עגלה למכונת כביסה

יעל גגג

New member
עגלה למכונת כביסה

רכשתי מכונת כביסה של אלקטרולוקס. מנסיון של מכונה קודמת זכור לי שהטכנאי מגיע עם פריטים נוספים לרכישה (מגן ברקים, מונע אבנית, עגלה למכונה) אני מעוניינת בעגלה למכונה השאלה היא, האם מישהו רכש לאחרונה או יודע מה המחיר של עגלה כזו אצל הטכנאי שמגיע. האם כדאי לרכוש מהטכנאי או שאפשר למצוא עגלה כזו בחנות (איזה חנות?) תודה.

dani666

New member
רכשתי ממש עכשיו מכונה של אלקטרולוקס.

המכונאי הגיע עם : - מסנן אבנית - מגן מתח. ונשלח כלעומת שבא. היו לו גם כמה פנינים (למשל - מגן המתח הנוכחי שלי לא טוב כי הוא משהה לכמה דקות אחרי הפסקת חשמל ולא לכמה אלפיות השנייה [כמו זה שהוא הביא] "וזה עלול לגרום לשריפת המעגלים כשיחבר מחדש". הוא לא הצליח להסביר לי למה המעגל לא נשרף כשבפעם הראשונה חיברתי את המכונה למתח...). נשלח כלעומת שבא. עגלה למכונה לא היתה לו ולא הציע לי, ולא ברור לי למה נדרש.

נדרש

על מנת להזיז את המכונה במינימום מאמץ. המכונה תנוע על גלגלים ולא יהיה צורך להרים אותה באוויר על מנת להזיז אותה. זה טוב לניקוי מתחת המכונה ומאחוריה, הזזתה במקרה של הצפה וכל דבר אחר שיגרום לך להזיז את המכונה מהמקום.

dani666

New member
זהו - שבכל המכונות שהיו לי, מזה עשרות ...

.. שנים יש גלגלים BI. כל מה שצריך זה לפתוח את "הנעילה" (לא נעילה אלא הרמה/הורדה של המכונה) בידית בחזית. מה שכן - אני מדבר על מכונות פתח עליון. אולי זה שונה במכונות פתח קדמי.

למיטב ידיעתי היום אין יותר עגלות עם גלגלים

שמעתי פעם סיפור שזה לא בטיחותי ושהיצרניות כולן מעדיפות שלא להתעסק עם זה. אצלי זו מכונת פתח קדמי ואין לה גלגלים BI

קונים עגלה בהום-סנטר / אייס

לפני 3 שנים בערך, קניתי מכונת כביסה של בוש, המכונה הראשונה שלי. לא ידעתי מה זה עגלה והתייעצתי עם אמא שלי, שאמרה שזה ממש נוח וכדאי לקנות (והיא צדקה). אז שילמתי לטכנאי 250 ש"ח על עגלה למכונה. יום למחרת ראיתי שעגלה למכונת כביסה עולה בהום-סנטר 99 ש"ח. חודשיים לאחר מכן, חברה טובה שלי קנתה מכונה. היא התקשרה אלי כדי לספר שהטכנאי נמצא אצלה בבית והוא רוצה למכור לה עגלה, שאלה אם גם אני קניתי עם המכונה שלי. אמרתי לה שתקנה בהום סנטר. הטכנאי השיב לה שלעגלות של הום-סנטר אין תו תקן... ואין מקדמי בטיחות... היא ניפנפה אותו וקנתה בהום-סנטר. העגלה שלה זזה קדימה, אחורה ולצדדים, שלי רק קדימה ואחורה. העגלה שלה זזה חלק והמעצורים שלה בולמים אותה לחלוטין, אצלי היא בקושי זזה כשהבלמים מופעלים, ובקושי זזה כשהגלגלים משוחררים
העגלה שלה תוצרת ישראל - שלי מייד אין צ'יינה. לעגלה שלה יש תו תקן ישראלי, לשלי יש ריח של נודלס. שלה עלתה 99 ש"ח ושלי 250. אוקצור, תמיד טוב ללמוד על חשבון נסיונם של אחרים.

