עבר שנה ושום דבר לא ישתנה
|לב-

עבר שנה ושום דבר לא ישתנה../images/Emo14.gif|לב-

ילדתי איך הגלגל מסתובב איך הכול הפך לכאב איך היינו תמיד ביחד ועכשיו אנחנו נפגשים בפחד את יודעת שהאמת כואבת שאת אותי כבר לא אוהבת ביקשתי עוד פעם אחת להיות לידיך שתביני את מה שאני עובר בגללך דבר שאוהבים קשה לאבד ומישהו שאוהבים קשה להיפרד עזבת אותי פתאום, נתת לי להתעורר מתוך חלום עכשיו נפרדנו כמו שרצית ואת יודעת כמה שטעית את עצמי אני שואל מדוע אני עלייך לא מוותר אך תשובה אחת יש לי בלב וזה בגלל שאותך אני אוהב את נמצאת אצלי כמו חץ בלב חץ שצריך להוצא כי הוא מאוד כואב אני זוכר את הרגע שאיתי גמרת ניסיתי לצחוק למרות שרציתי לבכות לא מבין למה כך קרה וצודק מי שאמר שהאהבה היא מחלה! עכשיו הדמעות כבר יורדות מעייני והעט רועדת בין אצבעותיי את הכול כתבי לך כמסר כדי לדעת אם בא לך לחדש בנינו את הקשר... אנחנו שנה שלמה שלא חברים ...ואני מקווה שתיקראי את זה בפרום תידעי שזה אני... בדיוק שנה!!!!

ה מוזה

New member
כשקופידון עורך מטווח ../images/Emo26.gif

הוא פוגע תמיד פגיעה ישירה . נועץ את חיצו עמוק בלב.. ולהוציאו משם..כואב,כואב..
"..אני לא יודע איך לומר לך מילים לא אומרות מאום אני סתם בחור ששר לך שירים לא יגידו כלום אני לא יודע מה זה נצח מילים לא אומרות מאום אני סתם אחד שבטח לא יודע כלום אולי הערב אין שום דרך יש רק פצע וכאב אני לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב לא יודע מה קרה לי מילים לא אומרות מאום ואני לבד ורע לי זאת לא אומרת כלום אני יושב פה מחכה לך מחכה לך וכותב כי אני לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב" מול הכאב שלך והדמעות ..כל המילים כה קטנות. ברוך הבא
לפורום.

למעלה