עגילים

עגילים../images/Emo53.gif

כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את עגילי החישוק שיש לי ויצא לי לראות הרבה עגילים שאהבתי, אבל אין לי מושג איפה מוכרים כאלה
אז מי שמכיר חנויות באזור תל אביב שיש להם עגילים מיוחדים אני אודה לו מאוד, ומי שרוצה סתם להמליץ לי על איזה עגיל יפה אז בכיף

שנקין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שנקין שנקין שנקין!!!!!!!!!!!!!!!!! תסתובבי שם בחניות השוות! והמטריפות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני יכולה לחתום לך שמרוב עגילים מדליקים כבר לא תדעי במה לבחור!!!!!!!!! אז בהצלחה!

אז אתה הורס../images/Emo8.gif

חחח...סתם אל תקחו אותי כאחת ששופטת אנשים על פי פירסינג, אני פשוט חושבת שזה הורס...

אודם זה חנות מדהימה.....אבל....

אם פשוט תסתובב בשנקין חנות חנות תוכל לראות שיש שם מלאאא חנויות של שטויות וכל הדברים האלה, יש מבחר ע=נ=ק!

במילה אחת מונסטון

יש להם סניף בשינקין וסניף בקינג ג'ורג' (בין שינקין לסנטר, בצד של הסנטר) או סטאף.. (יש בשינקין ובקסטרו ת"א גם מחזיקים, אבל לא ממש שווה שם) מונסטון היא girlish כזו, אבל אני מאמינה ששם תמצא את מבוקשך. אתה גם יכול להסתכל בכל מיני ירידים וכו' שם יש כל מיני עגילים ושאר אקססוריז במחיר מציאה. אם תגיע מחר למצעד הגאווה, אני מאמינה שיהיו שם כל מיני מוכרים של כל מיני דברים. בכלל כדאי לבוא... בהצלחה בחיפושים

מונסטון...

רשת חנויות שיש ברחובות,ראשון לציון,קינג' ג'ורג' ושנקין... קצת יקרים אבל... שיהיה....

למעלה