עב"מים, חייזרים ו--תעלומות--? אה?

Darakan

New member
עב"מים, חייזרים ו--תעלומות--? אה?

"שלום, נעלם לי הארנק בדרך לעבודה, אם מישהו מצא אותו אשמח אם תתקשרו ל-656-00000" למה שינו את זה? זה סתם ישבש את מהות הפורום ואת הכוונה שאנשים באים לכאן?

דניאלה66

New member
שמתם לב שהפורום נמצא בקטגוריה..

מדע בדיוני

Darakan

New member
ציניות מישהו?

הכוונה שלי, שתעלומות זה לא דבר שמתחיל ונגמר בחיים מחוץ לכדור הארץ. תעלומה יכולה להיות כל דבר קונספרטיבי: "האם יש חיים אחרים המוות?" "מי רצח את JFK?", ו-"האם אלביס עדין חי?".

דניאלה66

New member
תעלומת משולש ברמודה ?

מי חוטף את האוניות והמטוסים ? שמעתי שיש פתח בכדור הארץ ממנו שואבים החייזרים את כלי הטיס עם האנשים והאוניות..

Magestic12

New member
ברמודה

את מערבבת כמה תיאוריות שונת וכמה סיפורים שונים, אחד עם השני. 1. לגבי משולש ברמודה - אני ממליץ על ספרו של ברליץ (תורגם לעברית). 2. יש הטוענים כי ההיעלמויות בברמודה, לא שונות סטטיסטית מכל ההיעלמויות של אניות ומטוסים בעולם - לכן יש השוללים כלל הת התופעה, וטוענים כי במשולש ברמודה מעולם לא קרה אירוע יוצא דופן. לטענתם, חלק מסיפורי ההיעלמות כלל אינם נכונים, ובדיקה מגלה שחלק מדיווחי ההיעלמות פשוט לא היו ולא נבראו. 3. לגבי פתח בכדור הארץ (בקוטב הצפוני) - זוהי תיאורייה שנקשרה לשמו של האדמירל בירד, בשנות העשרים. יש על כך ספרות, אך לא בעברית.

דניאלה66

New member
מכל ההסברים שכחת אבל את התיאוריה

שאולי חוצנים חטפו את האנשים באוניות?

Magestic12

New member
ההסברים

לא טענתי שלא, פשוט הבאתי מסקנות שעלו מחקירה מחודשת של מה שמכונה "משולש ברמודה". המחקר שודר בערוץ ההיסטוריה או בנשיונל ג'יאוגרפיק. באשרר לאנשים שנעלמו, אין שום ממצא חדש, למעט העובדה שלא נמצא שום קשר בין העלמות בברמודה לבין היעלמות במקומות אחרים. כמו כן, אותה טייסת שנטען כי נעלמה כולה בברמודה, נמצאו סתירות רבות בין מה שתואר בספרים על ההיעלמות, לבין העובדות הנוגעות לרישומי הטיסה עצמה. כיום יש המניחים, כי טעות בניווט, בשל מזג אויר גרוע (ולא כפי שנטען בספר - שמזג האויר היה טוב) גרם להתרסקות כל הטייסת בים.

ומצד שני אני מצאתי את השם הקודם

קצת פשטני, ולא ממש כולל את כל נושא הפורום.השם הזה לעניות דעתי מכליל גם את כל הלא נודע בנושא. איזה שמות אתם מציעים, אם כך?

לא! ../images/Emo128.gif

לפי דעתי הפורום צריך להתמקד בנושא ספציפי - והוא עב"מים. פורום עם שם כללי מידי זה לא טוב... פורום עב"מים וחייזירים זה טוב, פורום חוצנים ועב"מים זה טוב, פורום עב"מים זה טוב, פורום תעלומת העב"מים זה טוב אבל לא פורום תעלומות!

למעלה