עגבניות לרוטב,,
לאחרונה בגלל אלוצים (בעיה ביד ימין),
התחלתי להשתמש בקופסאות עם עגבניות טריות,ללא קליפה ,שחתוכות לקוביות,
(להפתעתי ללא חומר משמר, וללא טעם לוואי שהיה פעם .)
לאחר חימום והוספת שן שום כתושה ,פטרוזיה קצוצה ,ותבלינים, מתקבל רוטב מעולה!
הכנתי את הרוטב לעוף ולפסטה ,וזה ממש יוצא טעים.
 
יש לציין שמעולם לא הייתי בעד עגבניות קלופות מקופסא, אבל מתברר שיש כיום ,
דרכי ייצור איכותיים בסגירת ואקום וללא חומר -משמר, והמוצר שודרג ברמה גבוהה.