עבר קצת זמן אבל...

עבר קצת זמן אבל...

[אני לא זוכרת אם פתחו או לא,אם כן אז למחוק]. אני לא יודעת אם שמתם לב,אבל בשקט בשקט עברה לה הופעת ההשקה של כפיר. קצת פרטים: ההופעה התקיימה בבארבי ת"א ב 29.10.07. אז שאלון קצר על ההופעה והדיסק שהיה ניתן לרכוש בפעם הראשונה. היית בהופעה? נהנת? עם מי היית? איזה שיר התחברת אליו בהופעה [מכל סיבה שהיא] ? משהו מיוחד שזכור לך? נשארת להגיד שלום לכפיר? קנית את הדיסק בסיום ההופעה? מה הייתה ההתרשמות הראשונית שלך ממנו? משפט/ציטוט שלא יישכח מההופעה- הערות-

../images/Emo214.gif../images/Emo99.gifשנה של נוסטלגיה../images/Emo99.gif

וואו, כל כך קשה להאמין שעברה שנה... באמת מהירה!
כבר מזמן היה שרשור דומה, אבל עברה שנה, אז למה לא להזכר בעצם?! היית בהופעה? I was! נהנת?רוצים לדעת את האמת!? (לא שזה ישנה לכם..) להופעה הזאת היו שני צדדים. חגגתי שם יומולדת באיחור (כחודשיים) והרבה אנשים שמכירים אותי הגיעו מהעבודה, מהמשפחה וכמובן חברות... הבעיה שעברתי משהו אישי שלא אוכל לפרט עליו, שפשוט התפוצץ בהופעה עצמה. ולכן יצאתי מההופעה הזאת עם דמעות ולא ישנתי באותו לילה. ככה שמבחינתי..במובן מסוים, להזכר ביום הזה לא מזכיר לי אסוציאציות חיוביות במיוחד, אבל ההופעה עצמה הייתה ממש טובה, את זה אני זוכרת היטב. מה שקרה אחרי זה כבר סיפור אחר לגמרי... (אצלי "עובד" המשפט -שמחכים למשהו הרבה זמן..בסוף מתאכזבים
) עם מי היית? לפחות עשרים אנשים. איזה שיר התחברת אליו בהופעה [מכל סיבה שהיא] ?באותו ערב לכל השירים !
משהו מיוחד שזכור לך?לא משהו טוב במיוחד ^ נשארת להגיד שלום לכפיר?ולתת לו את המתנה שנסעתי עד קצה העולם בשביל לקנות לו אותה
קנית את הדיסק בסיום ההופעה?אפילו לפני! מה הייתה ההתרשמות הראשונית שלך ממנו?שהוא מדהים (לא שלא ידעתי לפני..) משפט/ציטוט שלא יישכח מההופעה-אישי מדי..
הערות- כתבתי פה יותר מדי

וואי, היה מעולה.

היית בהופעה? יאפ נהנת? בלשון המעטה עם מי היית? עם מורי ועוד חברה איזה שיר התחברת אליו בהופעה? לא זוכרת
עברה שנה! אבל אני מנחשת של"כלום" משהו מיוחד שזכור לך?
אני זוכרת איך לא הפסקתי לצחוק כל הערב, ואיך היו ממש ממש מלא אנשים, וואו. וילד הבר מצווה [אוי, איזו תקופה יפה]
נשארת להגיד שלום לכפיר?
לא, נסענו לאכול איפשהו. מקס ברנר?
קנית את הדיסק בסיום ההופעה? ברור! מה הייתה ההתרשמות הראשונית שלך ממנו? מדהים אש מכיתה שש משפט/ציטוט שלא יישכח מההופעה- "כפרהההה", ו"נראה לי שראיתי את הראל סקעת", "יסמין, את מדמיינת"
הערות- היה ערב מושלם, באמת. מורי חייבת לבוא לעוד הופעות של כפיר!

למעלה