עגיל סמיילי!!!

עגיל סמיילי!!!

שלום לכולם מה המצב? דבר ראשון אני אומר לכולם שיש לכם אחלה פורוםםם אנשים ממש נחמדים ועכשיו לשאלה שלי: אני מתכננת לעשות היום (בעוד כמה שעות) עגיל סמיילי למעלה רציתי לשאול אתכם אם זה מסוכן וסיפורים על אנשים שעשו עגיל אם קרה להם משהו וכמובן איך מטפלים בזה... מודה מראש למי שיוכל לעזור ליייי יומטובבב

היי! לי היה ../images/Emo13.gif

אפילו עשיתי אותו 3 פעמים...
אז ככה--- לא יודעת אם זה מסוכן האמת... גם על שאלות כאלו תמיד מפנים לפורום של ואללה... כנ"ל על הדרך טיפול... אני יגיד לך מה שאני יודעת - לאף אחד לא קרה מיזה כלום... הייתה אבל תקופה שהייתי עפם חישוק ואז ניהיה לי כזה שקע בחניכיים שממש היפחיד אותי.. אז החלפתי למוט וזה היסתדר... וגם כשהגולה הייתה מגולגלת ללמעלה זה לא עשה ת'שקע המוזר הזה... בקשר לטיפול לי אמרו 3 פעמים ביום מי מלח, ולשטוף ת'פה במיי פה... וביאקוזה עשיתי - אז הם הביאו לי כאלו כדורים להמיס בכוס מיים שזה בימקום מי פה... וכאב- לי זה ממש אבל ממש לא כאב!!!! זהו
תהניייייי!

יא אללה../images/Emo70.gif

אתם לא מבינים מילים פשוטות
אף אחד כאן [פרט למומחה] לא נותן הוראות טיפול
קאפיש

טוב שלאאא

טוב שאתה לא קצת... תתחיל להירגע לא ביקשתי הוראות מפורשות שרק לפי זה אני אדע ביקשתי בערך בכלליות כזה . כי אני מתכוונת לעשות ורציתי לדעת בערך מה עושים! ואני חדשה פה אתה לא חייב לרשום כאילו לא יודעת מה תתחיל להירגע הפורום לא שייך לך אני אשאל את מי שאני רוצה ומה שאני רוצה לא טוב לך אל תענה!

דבר ראשון - אני נקבה

דבר שני.. ישמצב שבקרוב אני אנהל את הפורום הזה.. דבר שלישי ואחרון - יש חוקים לפורום הזה בין אם את חדשה ובין אם את לא - יש חוקים ואת, כמו כל גולש בפורום, צריכה לכבד אותם.

KamikazA

New member
דבר שלישי שאת בת עוד לא 16

ורוצה לנהל פורום פירסינג, מצחיק לא?

דבר רביעי

שנבחרתי על ידי חברי הפורום להיות המנהלת מצחיק לא? [ואני בת 16 בדצמבר]

KamikazA

New member
כי חברי הפורום זה בדיוק 7

איש שמלקקים לך כי את עונה להם בכל מקרה עפתי ביי

שמעו...

הויכוח הזה טיפשי... ילדה בת 16 לא יכולה לנהל את הפורום... ולא ילדה בת 18... בן אדם שנותן המצלה למשהו צריך להגיד שהוא לא מבין וזה מה שהוא עשה שהיה לו את אותה בעיה... וזהו... אין פה יותר מידי מה לעשות חוץ מללכת לחפש מנהל פורום אחראי ומקצועי

אהמממ

אוקיי אני בעיה אני רוצה לכבד את החוקים. אבל את לא היית צריכה להתנפל עליי בכזאת צורה בגלל משהו שרשמתי ובנוסף המשהו שרשמתי בכלל לא היה מיועד אלייך. בתור מנהלת לעתיד אם את רוצה לכמה שיותר אנשים יכנסו וישתתפו פה בפורום את צריכה לבוא עם גישה קצת שונה לאנשים חדשים...

BloodyRose

New member
למען האמת, אני חושבת ש..

