עגיל בלשון וסמיילי

עגיל בלשון וסמיילי

אוקיי.. לפני שבועיים וחצי ככה עשיתי עגיל בלשון, עשיתי לפי הוראות הפירסר מיי מלח פעמיים שלוש ביום .וגם מיי פה שהוא אמר לי לקנות למשך עשרה ימים... עכשיו, עדיין טיפה כואבת לי הלשון ויוצאות כאלה הפרשות מגעילות מתוך החור... והשאלה שלי - אני צריכה לדאוג ?? ושבוע אחרי שעשיתי את העגיל בלשון עשיתי סמיילי (וזה הדבר הכי חמוד ויפהההה שיש!!!) ויש טיפה מסביב לחור(משני הצדדים) לבן כזה... זה יעבור? או שזה צריך להיות ככה? ו.. אבנית, איך אני יכולה להוריד את האבנית? :S

VeNoM777

New member
סילית - צ'יק צ'ק ואין אבנית

אמממ... בקשר לאבנית אין לי מושג על דרך ספציפית חוץ מלנקות אותו כמו שצריך בעדינות. לגבי הלשון לא הבנתי למה המי פה רק ל10 ימים אבל.... כן זה סביר שיצאו עדיין הפרשות ושהיא טיפה תכאב זמן ההחלמה של עגיל בלשון הוא 2-4 שבועות. אם אחרי 4 שבועות זה עדיין ככה אז תלכי לפירסר.

yoelel

New member
אני עשיתי יום חמישי שעבר

כאילו לפני שבועיים... כבר לא כואב ליי... וזהו אני לא משתמש יותר במי פה..גמלי אמרו עשרה ימים.. מחר אני הולך לביקורת..

trolala

New member
../images/Emo110.gif קודם כל תתחדשי:)

את לא צריכה לדאוג כי עברו רק שבועיים וזה עדיין בתהליך החלמה.. סמיילי זה אחלה פירס-לדעתי:)- זה יעבור זה מוגלה.. ממ את האבנית את יכולה לגרד בעדינות(!) או עם קיסם אוזניים -זה אמור לעזור..-

trolala

New member
../images/Emo110.gifבקשה^^

חחח תכלסP: גם אני מקווה לעשות מחר ספטום, נקווה שיצא לפועלD:

deep C

New member
מהאבנית גם אני סובל באנדר

הייתי אצל הפירסר שעשה לי אותו והוא אמר שאפשר ללכת לרופא שיניים ולבקש מרשם למיי פה מיוחדים שהם נגד אבנית או שהכי פשוט זה להחליף את העגיל ולנקות את הישן ואז להחזירו

../images/Emo207.gif

אם אתם זוכרים עשיתי עגיל בלשון לפני שבוע.. בדיוק רציתי לפרסם לכם שאלה על ההפרשות שיוצאות מהחור בעגיל בלשון אבל היא שאלה וקראתי תתשובות ואני רגועה שזה בסדר.. השאלות האחרות שיש לי זה האם זה בסדר שהלשון שלי לבנה ?! אמרו לי שזה פטרייה
וגם אמרו חלק אחר שזה מוגלה! והיום התקשרתי לסטודיו והוא אמר לי לבוא מחר לראות, אז אני אלך... =\ וד"א..זה עושה די ריח מגעיל בפה..
מוזר.. תודה..:)

yoelel

New member
רגיל.

גמלי היה.. נעלם לי לפני יומיומיים... זה נורמלי לגמרי..

מחר אני מרחיבה ל4 ממ :)))))

כולי שמחהההה!!!! אני רואה ת'התלהבות שלכם מהעגילים בלשון... עכשיו תגדילו את ההתלהבות פי 4 ותקבלו את ההתלהבות שלי מההרחבה שלי בלשון
מתה מתה מתה עליה! אה וכל מיני צבעים ומירקמים מוזרים בלשון זה בסדר! גאד דמט תקעתם שם חתיכת מתכת! הגוף לא נשאר אדיש אתם יודעים...

RaM88

New member
WTF?????

יש לי עגיל בלשון אבל לא ידעתי שאפשר לעשות הרחבה בלשון מה זה איך זה?????

כשמו כן הוא ../images/Emo13.gif

הרחבה- עגיל יותר רחב בקוטרו. בלשון- האיבר ההוא שנמצא בתוך הפה. זה כמו הרחבה באוזן, כל פעם ממ אחד, ויש עגילים ללשון שהם פשוט יותר רחבים. התחלתי את ההרחבה כי שיחקתי מלא עם העגיל בלשון והוא פשוט חתך את החור כל הזמן בגלל שהוא היה דק, וזה היה כואף. אז החלטתי שצריך עגיל יותר רחב :) ומאז המשכתי...

RaM88

New member
אהה מגניב עוד לא שמעתי על זה

אז עכשיו כאילו את כל פעם מכניסה מוט יותר יותר עבה ללשון?? אבל למה להרחיב עוד ועוד ..? ועוד דבר סתם שאלה כמה עולה בערך לעשות הרחבה באוזן ואיך עושים את זה אני מת לעשות ...

למעלה