עב"מים השבוע בערוץ ההיסטוריה

• פותח הנושא Alien
  • פורסם בתאריך

Alien

New member
עב"מים השבוע בערוץ ההיסטוריה../images/Emo44.gif

ערוץ ההיסטוריה מגיש לכם השבוע תוכניות העוסקות בעב"מים - עב"מים בשמי ברזיל - עב"מים בשמי ברזיל: התכנית בוחנת את שלל העדויות לקיומם של עב\מים בשמי ברזיל, לרבות חשיפת דו"ח ממשלתי סודי בו מסופר על כלי טיסה זוהרים דמויי סיגר שריחפו במשך חודשיים מעל האי קולארס בשנת 1977 מועד השידור יום שלישי 7.3 בשעה 15:00 ---------------------------------------------------------- עב"מים בשמי בריטניה: במשך שלושה לילות בחודש דצמבר 1980, נצצו אורות ממקור בלתי מזוהה מעל שמי בסיס נאט"ו בבריטניה. היתה זו רק תחילתה של פרשייה מסתורית מעולם אחר שהתוכנית תחשוף בפנינו. מועד השידור - יום רביעי 8.3 בשעה 15:00

Alien

New member
בכיף חפY , הש.ח של התוכניות

ישודר באותו יום בחצות

Majestic12

New member
תודה Alien ../images/Emo65.gif

זוהי תוכנית ראשונה מאוסף תוכניות שיתחילו להגיע לארץ בקרוב (כך אני מקוה) מערוץ ההיסטוריה הבינלאומי בארה"ב...

ע י ד ו2

New member
אגב תוכניות

שעוסקות בעבמים בדיסקברי סיינס יש לעיתים קרובת תוכניות כאלה פעם בשבוע וחצי או שבועיים אולי זה תקופתי לא בטוח ובלי קשר יש די הרבה תוניות בערוץ זה שעוסקות בעל טבעי

Alien

New member
כל הכבוד לערוץ ההיסטוריה......./images/Emo45.gif

אין ספק שהוא תורם המון בבנושא העב"מים , אחד הערוצים המעניינים שיש בטלוויזיה לדעתי .

sns7

New member
תודה

ובלי קשר אבל ממש: ביום רביעי יחול יום האישה. נא לא לשכוח לקנות פרחים לאמא או לאישה או לחברה, אחרת אין מצב שתוכלו לשבת מול המסך בשקט...

חפY

New member
אני מקווה שהתוכניות לא הופקו ע"י

סקפטים (אין לי שום דבר אישי נגדם).

Patrick kim

New member
ממחזרים ורדודים

בכדי להכין פרק אחד ושיהיה מפוקס לדעתי צריך לפחות 3שעות שידור מחד יש לברך שמישהו מיתייחס ומאידך הרדידות וחוסר השאלות המאד חשובות זה בולט מאד לעין

Patrick kim

New member
אפרופו סיגרים

בשנות השישים צפינו אחי ואני בשני סיגרים שחורים ועיגולים ירוקים מזכירים חלונות מעל רחוב פינקס בית יד לבנים בת``א ריחוף איטי נמוך מאד ממערב למיזרח מישהו יודע על עדות דומה מאותן השנים? שנה מדוייקת לא זכורה לי אולי 66או 67

Majestic12

New member
אין כמעט עדויות משנים אלו

אנשים שמרו את מידע לעצמם, ולא פרסמו אותו ברבים...וחבל

Patrick kim

New member
אז לא היו אינטרנט

ואפילו לא טלויזיה בארץ. ונכון גם אני שמרתי מידע זה לעצמי ואשמח אם בכל זאת יש מי שיודע אישית או מאדם מהימן על עבמים בארץ בשנות השישים

למעלה