לא לקנות מהטכנאי- חבל על הכסף

כל מה שהוא מציע - אפשר לקנות בחצי מחיר בכל חנות נורמלית.

יעל גגג

New member
המכונה אצלי נמצאת במקום צר מאד. כדי

להזיז אותה צריך ממש להתאמץ. אם למכונה שאל אלקטרולוקס אין גלגלים אני חייבת עגלה. אני מבינה מהשרשור שללכת פשוט להום סנטר ולחפש שם עגלה למכונה... המכונה אגב עם פתח עליון.

יעל גגג

New member
טוב, הסתכלתי עכשיו על המפרט באתר מיניליין

ואני רואה שכתוב עגלה מובנית, כך כתוב... מדובר בדגם 106510 אז כנראה שלא אצרך תודה בכל מקרה.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
עגלה למכונת כביסה

רכשתי מכונת כביסה של אלקטרולוקס. מנסיון של מכונה קודמת זכור לי שהטכנאי מגיע עם פריטים נוספים לרכישה (מגן ברקים, מונע אבנית, עגלה למכונה) אני מעוניינת בעגלה למכונה השאלה היא, האם מישהו רכש לאחרונה או יודע מה המחיר של עגלה כזו אצל הטכנאי שמגיע. האם כדאי לרכוש מהטכנאי או שאפשר למצוא עגלה כזו בחנות (איזה חנות?) תודה.
הפוסט עתיק, הועלה מחדש ע,י תגובת פרסומת שמחקתיה.

evike

Well-known member
מנהל
מוזר, לאחרונה אני נתקלת בפוסטים ממש ישנים, בכמה פורומים.

evike

Well-known member
מנהל
יש לי מכונת כביסה אלקטרולוקס פתח עליון כבר כמה שנים.
בחזית המכונה למטה יש חלק קטן מפלסטיק שאם מזיזים אותו, הוא מרים את המכונה ואז הגלגלים מתגלים וניתן בקלות להזיז את המכונה. החזרה למקום של החלק, מורידה את המכונה לריצפה.
אני מאמינה שיש אפשרות כזאת בכל מכונה, כנראה לכל חברה יש את המיקום שלה. לא צריך לקנות שום עגלה.
קיראי בספר ההוראות, או שאלי בחברה/חנות בה קנית את המכונה.

יש לי מכונת כביסה אלקטרולוקס פתח עליון כבר כמה שנים.
בחזית המכונה למטה יש חלק קטן מפלסטיק שאם מזיזים אותו, הוא מרים את המכונה ואז הגלגלים מתגלים וניתן בקלות להזיז את המכונה. החזרה למקום של החלק, מורידה את המכונה לריצפה.
אני מאמינה שיש אפשרות כזאת בכל מכונה, כנראה לכל חברה יש את המיקום שלה. לא צריך לקנות שום עגלה.
קיראי בספר ההוראות, או שאלי בחברה/חנות בה קנית את המכונה.
זה שרשור מלפני 12 שנים...
נכנס לכאן איש מכירות (?) של חנות (?) כלשהי, שמעורר כל שרשור שכתוב בו מכונת כביסה / ייבוש / .... ומפנה לחנות שלו.

GoldenEyes

Well-known member
זה שרשור מלפני 12 שנים...
נכנס לכאן איש מכירות (?) של חנות (?) כלשהי, שמעורר כל שרשור שכתוב בו מכונת כביסה / ייבוש / .... ומפנה לחנות שלו.
אתמול הוא העיר שרשור מלפני 20 שנה
נראה לי עסק ממש כושל שאין לו כסף לפרסם את עצמו , זולת פרסום חינם פה ולהעלות שרשורים מהאוב

evike

Well-known member
מנהל
לא עלה בדעתי לבדוק תאריכים. הזוי...
עכשיו אני רואה ששירשור נוסף על אותו נושא נפתח לפני כ 20 שנה...

למעלה