עבר טוב

עבר טוב ../images/Emo29.gif

מה שלומכם? איך עבר היום שלכם? כששוקעת השמש, ומתחיל תהליך ההחשכה - זה תמיד עושה לי משהו בפנים. לפעמים גורם לנפילת מתח כזו, או לירידה במוראל. לפעמים הפוך - אני רואה את האורות המהבהבים של החנויות ובתי הקפה, ודוקא זה משמח אותי. אתם חיות יום, או ינשופי לילה? מה הלילה עושה לכם? לאן אתם יוצאים? מה אתם חושבים על בילויי הלילה ומה הייתם רוצים שיהיה?

Neora Barak

New member
העבר-טוף.. והעתיד.. עוד יותר..../images/Emo6.gif

יש משו בשקט הזה של הלילה, עם הקולות שלו, והחושך, והאורות המנצנצים, והסגירה הזו של היום, שגורם לי בד"כ להטסת מחשבות, ועיסוק בכל מה שאני לא מספיקה במשך היום, אני שומעת בלילה מוסיקה שקטה, מוציאה חומרים מהמכשף, קוראת, זוללת סלט פירות, מדברת עם חברות וחברים שיש להם גם דודי שינה, מתכננת את יום המחר כולל ביגוד מתאים, ובעיקר- נישלוות. הלילה, סוגר את היום, הלילה גם פיתחו של של היום שאחרי, עם כל הסיכויים שבו, אם נתכנן את המחר, וניזום את המהלכים שיהיו בו עד כמה שנוכל, נביא לנו הזדמנויות טובות. לילה מתוק לכולם

לקשמי

New member
ערב צח ערב זך ../images/Emo13.gif

עבר יום די רגיל, הייתי בצהריים בראיון עבודה (עוד אחד. עד שמשהו יגיע בסוף). ובעיקר העברתי את היום בבית עם האינטרנט. אני יותר טיפוס של בוקר, בבוקר יש לי יותר אנרגיות, אני יותר "חיה" בשעות האלה. בשעת בין הערביים אני אוהבת לעשות טיול לאורך הטיילת, לראות את השקיעה בים, זה ממש יפה. אני בדרך כלל לא יוצאת בשעות הלילה. אוהבת את השקט של הלילה, אם אני לא מצליחה לישון, זה זמן טוב לכתוב, לצייר, לעשות דברים כאלה בשביל הנשמה.

לקשמי

New member
היה בסדר אני חושבת ../images/Emo13.gif

הוא אמר לי להתקשר אליו מחר (יום חמישי) כדי לבדוק מה קורה עם זה. אז מחר כאמור אתקשר, ונראה מה יהיה הלאה.

והמשרה מוצאת חן בעיניך?

זה מזכיר לי שכשהייתי בראיונות עבודה, מרוב רצון למצוא עבודה, שכחתי לבדוק אם הסביבה מתאימה לי, אם התנאים טובים, אם הבוס/ית בסדר...

לקשמי

New member
נראית דווקא טוב, המשרה

מדובר בעבודה במזכירות, משהו שכבר עשיתי בעבר והיה מאוד נחמד. זה בעצם לא כל כך העבודה אלא האווירה שם, זה מה שגורם לי בסוף להחליט אם זה מקום טוב או לא. אבל את זה אני יכולה לדעת רק אחרי שאתחיל לעבוד.

רננהלי

New member
הכי אוהבת

את הלילה אלה השעות שלי אז אני לומדת הכי טוב נהנית הכי הרבה אולי בגלל השקט, אולי בגלל החושך כל כך קשה לי ללכת לישון מוקדם אולי בגלל שאני לא רוצה שיגמר לי היום קשה לי שהחיים שלי עוברים לי שיום ועוד יום חולף אז אם אני לא הולכת לישון כאילו לא נגמר לי היום מצד שני אוהבת גם את הבוקר אבל שונאת לקום השעות של הבוקר יפות ונעימות לי במיוחד מוקדם ואם אני קמה מוקדם אז היום מרגיש לי גדול יותר, ארוך יותר נאורה איך את עושה את זה? איך את אופטימית כל כך? שופעת כל כך? מנסה לספוג משהו מזה, ממך, ולא מצליחה מרגישה שאני משאירה את עצמי סגורה במשבצת שלי כי אני לא אוכל להתמודד עם משבצות אחרות

broken child

New member
...

לא יודעת למה,אבל מרגיש לי ככה עכשיו. קצת עצוב לי. זה משהו שכתבתי לפני שנתיים בערך. היא ילדה של לילה,היא פוחדת מהאור היא שונאת שמביטים בה,מסתובבת לאחור משוטטת לה בחושך,תמיד תמיד לבד היא ילדה של לילה,ילדה של אף אחד *משמיטה בית,הוא קשה מדי ומתאים יותר לפעם* היא ילדה של לילה,היא בורחת אל השקט היא לא נותנת שיראו,כיצד היא מתפרקת היא בוכה אל השמיים,היא זועקת בלי מילים היא ילדה של לילה.ילדה של אלהים *שוב משמיטה בית...* היא ילדה של לילה,היא פוחדת מהאור היא עוצמת ת'עיניים והולכת לאחור משוטטת לה ברחוב,תמיד תמיד לבד היא ילדה של לילה.ילדה של אף אחד אוף. לא התכוונתי להיות כזאת דכאונית. אבל עבר עליי לילה קשה,לא ישנתי בכלל. ועצוב לי.

s h i r k u s h

New member
אני חיית בוקר ../images/Emo8.gif

מאלה שתמיד קמים מוקדם יחסית גם אם לא צריכים. בצבא הייתי בערך היחידה באוטובוס לצריפין שהייתה ממש עירנית ושוחחה בצורה פעילה... חחח

למעלה