עבר חודש?

thumbelita

New member
עבר חודש?../images/Emo2.gif

מתברר שכן... לפני חודש ישנתי בשעה הזאת. רציתי להיות בטוחה שאני לא אפספס את ההסעה מהמקיף באחת בלילה (למרות שאין סיכוי שדבר כזה היה קורה
) לפני חודש הייתי אחוזת התרגשות. הבטן הייתה מלאה פרפרים -ואולי לא רק, כי התחושה הייתה יותר מדי חזקה. לפני חודש, חשבתי שאני ארשום כל דבר שאני ארגיש, שאני אבכה את הכנרת, שאני ארגיש את הלב. עבר חודש. ונדמה לי שאין לי לב... __________________________________________________________ באמת שאני מרגישה ככה: חזרתי היישר לתקופת מבחנים, כל הלחץ של המבחנים ושל י"ב + להשלים את החומר +מערכת עמוסה +פעילויות חוץ בית ספריות... בקיצור, החזרה לשיגרה הייתה הרבה יותר ממהירה וחוץ מלהעביר את התמונות למחשב לא יצא לי לחשוב בכלל על המסע. לא התפרקתי שם מבחינה רגשית, אני לא חושבת על מה שהיה שם, אני עסוקה בדברים לגמרי אחרים ורק בגלל התמונות וכמה פנינים שהמוצאו שם ע"י החבר'ה ועוד מבצבצות להן מדי פעם- אני בטוחה שבאמת הייתי שם למה? =/

מסכימה עם טל הבן

גם אני הרגשתי את הדברים שאת מתארת. לא חשבתי על המסע עצמו, הדחקתי את כל מה שראיתי חזרתי לשיגרה נורמלית בלי לדבר על כלום ממה שראיתי. זכרתי רק את הדברים הכיפיים <קבלת שבת, הבלגן המלון, הבדיחות הפרטיות שנוצרות בכל משלחת וכו'>חשבתי שפיספסתי את ההזדמנות הזאת ואני לא זוכרת כלום מהמסע עצמו, אבל עם הזמן הכל חזר אליי ועכשיו יותר מחצי שנה אחרי המסע אני מקשרת כל דבר אבל ממש כל דבר למסע! אני זוכרת את ה-כל <הסברים, תמונות, הרגעים הקשים, הרגעים הטובים> וגם התחלתי לכתוב את היומן מסע< בזמן שכולם סיימו אותו חח>. בקשר לחזרה לשיגרה של מבחנים וכאלה דווקא ייעצו לנו לא לחשוב על המסע, להשלים את החומר הכי טוב שאפשר ולעבור את המבחנים ורק אז לתת למוח לעכל את מה שהוא ראה. בהצלחה !

thumbelita

New member
תודה:)

זה באמת מעודד לשמוע שאני לא היחידה שזה קרה לה... למרות שבכל עצירה ירדתי עם דפים ועטים וכתבתי סיכומים להדרכות ואת המקומות שהיינו בהם, לא הקפדתי לכתוב יומן מסע כמו שצריך ואני חוששת שהחוויה הזאת התפספסה. אולי אני בכל זאת אנסה לכתוב שוב.. תודה=]]]

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif זה יבוא עם הזמן

אל דאגה. זה דווקא אומר שיש לך לב רחב. לרגישים במיוחד לוקח זמן

thumbelita

New member
תודה../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שאני רגישה במיוחד
אבל העיקר שזה יבוא בסוף..

thumbelita

New member
כן...גם לדעתי,

פשוט נראה לי מאוד מוזר שעבר מלא זמן ועוד יחסית לחברים בכיתה שכבר הפנימו מסקנות וגישות לחיים.. תודה :]

למעלה