עבר זמן מה.. אבל ה-
חזרה!

עבר זמן מה.. אבל ה- ../images/Emo68.gif חזרה!

ואה ואה לא כתבתי פה כבר כמה זמן!!!!!!! (אתמול בלילה כתבתי הודעה) אבל בכל אופן זה נראה כהרבה זמן...... וזה רק לשחף טוב? התגעגתי אליךךךךךךךך המומומומומומומומומומן אני מתה כבר לשמוע הכלללל על הנסיעה שלך לחו"ל לארץ!!!!!!!!

סנטה

New member
אסתר שלום שלום לך , המנהל הגיע ...

אני מבקש להשתחוות ! סתם אנשים אל תהרגו אותי הכל בצחוקייה !

אדון קינן היקר!

ריד מיי ליפס: אאאאאאאיייייייייייייייייייאאאאאאאזזזזזזזזזז"ששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

NaChO

New member
בונא אסתרקיה מה נסגר איתך?

השעמום דופק לך את המוח... תתחילי לסרוג אחותי...

סנטה

New member
נו טוב ! מצורפת חתימה ...

נו טוב זה לא ממש החתימה שלי זה החתימה של קובי מחט מערות 6 ! זה רק בשביל הקטע ... שלא יגידו שאני עוד מזייף חתימות !

נאצ´ו יקירי....

רק אני יודעת מי אתה!! אז אם אתה רוצה שזהותך הסודית תשמר ביני לבין עצמי כדאי לך להיות נחמד! סתם אחי היקר! מצחיק אתה אה? שנון

NaChO

New member
את יודעת שאנונימיות...

זה אחד התנאים החשובים פה.. זה כל הקטע... אבל האילתים היקרים שלנו... חייבים להרגיש בשכונה. ומה קרה לך? שנינות זו התכונה מספר 1 אצלי...עם כל הצניעות

כן שמעתי על זה משו......

אנונימיות...... האממממ מוכר לי...... תן לי לנסות להיזכר....... לא לא מכירה! אבל אל תדאג כל המידע נעול בתוכי! עד שתעצבן אותי ואני ישחרר אותו לחופשי!

NaChO

New member
איי איי איי...

ג´יימס בונד עשית ממני.. אנשים פה יתחילו להילחץ.. תשמרי על המידע נשמה... אני יורד בינתיים לעירינו היקרה יפה והמשעממת לראות שאין כלום ולעלות הביתה לקראת שבוע מסריח של תגבורים... ביייייי

NaChO

New member
זה כל כך נכון שזה עצוב...

ואני כזה עומו כי עוד לא הלכתי רק כדי להגיב לשייייייייט הזה אני לא מאמין...

למעלה