עב"ם צולם בברזיל בתחילת ינואר , צילום מעניין..... זה לא נראה כמו מטוס.., מה זה יכול להיות לדעתכם ?
כ כריסטין New member 20/2/06 #1 עב"ם צולם בברזיל ../images/Emo112.gif בתחילת ינואר , צילום מעניין..... זה לא נראה כמו מטוס.., מה זה יכול להיות לדעתכם ?
עב"ם צולם בברזיל ../images/Emo112.gif בתחילת ינואר , צילום מעניין..... זה לא נראה כמו מטוס.., מה זה יכול להיות לדעתכם ?
ח חפY New member 20/2/06 #2 איזור דרום-אמריקה ידוע בתור... HOTSPOT, כלומר, איזור שבו נצפים עב"מים וחוצנים בתדירות גבוהה מאוד. לכן, אני לא אתפלא אם זה אכן ידידנו (או שלא...) הגלקטיים בטיסה. מצד שני, אי אפשר לדעת.
איזור דרום-אמריקה ידוע בתור... HOTSPOT, כלומר, איזור שבו נצפים עב"מים וחוצנים בתדירות גבוהה מאוד. לכן, אני לא אתפלא אם זה אכן ידידנו (או שלא...) הגלקטיים בטיסה. מצד שני, אי אפשר לדעת.
כ כריסטין New member 20/2/06 #3 חבל שזה מטושטש....... למה אף אחד לא צילם עב"ם בצורה ברורה וחדה שממש אפשר לומר על הצילום שהוא מראה צלחת במיטבה.....
חבל שזה מטושטש....... למה אף אחד לא צילם עב"ם בצורה ברורה וחדה שממש אפשר לומר על הצילום שהוא מראה צלחת במיטבה.....
W Wild elf New member 20/2/06 #4 מטוס קרב אף 15 ממריא בחושך, או כל מטוס קרב אחר דו מנועי(שלא ידוע לי על עוד אחד שנראה ככה. אה, וזה צילום מאחורה. מי שלא ראה- קשה להבין
מטוס קרב אף 15 ממריא בחושך, או כל מטוס קרב אחר דו מנועי(שלא ידוע לי על עוד אחד שנראה ככה. אה, וזה צילום מאחורה. מי שלא ראה- קשה להבין
G Gilliana New member 21/2/06 #6 מטוס קרב כן, אבל... לא 15-F - מוטת הכנפיים רחבה מדי. יכול להיות F-117, B-2, F-22 או אולי אפילו טייפון.
מטוס קרב כן, אבל... לא 15-F - מוטת הכנפיים רחבה מדי. יכול להיות F-117, B-2, F-22 או אולי אפילו טייפון.