עב"מים וחייזרים.

עב"מים וחייזרים.

הי שלום לכולם. בעקבות תקרית מוזרה ולא נעימה שחוויתי לפני כמה שנים עם חייזרים , בילדות שלי אני בטראומה מחייזרים חוצנים UFO וכל מה שקשור לזה.ראיתי כל סרט אפשרי אך מה שסקרן אותי הכי הרבה זה תקרית החייזרים במקסיקו שמעתי שהחיזרים נמצאו ואר"הב שמרה אותם ולא פרסמה זאת לעולם כדי לא לעורר פניקה כמו בארמגדון. אז מישהו יודע על תקרית חיייזרי מקסיקו?

Majestic12

New member
מידע על חוצנים במכסיקו

יש הרבה מידע המגיע ממכסיקו... על מנת להתעדכן, יש להיכנס לאתר המרכז הישראלי לחקר עבמי"ם: WWW.UFOISRAEL.ORG

zigmond 69

New member
חוות דעת על האתר

האתר הזה הוא אחד המגוכחים ביותר שראיתי בחיי... בראש ובראשונה,הוא מעוצב כמו אתר של חבורת ילדים בני 12,שאין להם מושג מהחיים שלהם,ולא כמו אתר מכובד שמתיימר לההוות מקור מידע רציני ומהימן.. לאחר מכן,הצגת התמונות מהארץ ומהעולם,זה אחד הדברים הכל לא הגיוניים שראיתי,הם מראים שם מעיין נקודה בגודל חלקיק,שבאותה קלות בדיוק גם הייתה יכולה להיות בלון צפלין,מיונז על המצלמה,זיוף,וכו',ומציגים את זה כעובדה בלתי מעורערת שפה יש לנו,רבותיי,צילום ברור ביותר של עב"ם!!! הבהרה קטנה,לפני שאתם מתחילים להתרגז ולחסום- אני אישית מאוד מעוניין בכל נושא החיזריים,ואני מכבד ויותר את כל אנשים שעוסקים בנושא,אבל, הייתי חייב להגיד את דעתי על האתר הזה,שלפי מה שקראתי פה,מייצג את קהילת החייזרים הישראלית,ולדעתי,לא מתאים למטרה... בכל מקרה,הייתי שמח להשתלב בפורום,ואני אשמח לכתוב פה... zigmond 69-בר

Majestic12

New member
zigmond - זקוק לזיגמונד?

לפני שאתה מתחיל ברצף ההשמצות הרגילות שלך (והרי אני יודע מי מסתתר מאחורי הכינוי), הייתי ממליץ לך לזכור מה קרה בפורומים אחרים בהם ניסית להתחיל ברצפי ההשמצות שלך. בשבילך יש פורומים מיוחדים בתפוז...

לא מבינה מה הבעיה עם האתר...

הגרפיקה שלו אומנם לא מושכת את העין, אבל האתר עצמו לדעתי די מקצועי ובנוי כראוי. אני אישית לא נתקלתי בשום בעיות עם האתר, אז חבל שאתה סתם משמיץ. ואגב- אני לא חושבת שהיית בונה אתר טוב יותר. אז סייג לחוכמה שתיקה.

מקסיקו ../images/Emo153.gif

למקסיקו נקשרו הרבה סיפורי עב"מים וחייזרים. אני לא יודע בדיוק לאיזה אירוע אתה מתכוון אבל מסוף שנות ה 40 ישנן שמועות רבות על התרסקויות עב"מים וצבא ארה"ב - לא רק במקסיקו.

BodyBuilder2005

New member
היי,

אמשח לתת לך את הלינק הבא שמכיל בתוכו הרבה מידע בכל הקשור לתקרית רוזוול ולאזור 51. הנה מעבר לך הייתי מעוניין לשמוע על התקרית שעברת בילדותך, אם הדבר אפשרי. תודה.

הטראומת ילדות שלי..

היתי בגיל 15. ישבנו מתחת לבלוק בשכונה כל החבר'ה של השכנים והחברים והחברות. פתאום ראיתי דבר מדהים זה פשוט כולם ראו פתאום יצא אור ועוד עיגול אור ועוד עיגול אור ועוד עיגול אור איזה 9 כאלה שנבנה מן צורה של ברזלים כאלה משהו מוזר ללאללה זה היה מטורף אני אמרתי ואי תראו מה זהה זה לא יכול להיות מטוס וליד זה היה בניין 8 קומות מאיפה זה הגיע? כולם נקרעו עלי מצחוק רק שאמרתי חייזרים אבל שכנה שלי שהיא ידידה הכי טובה אמרה שאני צודק וזה אולי חללית או משהו וזה פשוט החשיךך ונעלםםםםם ואז ידידה אחרת למחרת בבית ספר ספרה לי שקרה לה משהו הכי מפחיד בעולם שאלתי מה? היא אמרה שהיא התעוררה ב 3 לפנות בוקר כי שמעה רעש מוזר יצאה מהחלון וראתה מן משאית ענקית מסיעה איזה כלי ענק דמוי מטוס חדשני כזה . היא אומרת שזה היה הדבר הכי מפחיד בעולם. כמובן שלא סיפרתי לה על החוויה שלי כי סתם היתי מצטיר כפסיכיאטרי. אבל אני חושב שראיתי את החללית הזאת! ולא רק אני גם השכנה שלי אבל הם העבירו את זה בקלות ואמרו זה סתם... אולי אני דרמטי מידי...

Majestic12

New member
היום פורסמה ידיעה על מכסיקו...

ממש במקרה, הוכנסה היום ידיעה לאתר המרכז לחקר עבמי"ם, אשר הגיעה ממכסיקו. פרטים מלאים, בחלון החדשות מהעולם (חלון ימני עליון באתר): WWW.UFOISRAEL.ORG

למעלה