עב, תני לנו סימן שאצלכם בסדר.

עב

New member
כן בסדר

כמו בכל הנסים והנפלאות התכוונתי לגשת למרכז האזרחי והתעכבתי בבית. תודה שחשבת עלי.

ברק 188

New member
תמיד חושב...על כולם, המצב העיר שלך

לא טוב מדובר כרגע בהנחה 12 הרוגים, אכמו שאנו יודעים זה עולה בהמשך, לא רק אצלנו מתנגדים להתנתקות גם אצל המנוולים הללו יש מתנגדים,אחרת אין להם זכות קיום בשבילם דרך חיים הטרור.

orlu

New member
נכון אלהלה בודאי מכינה את גן

הילדים בתקווה והדוציקם שכבר שחכו אותנו וטוב לשמוע שעב בסיידר

אלהלה

New member
לא מכינה שום גן../images/Emo13.gif אני בחופש עד

הדקה האחרונה, וחוץ ממליון טלפונים של מה יהיה אם תהיה שביתה של הרשויות ועוד כל מיני בלבולי שכל אני בחופש, מקווה שהפיגועים האלה כבר יגמרו כי כבר די לנו מכל האסונות האלה.

evike

Well-known member
מנהל
שמחה לשמוע ש עב ומשפחתה בסדר

ומקווה שכך גם כל חברי הפורום. ול עב, שיהיה לך אחלה של טיול, סעי משוחררת ותחזרי עם חוויות. ורצוי שתשתפי אותנו.

ברק 188

New member
היום הזה ../images/Emo14.gif

התחיל ככל הבוקרים בקללה לרדיו שלא שוכח להעיר אותי מידי בוקר בבקרו האמת שבכל לילה לפני שאני פורש לישון- ע"י לחיצת כפתור אני מזכיר לו את את אשר הוא מעולל מעולל לי בבוקר - בקיצור מגיע לי, וכך חולפות שעות הבוקר כרגיל עד ששמעתי את הידעה על הפיגוע בבאר -שבע...אוי לא היו מחשבותי הראשונת ומחשבה שניה היתה עב היא גרה שם ובתוך העצב והתסכול שמחתי לראות שאצלה המצב שפיר, ואז הדווחים עוד, ועוד, ורק אתמול ראיתי בחדשות את הכתבה על המלונות והתירים שחוזרים ,התנתקות מהשטחים...חשבתי יופי אנחנו חוזרים לדרך המלך שפיעות עם שפע, והנה התנפצות דיכאון ומלח קיבלנו היום, ואני יושב לבדי בסלון והדוחיים עוד ועוד די...לא יכול יותר לחיצת כפתור קטנה על שלט ה-T.V ובמקריות ערוץ הסרטים יס 1 "האיש שבכה" ראיתי ורותקתי לסרט בסופו גם
שלי בכה...על הכול על התסריט, הפיגוע,אבא ואחי ז"להחברים שאבדתי הכל הכל יצא החוצה אח...איזה יום מחו..ן מובן? לי לא.

למעלה