עב"מ יורה קרן לעבר טיל

SPACE BROS

New member
עב"מ יורה קרן לעבר טיל

בתוך ים האינפורמצייה/דיסאינפורמציה סביב 9/11, נרמז על מעורבות חיצונית. בסרט יו-טיוב הזה רואים עב"מ יורה קרן לעבר טיל. המרואיין הייה הצלם של אירוע שיגור הטיל בבסיס חיל האויר האמריקאי - ונדרברג. הטיל התפוצץ באויר בשלב כלשהוא של המעוף. בתחקיר שנעשה אחרי השיגור (בו גם נכחו 3 אנשים לובשי חליפות אפורות) הוקרן סרט השיגור בפני העד ובו נראה עצם בלתי מזוהה מגיח מאחורי הטיל, משתהה סביב הטיל בעודו יורה קרן לעבר הטיל ולאחר מכן הטיל מתפוצץ באויר. האם מישהו מגביל את סוגי הפעילויות האנושית בחלל ? http://www.thedailysaucer.com/ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5qffIx2GWDo#!

levincor

New member
ועדין מענין ואמיתי יותר ממה שרץ אצלך בקומונה

חותמזה תמיד יש כאלה שלא מכירים את הענין. תסתכל אצל המתחרים שלך אלה שלא לבד.... אני מסתכל שם ורוב החומר ממוחזר עם שאלות וכאלה ,אז מה? תמיד יש כאלה שלא מכירים או לא הכירו את הנושא.

אריק67

New member
נכון הפורום המדהים הזה שאפילו אין לו מנהל

יותר מענין. חותמזה יש כל כך הרבה חומר חדש למה לחזור ולחזור על אותו הדבר?????????

levincor

New member
אז תביא אתה חומר חדש בלי להציף

וזה יהיה יפה טוב ונכון

Xx UFO xX

New member
כמה דברים

קומונת "אנחנו לא לבד" אינה "מתחרה" בקומונת "תעלומות", היות והקונספט שונה. אריק משלב בקומונה שלו עוד הרבה נושאים בנוסף לעב"מים וחוצנים, בעוד שאנחנו מעניקים במה רק לנושאי חוצנים, עב"מים וקצת חלל ואסטרונומיה. דבר נוסף, נכון שהבטחתי לעצמי שלא אגיב פה יותר משתי הסיבות הבאות: 1. ברור לי שאני לא רצוי פה ויש פה לא מעט גולשים שלא סובלים אותי, ולכן אין לי מה לחפש במקום כזה (זה משפיל בעיני). 2. בדיוק בגלל שאני לא רצוי פה, החלטתי לפתוח את הקומונה ולכן אין לי צורך להיות פה. אז למה בכל זאת אני מגיב לך ? מכיוון שאני לא רוצה שיציינו את הקומונה שלי באף הקשר בפורום הזה ! לא בקשה גדולה מדי, ואני מבקש ממך ומשאר הגולשים בפורום להפסיק עם זה. יש לי את הפינה החדשה שלי, ותאמין או לא- טוב לי בפינה הזאת. התנצלתי בפני מי שצריך גם על גבי פורום זה, גם בהודעת הפתיחה של הקומונה שלי וגם באופן אישי באמצעות מערכת המסרים של תפוז. אתה אחד מאותם גולשים שהרגשתי צורך להתנצל בפניהם גם באופן אישי (לא זכיתי למענה עד עצם היום הזה). כל מה שאני מבקש בתמורה, זה שתפסיקו לציין פה את הקומונה שלי. נמאס לי כבר מכל הריבים הילדותיים והמטופשים של כולם !!! כולנו אנשים מבוגרים, אך משום מה ממשיכים להתנהג כמו ילדים בגנון- די כבר ! הצעתי לאריק עם פתיחת הקומונה שלי, לחבור אליי ביחד עם מספר גולשים נוספים מהקומונה שלו, כאשר המטרה הייתה לעסוק בקומונה שלי אך ורק בעב"מים וחוצנים ובקומונת "תעלומות" הוא ימשיך לעסוק בשאר הנושאים. הוא לא הסכים. הצעתי גם למנהל המשנה מאלדר וגם הוא לא הסכים. למה הצעתי להם ? כי נראה לי מטופש למדי ששתי קומונות יעסקו באותו הנושא, זה סתם גורם לפילוג. מדוע לא הצטרפתי אני לקומונה שלו ? מכיוון שאריק עוסק בעוד תחומים שלי אישית לא נוגעים. אני לעומת זאת, רוצה לעסוק אך ורק בעב"מים וחוצנים. אני באמת משתדל מכל הלב להעניק במה לתחום שכולנו מתעניינים בו. אל תשכחו שהקומונה שלי בסה"כ בת חודש (עדיין בחיתולים) ואני מאמין ומקווה שהיא עוד תשתפר. אני לא במלחמה עם אף אחד, וכפי שציינתי, בבקשה תפסיקו לציין פה את הקומונה שלי. בסה"כ, למרות שאין פה מנהל, הפורום הזה מתפקד בצורה יפה מאוד לאחרונה (למעט כמה טרולים שמגיחים לפה מדי פעם). יש פה המון גולשים שהם אנשים טובים ומביני עניין, ותאמין או לא, אני מכליל אותך ביניהם למרות שעל נושאים מסוימים בתחום העב"מים וחוצנים אנחנו חלוקים. אני עדיין הייתי שמח לראות את כל חברי הפורום לוקחים חלק פעיל בקומונה שלי, גם אם אתם מתעבים אותי. אתם לא תורמים לי, אתם תורמים לאותם קוראים סמויים שבסה"כ מנסים ללמוד את התחום. אני רוצה שנהיה קהילה מגובשת ! פעם אחת ולתמיד- מספיק עם המלחמות !

