עב"מים בארץ

דניאלה66

New member
עב"מים בארץ

לפני שנה בערוץ 10 היתה תוכנית על חייזרים , הצילום הכי מעניין בכל התוכנית היה סרטון שצילם נער בן 15 מאיזה מושב בו מראים עב"מים שנעים זה לצד זה וכמובן נשללה האפשרות שזה כלי טיס ישראלי . אני חושבת שזהו הסרטון הטוב ביותר שהוסרט בארץ יותר אפילו מהסרטון שצילם אדריאן דביר ! מה דעתכם ואגב חיפשתי את הסרטון באתר העב"מים הישראלי אבל לא מצאתי האם ניתן לצפות בסרטון און ליין באיזה אתר? תודה

Magestic12

New member
המידע המבוקש

לא מדובר בסרטון, אלא בסרטים מלאים. לצערי, מאחר ואדריאן דביר נפטר, והיה זה לפני הקמת האתר, לא הצלחנו להשיג את הסרט המלא שלו ולא של גיל בר (למרות שאני ראיתי את כל הסרט, אישית, בביתו של גיל). לגבי הסרט צולם מהמושב, לצערנו לא קיבלנו אותו, אלא אנו מסתפקים במה ששודר בתוכנית. אם תרצי עותק מהתוכנית עצמה, את מוזמנת לפנות אלי בפרטי.

דניאלה66

New member
תודה אבל...

אני התכוונתי לא לגיל בר אלא לנער אחר בשם אורון סולטן משהו כזה שצילם בחצות וחצי 3 עב"מים , סרטון מדהים . גיל בר איזה סרטון הוא צילם?

Magestic12

New member
אורן סולטן

יש לי רק את מה ששודר בערוץ 10....אם תרצי - פני אלי ואשמח להעביר לך את הפרטים. לדעתי הסרט הטוב ביותר שצולם בישראל

דניאלה66

New member
נכון זו גם דעתי.........

הקטע שפתאום הופיעו שלושה עצמים בשמיים וקיימו מעין מפגש זה פשוט צילום נדיר , רק הרעש הזה ברקע היה מוזר כי בד"כ עב"מים לא מרעישים נכון?

Magestic12

New member
נכון מאד

עניין הרעש נדיר ביותר. זה העלה בזמנו חשד כ מדובר בכלי טיס נסיוני, אך מפקד חיל האויר לשעבר, הכחיש שהכלי מוכר לו וכך גם טייס לשעבר.

Silly LoveSong

New member
דווקא לי נחרטקטע צילום אחר

קטע שצולם ממכונית נוסעת, בו נראתה צלחת מעופפת ענקית (מפורטת) קרובה מאוד לאדמה.

דניאלה66

New member
מה זה קשור לפורום !?!?!?! ../images/Emo46.gif

כל הקישקושים האלו לדעתי סתם מורידים מערך הפורום ...

סנגי

New member
../images/Emo112.gifהסירטון נחשב לאחד הדקומנט

הסירטון שנצפה עיי מפקד חל האויר לשעבר היה אחד הסירטונים אולי הטוב ביותר אפילו בקנה מידה עולמי הוא היה מפורט ארוך אם סאונד חומר שכל מדען ומנתחי תמונות וידאו היה פוסק שמדובר בדבר האמיתי. ישנם כמה אופציות 1] העצמים ללא ספק מתקדמים טכנולוגית בקפיצות דרך מהפכניות העצמים האלו או שייכים לתרבות חוצונית 2] או מדובר במטוסים הכי סודיים וחדישים שלעולם לא יצאו לאור בפיתוח עיי גוף סודי של צהל או מטוסים של מעצמות קרי רוסיה ארצות הברית ללא ספק שהסרטון הזה כבר ניבדק עיי טובי המדענים בנאסא וצבאות ארצות הברית וישראל. משום מה הצילום נעלם מהשטח וירד מהפרק וטוייח בשקט בשקט. אם אני הייתי סולטן הייתי מפיץ אותו בכול העולם ובתקשורת כי מדובר בדבר נדיר שחייב בדיקה מקיפה.

