עב"מים

ביל בול

New member
עב"מים

לפני כשנתיים אני ועוד מישהו ראינו בלילה שלושה אורות קבועים בשמים,מזכיר אולי אור של רמזור שכולו מאיר בצהוב, אחרי דקות של צפיה ,האורות נעלמו,ובימקום, הופיע אותו הדבר הרבה יותר קרוב, לשננו הדבר נראה חריג, ולא קשור לטכנולגיה המוכרת,
בעיקבות זה ,סקרנותי בנושא גברה, והגעתי לסרט הנקרא:'אני יודע מה ראיתי', בעניי הדבר הטוב ביותר שנעשה בכדי להראות שיש עוד משהו חוץ מהמוכר לנו.

חני 852

New member
גם אני ראתי אותו המיקרה

ראיתי כשהייתי בחוף הים בקיץ אורות קבועים וזוהרים ולפתע נעלמו .
הבנתי מהתחלה שזה לא מטוס וכו...

במקום לחפש בלא ידוע

שלום
למה שלא תחפש פתרונות בתחום הידוע.
למשל, אימול של חיל הים, שירה 3 נורים לתרגול לילה. כל מי ששרת בח"א מכיר את הנושא היטב.
יותר סביר שנורו נורים ע"י צה"ל מאשר שחוצנים מכוכב אחר באו לשם.

Tiger Steve

New member
בגלל אופיו המיוחד של התחום

התחום- הכוונה לחקר העב"מים.. בגלל שיש הרבה זיופים והרבה זלזול יש תחילה לתת הסבר ארצי, אבל לבחון אותו. אם חושדים שמדובר בנורים צריך לירות נורים בשמיים ולראות אם מהמרחק והזווית שבה זה נצפה הנורים נראים כמו שהוא ראה את זה.

צריך להסתכל על מטוס ולראות אם יש מצב שהאורות שלו נראים כמו מה שהוא ראה.

צריך לעשות ניסויים.

יש אנשים שכבר עשו הרבה ניסויים והם יודעים מתי דיווח הוא חריג ומתי לא. צירפתי כבר קישור בשרשור זה.

אגב, אם נמצא הסבר ארצי, אפילו אם זה היה חייזר אנחנו נניח שזה ארצי כדי ללכת "לפנים משורת הדין". כדי לא להסתמך על ראיות שאמיתותן מוטלת בספק.

לא הגזמת?

שלום
מאחר ולא הובאה מעולם ראיה או הוכחה (קבילה בבית משפט או בעולם המדע), אין סיבה לחפש שם הסבר.
העובדה שיש דברים שאנו לא יודעים להסביר, לא אמורה לתת במה למאמיני האב"מים.
באותה מידה, שנוהג העלאת אנשים לקורבן על כל תופעת טבע (בני האינקה ועוד תרבויות) אינו קיים יותר.
לא הייתי רוצה להחשוב, שיש משהו משותף ל-2 הקבוצות בהסבר הבלתי ידוע.
אגב, לתופעה של אב"ם בד"כ נמצא הסבר מאוד משכנע, ולא אב"מי!

Tiger Steve

New member
הובאו הוכחות בערמות

שקבילות לפי השיטה המדעית וקבילות בבית משפט. ציינתי זאת בשרשור קודם. ההוכחות נופלות על אזניים ערילות.

וכותבים עב"ם. זה "עצם" לא "אצם".

ברוך הבא

מעניין... קשה להעריך במה מדובר, עקרונית זה יכול להיות גם מטוס או מסוק שכיבה והדליק מחדש איזשהו איתות, אבל יתכן שזה לא מכאן.

ביל בול

New member
זה מה שקורה כשמדווחים על דבר חריג

וזה בכל תחום,
אף אחד לא האמין כשהגיעו דיווחים ראשוניים על השואה....בבקשה תנו לי קרדיט שאני יודע מה זה מסוק...נורים...
מי שעד למופע חריג מתקשה לספר על כך,הוא הרי יודע מה הוא יחשוב אם היו מספרים לו אותו הסיפור.

0420

New member
מסכימה לגמרי

גם הסיפור שלי לאנשים יש נטיה להגיד "ראית מטוס" או איזה שטות מזלזלת אחרת כאילו בחיים לא ראיתי מטוס, אנשים קטני אמונה וקשה להם להבין דברים לא יום-יומיים.

itaym02

New member
BUT!

imagine if it was the opposite, everybody would believe ANY story, as strange as it is, what will happen then?

Hint, check the pyramid scheme in one of the erupean country which trashed it's economy

Humanity is better of as being skeptic first and believing later.
I know I hate it when people won't trust me , but that just makes me try to prove it harder, if there is something to prove. So, the bottom line, it is better that way in an overall view of things

Tiger Steve

New member
לא נורים ולא יער...

לי זה נשמע חריג אבל יש חוקרים שמומחיותם לזהות האם יש תופעה מוכרת כזאת שהיא ארצית או לא. במידה וזה לא ארצי הם גם משווים לדיווחים נוספים ובודקים אם יש דיווחים דומים שלא הוסברו באמצעים ארציים. כשהם מגיעים למסקנה הם חוזרים אליך עם התשובה שלהם.

לפני כמה חודשים ראיתי כדור לבן עף בקוו ישר בשמיים. מסרתי להם תיאור מדוייק והייתי משוכנע שזה חריג. הם בדקו את השעה והמקום והגיעו למסקנה שהיה זה בלון מזג אוויר.

אני מציע לך לפנות אליהם בכתובת: http://www.eura.org.il/modules.php?name=Report

לא בטוח אם צריך שם משתמש וססמא או אפשר פשוט למלא את הטופס שבלינק.

למעלה