levincor

New member
כמה תשובות

לא עניתי לך פשוט מפני שכל דבריך והתנצלויותיך צריכות להמדד לאורך זמן. אחרת הן ללא בסיס. אני צופה בקומונה שלך וקורא מידי פעם. שיהיה לך בהצלחה. אישית אני סבור שכל הטרוליאדה הגיעה לכאן מכמה אנשים שאתה מכיר ויודע מי הם. הם גרמו להפסקת הפעילות של מנהל הפורום והפורום. יש משפט שלמדתי עוד בבית הספר שאומר : "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה"......הסגנון של אותה כנופיה אומר הרבה על כל מי שקשור בה , ואין מה לעשות אתה היית מקושר איתם אצל אריק בקומונה. מה שהעמיד בסימן שאלה גדול את הפניה שלך וההתנצלות. מאחר ואני בהחלט עוקב אחרי הקומונה ומחפש תמיד ללמוד ולחדש חידושים אם יש, אני מתרשם שאכן אתה החלטת לצאת מכל הגועל נפש ולנסות להתרכז בענינך בקומונה בלבד (מה שלא בדיוק בולם את חבריך בניהול הקומונה להמשיך ולנסות לעקוץ ולזלזל...אמור לי מי חבריך..) מאחר ואתה אישית אכן מתמקד במשימה שנטלת על עצמך בצורה מכובדת ומשקיע את כל כולך ,אני אישית מאחל לך בהצלחה בקומונה. אני מקוה שסה"כ תצליח להביא את הנושא והענין ליותר ויותר אנשים עד לחשיפה המלאה. כל טוב ושנה טובה.

Xx UFO xX

New member
תגובתי (לפני שמתחיל המשחק של ריאל מדריד)

ראשית, אני מודה לך על האיחולים הלבביים. דבר שני, אני נשבע לך במשפחה שלי שאני לא מכיר אף טרול ! ייתכן שקיים בפורום טרול כזה או אחר, וייתכן שבקומונה שלי אותו טרול נושא שם אחר... אין לי מושג, אני לא בלש, ובשיא הכנות, הדברים האלה לא מעניינים אותי. אני מנסה להיות מקצועי נטו ולא להתעסק בשטויות. אגב, הרגשתי צורך להתנצל בפניך באופן אישי, מכיוון שבהשוואה אליך אני "ילד" בן 30. אותי חינכו לתת כבוד לאנשים מבוגרים ממני, גם אם אני חושב שאני צודק, וזה בדיוק מה שעשיתי. סתם לידע כללי, גם אני נפגעתי מדברים מסוימים של חלק מחברי הפורום, אך איש מהם לא טרח בצעד בוגר להביע בפני את התנצלותו גם כן. שיהיה... בכל אופן, אני מאחל לך ולשאר חברי הפורום שנה טובה
נ.ב. ריאל בפיגור

Xx UFO xX

New member
אז מה אם זה ישן !

אתה לא מבין שיש יותר אנשים שלא מכירים היטב את התחום מאשר כאלה שכן ? עב"מים זאת אופנה ? גם חומר ישן עדיין רלוונטי ומעניין.

SPACE BROS

New member
בים ובאויר

אדרבה, אם הנושא מוכר לך בודאי חקרת אותו לעומק. אולי תוכל להאיר את עיננו. האם מישהו מגביל את סוגי הפעילויות האנושית בחלל ?

אריק67

New member
אם היה לי את העצם שירה את קרן הייתי חוקר

אבל כמו שכולנו יודעים ללא ממצאים פיזיים אי אפשר לחקור. וכמו בהרבה מקרים הכל נשאר בגדר תעלומה

SPACE BROS

New member
בוא לא נרחיק לכת

התכוונתי למצוא משותף עם מקרים אחרים.

אריק67

New member
אני יכול להגיד לך מה שאני חושב

כן.זה נראה ככה. לא נותנים לנו לבני האדם לצאת רחוק מכדור הארץ.

למעלה