ההתנפלות לא באה בגלל מה שאת שאלת, אלא בעקבות מה ש"פשוט רון" ענתה.. השאלה שלך הייתה במקום, אלה פעמים ראשונות שלך בפורום, את לא יודעת מה ואיך בדיוק הכל הולך, ואין שומדבר פסול בשאלה שלך. התגובה הנזעמת לא הייתה מופנית אלייך אלא לרון שנתנה הוראות טיפול למרות שהדבר אסור... אני מצטערת בשם שירה על אי ההבנה...

אני חושבת ש...

אנשים יכולים (כרגע) לחלק הוראות טיפול והצעות וכאלה כמה שבא להם, אני כאדם שפוי לא הייתי מסתמכת על זה ואם הייתי עושה פירסינג חדש במקום שלא היה לי כמובן שהייתי מבקשת מהפירסר הוראות טיפול ושואלת אותו כבר במקום, אבל מותר לשאול כאן, לא? הרי אף אחד לא מתכוון להסתמך על זה...!!! לבינתיים שירה, תני להם לעשות מה שהם רוצים... זאת החלטה שלהם. בהמשך תוציאי הסבר אדום ויפה כזה ותביאי פירסר מיקצועי או פירסרית ונראה כבר....

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifפיצי את לא היית סומכת עליהם

אנשים אחרים כן - שלא מודעים לכל הבעיות שיכולות להיווצר מטיפול לא נכון בפירסינג... כמו הבחורה החכמה שייעצה לשים אלכוהול על הליקס -
אני יכולה להגיד לך שאותה בחורה ששאלה פה על ההליקס עם האינפקציה - לא הבינה כלום בטיפול בפירסינג ומה צריך לעשות, היא הייתה מתבעסת להוריד אותו ולכן שאלה פה... רק תחשבי מה היה קורה לה אם היא הייתה לוקחת ברצינות את העיצה של האלכוהול להליקס...
אגב בקטע של הוראות טיפול מפירסר - אני מסכימה בהחלט עם בלופרוג שכתב פה שרב הפירסרים לא מבינים כלום מהחייםש להם בקטע של הוראות טיפול - מנסיון אישי מה שהוא כתב נכון...
אגב שאלה לשירה - המומחה שאת הולכת להביא לכאן, הוא יהיה מנהל כאן או צבוע באדום כמומחה - יש לו הסמכה של פירסר/מקעקע ( תעודה... )?!?!? אם הבקשה שלכם תתקבל הוא יצטרך להגיע לתפוז עם תעודת הסמכה - רק לא לשכוח להגיד לו את הדברים, אחרת ישללו לכם את הבקשה...

המפי המפ....

מה רע בלשים אלכוהול על הליקס??? אני שמה אלכוהול ושמן זית... מה רע?

Unicorn Fairy

New member
ואולי גם תשימי מיונז...

ותטבלי עם טבסקו? מה את כריך?? נו באמת, לא שמן זית ולא אלכוהול. כמה פעמים נאמר לכם שאלכוהול מייבש את העוד וחוץ מלחטא הוא גם הורס את מה שהפירס' כן צריך?! ושמן זית? נו באמת, זה טוב לשיער לא לפירסינג!

ממתי שמן זית טוב לשיער?!

שמן מרכך ואלכוהול מחטא... מה את מציעה לשים על ההליקס?!

Unicorn Fairy

New member
אלכוהול לא רק מחטא הוא גם...

מייבש את העור והורס תאים ושאר יקרות שכן חשובים לעור, לא לנקות את הפירס עם אלכוהול/מי חמצן/ספירט וכד'- זה רק מייבש וגורם נזק. נקודה. תמצאי על כך מידע במאמר הזה, שכרגיל, נלקח מוואלה! תחת הכותרת "איך לטפל בפירס' החדש שלי", זה תקף גם לפירס' ותיק. תקראי אותו. בשורה התחתונה, שמן זית, מי חמצן, אלכוהול, ושאר דברים שלא שמעת מרופא או מפירסר שאשכרה מבין מה הוא אומר לך, לא שמים על פירס'!!! ושמן זית טוב לשיער. חי חי.

למעלה