עבר עלי יום קשה

nicy2001

New member
עבר עלי יום קשה

היום לא קבלתי שום צלצול מחברת כוח אדם , אתמול חשבתי שיש לי עוד תקווה אבל סתבר שלא. כל היום הזה ביליתי במיטה לא רציתי לצאת החוצה בכלל רק שכבתי על המיטה והסתכלתי בתיקרה וחשבתי האם כדאי לי להתאבד , אבל אני לא יודע מה לעשות נימאס לי לחיות את החיים. גם אני תוהה למה הביאו אותי לעולם ( קראתי אתמול את מה שכתבה רוויטלי ) למה לא נהרגתי כשהייתה לי את התאונה ?? דווקא לי קרה הנס הזה אם הייתי נהרג לא הייתי צריך לשלם היום את כל החבות שלי ולא הייתי צריך לעבוד. למה זה שהתנגש בי פגע בגלגל ולא בדלת ??? היום גם היה את ההזכרה של סבא שלי ולא הלכתי כי לא רציתי שיראו אותי ככה במצב שבו אני נמצא עכשיו. יהודה מקווה שאני יעבור את הלילה בשלום בלי סיוטים

עצמי

New member
גם אני מקווה בשבילך ללילה שקט.

מגיע לך. מגיע חכולפ עצמי

nicy2001

New member
תודה על העידוד

גם אני מקווה וגם לך מגיע להיות מאושרת ותנסי להתעודד יהודה

white crane

New member
אם היה אפשר

אם היה אפשר הייתי שולח לך לפחות להיום פיית חלומות שהייתה נותנת לך לישון סוף סוף לילה ארוך ומזין של שינה בריאה , אבל אני לר יכול. מדבריך עצוב לשמוע את היאוש והכאב, אבך בייחוד לך נתנה מתנה , (כמו לכל אחד , אבל לך שמו את הדגש) ולמרות שבטח עכשיו החיים נארים חרא אחד גדול, תמיד אפשר להוריד ארת המיים באסלה ולהתחיל שוב את היום רעננים :). שיהייה לך רק טוב . לפעמים אם יוצאים מהביית זה נותן קצת מנוחה ליאוש המצטבר. זה בטח נשמע כמו עצה פולנית להפליא וגם קצת פלצנית , אבל מנסיון ארוך של בחינת התיקרות בביתי אני יודע שלי זה עזר אפילו אם רק לרגע, וא````חכ לעוד רגע................

nicy2001

New member
אתה לא היחיד

לא מזמן שלחו לי מלאך לפלאפון וזה באמת עזר לי לישון טוב אבל התקופה הרעה הזו עדיין לא עברה לי בנתיים כשאני עכשיו גולש אני לפחות שומע דרך הרדיו את השירים שאני אוהב ימי חמישי אצלי זה פשוט חגיגה לאוזן ונותן לי הרגשה מאוד טובה. אני יודע שאצלי זה עדיין לא אבוד , אבל כשאני מתעורר בבוקר שוב נשאלת אותה שאלה מדוע אני עדיין חיי , וברגע שהיה לי טעם לקום בבוקר בין אם זה עבודה או חברה אני ידע שמצאתי את האושר , כל עוד זה לא קרה אני ימשיך לשאול את אותה שאלה....

למעלה