אדוונצ'רס, כמובן. אבל שתיהן ^^ דיג'יגורל אהוב: אממ, דיוויס. הדמות היחידה שבאמת-באמת לא משנה מה עשה, לא יכולתי לכעוס עליו... דיג'ימון אהוב: גטומון. או זפירמון, רק כי אני פשוט אוהבת את ההתפתחות שלה D: כנ"ל טאומון. רשע אהוב: אממ, פפטמון. עכשיו כשאני חושבת עליו - פשוט לא הבינו אותו! הוא יכול היה להיות נחמד עם קצת עזרה... ^^' מה הסמל שהכי מתאים לכם? אני יודעת? אולי מהימנות...
מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? כל ה"ביחד ננצח!" מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? מיוטיסמון מת. אה, הוא לא. הפעם כן! ... או שלא. זה מתיש.... האם אתם רוצים עוד עונות? יש את סייברס! האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? אממ, כרגע לא. לראות דיג'ימון ביפנית ועל המחשב נראה לי מוזר. אבל אולי בהמשך (בחופש! עוד כמה ימים!
)

Apikachu L

New member
כן...

עונה אהובה:1,3 דיג'יגורל אהוב:רוקי, היקארי, ג'ונפי...אבל כולם חמודים. וגם סורה. אין עליה. ז"א - לפני שהיו לה ציצים. דיג'ימון אהוב:גאטומון. היא כוסא. אם כי גם גילמון ממש ממש מגניב. רשע אהוב:מיוטיסמון. מה הסמל שהכי מתאים לכם? אתמול תומר טען בפני שמה שהכי מתאים לי זה אור...אז אני לא אתווכח. מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה?אה...את הסדרה. מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה?את חוסר הפרופורציות האיום והנורא בין הגוף לראש. זה פשוט ניראה שהצוואר לא יכול להחזיק אותו יותר...והרגליים הדקות האלו... האם אתם רוצים עוד עונות?כן! האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס?כן. (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו?סביר.

star_female

New member
אני D:

עונה אהובה: דיג'ימון אדוונצ'רס 02~ דיג'יגורל אהוב: קן-צ'אן
דיג'ימון אהוב: זה יהיה נדוש להגיד וורמון. אז גאטומון XD רשע אהוב: קן-... אה... הקייזר. ^_^; מה הסמל שהכי מתאים לכם? כרגע? ......... אהבה אולי....... :X (צריך סמל "פלאף. ^^; ) מה הדבר שהכי אהבתם בסדרה? את ההתפתחות של הדמויות והמערכות יחסים שלהם (עם המשפחות שלהם, אחד עם השני, עם הדיג'ימונים...) ואת דאי וקן. ^^ מה הדבר שהכי שנאתם בסדרה? בעיקר "פילרים" או פרקים שלא תורמים כלום לעלילה או לדמויות. האם אתם רוצים עוד עונות? יש את סייברס שלא התחלתי לראות עדיין... אבל בעיקרון גם אם זה לא היה ממשיך זה היה בסדר מבחינתי. האם אתם רואים/מתכוונים לראות סייברס? מתכוונת. אם יהיה לי זמן אי פעם. (לאלה שרואים) מה דעתכם על סייברס עד עכשיו? ...

star_female

New member
המ..

ובדרך כלל נראה לי שמתאים לי סמל טוב הלב. (ולא בגלל קן ^^; )

למעלה