עגור על עגור בתור שעורי בית לספר של לאנג ORIGAMI DESIGN SECRETE וגם התמונה הבאה
Y yepeled New member 12/9/04 #1 עגור על עגור בתור שעורי בית לספר של לאנג ORIGAMI DESIGN SECRETE וגם התמונה הבאה
ג גילה או New member 13/9/04 #3 מדהים מה שאפשר לעשות מעגורים! העגור עם הורד ועם שני העגורים בכנפיים זה וראיציה שלך? ומשפחת העגורים -נהדר!
מדהים מה שאפשר לעשות מעגורים! העגור עם הורד ועם שני העגורים בכנפיים זה וראיציה שלך? ומשפחת העגורים -נהדר!
Y yepeled New member 14/9/04 #7 שיעורי בית בספר כתוב שלחור דגם קיים ולנסות - שני העגורים הם וריאציה שלי. העגור המשפחתי מתאים לסוכה הוא בגודל של 40 ס"מ
שיעורי בית בספר כתוב שלחור דגם קיים ולנסות - שני העגורים הם וריאציה שלי. העגור המשפחתי מתאים לסוכה הוא בגודל של 40 ס"מ
Y yepeled New member 14/9/04 #8 שלחור = לבחור אפשר גם לקפל תשעה (9) עגורים אבל להתחיל מנייר של 2 מטר. 11 עגורים מנייר של 4.5 מטר 13 עגורים מנייר של 10 מטר.
שלחור = לבחור אפשר גם לקפל תשעה (9) עגורים אבל להתחיל מנייר של 2 מטר. 11 עגורים מנייר של 4.5 מטר 13 עגורים מנייר של 10 מטר.
G giladznaor New member 13/9/04 #6 וואו, כנראה שמשתלם להכין שיעורי בית אני סתם "קראתי" את הספר. ממש ממש יפה!
S saadya2 New member 13/9/04 #5 זן אחר של עגור לא יודע איך קוראים לו בעברית באנגלית זה "Whooping Cranes"
B bshuval New member 14/9/04 #10 עגור על נוסף זה לא שלי, אלא של אוסאמו טנאקה... עגור ומעליו השד של מאקווה. דגם מגניב.