עבר כבר חודש מהפרידה האחרונה

עבר כבר חודש מהפרידה האחרונה

ופתאום קרה לי משהו מוזר אני לא חושב על האקסית היא התקשרה כמה פעמים ונפנפתי אותה זה לא מכעס ולא כלום פשוט כאילו אין ליכלום אלייה אני לא מאמין שזה קרה כל כך מהר הייתי בטוח אני אסבול יותר זה כאילו עשיתי סוויץ בראש והפסקתי לחשוב עלייה זה ממש מוזר

Cobe Anan

New member
זה לא מוזר..

זה מנגנון הגנה שלך. בשלב מסויים נכנס לפעולה איזה חלק בתודעה שלנו שגורם לנו להפסיק לאהוב את מי שלא מחזיר לנו אהבה, או את מי שפוגע בנו.. נכון שזה מוזר לך שאחרי 3 שנים של אהבה אינסופית, שהיית בטוח שלא תיגמר לעולם, אתה פתאום מגלה שכל האהבה הזאת פשוט נעלמה תוך חודש, זה בערך כמו לראות אדם בריא וחזק לגמרי, שדועך תוך חודש ומת..

תבין היתה לי אהבה אלייה

בצורה שלא תאמן הייתי מוכן למות למענה חיוך שלה היה עושה לי את היום ובכי שלה היה קורע אותי לא יכולתי לראות אותה בוכה אבל היום כאילו הכל נעלם

תקראו את השיר הזה דחוף

רציתי לחבק אותך והמיטה לידי היתה ריקה לא יודע היכן טעינו מכל הלב ניסינו אך הגורל לא חייך בחזרה איך פתאום השתנינו לא נשאר הרבה בינינו ניצוץ של אהבה שנעלמה חלומות שרקמנו מתנפצים כמו הגלים ובים סוער טובעים שני אוהבים מביטים בחייהם שנהרסים חלומות שהבטחנו זה לזו לא מתגשמים נשארו שני אנשים שאוהבים מביטים בחייהם שנהרסים השנים השאירו חותמם מאוהבים הפכנו לזרים לא יודע היכן טעינו מכל הלב ניסינו אך הגורל לא חייך בחזרה איך פתאום השתנינו לא נשאר הרבה בינינו ניצוץ של אהבה שנעלמה חלומות שרקמנו מתנפצים כמו הגלים ובים סוער טובעים שני אוהבים מביטים בחייהם שנהרסים חלומות שהבטחנו זה לזו לא מתגשמים נשארו שני אנשים שאוהבים מביטים בחייהם שנהרסים... זה ממש מתאר את הסיפור שלנו אני וחבר שלי שיש לנו סיפור דומה קוראים לו ההמנון לי ולה היה "חלומות" להתחתן היינו מאורסים ופתאום מה שנשאר זה "ניצוץ של אהבה שנעלמה"

למעלה