דניאלה66

New member
סנגי ומה המסקנות של נאס"א אחרי

שבדקה את הסרטון ? אגב מאיפה המידע שארה"ב בדקה את הסרטון?

מה את מקשקשת, די ברור שלא ראית את

הסדרה הזאת, ולא תאמיני כמה שהיא מעלה את ערך הפורום. יאללה איך לא פתחו פורום לסדרה הזו.

סנגי

New member
אחת הסיבות שלקחו זאת ברצינות../images/Emo153.gif

הסרטון היה קטע מתוך הבמאי אילן שושן שעשה תוכנית בעניין עבמים הוא עצמו פריק לנושא העניין שאביהו בן נון מפקד חיל האויר שהביט בסירטון שצילם הבחור לייד בית שאן פשוט הימם ובלבל את בן נון לא בגלל החוצונים ויצורים ירוקים אלה בגלל שהעצמים נראים ואפילו רואים את קוי המתאר שלהם יש שם אין סוף חומרים חשובים ולא מזוייפים הסכנה הייתה מבחינת בן נון שעצמים כאלו הם מהפכניים ואיך יכול להיות שהם טסים בצורת מבנה רואים את מפקד העצמים עובר לקדמת המטס דבר שהפחירד את בן נון שהראדרים לא קלטו את המטס ואולי זה בכלל כלים של מדינה אחרת שמרשים לעצמם להיכנס למתחם האוירי של ישראל תחשבו שזה פחדו של כול טייס להיתקל בקרבות אויר מול גופים שטסים בצורה בלתי אפשרית ליירוט לכן לפני המסקנות של עבמים וחוצונים הקלטת הזאת הופנתה למדעני צהל וניתנה גם לגורמי נאסא וממכון ויצמן לבדיקת הנושא. את המסקנות לעולם אנחנו לא נדע כולל הבחור שיקבל תשובה לקונית שמדובר בטיסנים של ילדים. תחשבו שמצאתם חייזר ירוק מת בחצר גודלו 10 סמ עשיתם טעות ולא לקחתם דגימה ממנו ונתתם אותו לבדיקה תאמינו לי שטובי המומחים יעלימו את החייזר הקטן יחפשו תחליף סינטטי ויהפכו את מוצא החייזר לתמהוני טיפש ועוויל. וכך יעלימו את הנושא מהד תקשורתי הרי יש אין סוף שיטות לטייח הממשל יודע שהציבור טיפש לכן הוא ישתמש הון עתק לבלבל להעלים ראיות ולתת לחפצים או מפגשים מוזרים היבט טפשי שלא צריך להתייחס אליו. היה תסיפור על המושבניקים שמצאו את החייזר הקטן יכול מאוד להיות שזה היה צעצוע מגומי. היו שם המון חורים בסיפור כמו שהם ראו את היצור מהלך מקפץ ואז מתמוסס הטעות שלהם שלא צילמו זאת לא לקחו דגימה מי אמר שהמכון בדיקה לא העלים זאת וחיפש במאגר משהו דומה שעשוי מגומי ונתן זאת לתקשורת וכך הרויח גוף אורגני לא מוכר למדע. אסור להיות תמימים ובטח לתת כול דבר לממסד זה כמו לתת שמנת לחתול.

Magestic12

New member
מידע נוסף

בזמנו ראיתי דו"ח מקורי מהמכון הפתולוגי, הנוגע לאותה "גופה" (שנמצאה במושב אחיהוד). בדו"ח נקבע, כי מדובר בחומר אורגני, אך לא הצליחו לזהות אותו....

דניאלה66

New member
למה אתה אוהב לטחון מיים?

ברור שראיתי את הסדרה! אבל זו סדרה ישנה ולא ממש נחשבת ליצירת מופת , חוצמזה ממש מעלה את ערך הפורום ריח הגרביים של אל בנדי........

למעלה