עגלה סלקל ולייף סטייל

NoaRing

New member
עגלה סלקל ולייף סטייל ../images/Emo13.gif

האם מישהו יכולה להמליץ על עגלה לתינוק בן יומו, שעונה על הקריטריונים הבאים ? כוללת אמבטיה, טיולון וסלקל שמתחבר (בתוספת תשלום כמובן), כאשר האמבטיה היא רכה, כלומר, ניתן לקפל את העגלה מבלי לפרק את האמבטיה, ניתן להפוך את כיוון העגלה (התינוק עם הפנים כלפי חוץ או הפוך) -עדיף פשוט ע"י הפיכת כיוון הידית, ידית אחת, פגוש קדמי, גלגלי אוויר גדולים יחסית ונוחים, חמש נקודות עיגון, וכמובן תו תקן ישראלי וגם אישור מכון התקנים. האם קיימת עגלה העונה על כל הקריטריונים הנ"ל ? בנוסף, האם תוכלו להמליץ על סלקל שמתחבר לעגלה הנ"ל, שיש לו ISO FIX לרכב, תו תקן (עדיף אירופאי ולא אמריקאי), 5 נקודות אחיזה, אפשרות לשינוי הזווית תוך כדי הנסיעה, אפשרות להשאיר את הבסיס מחובר לרכב, וכמובן תו תקן ישראלי וגם אישור מכון התקנים
אגב, האם כדאי לעשות כרטיס לייף סטייל, או שיש משהו כדאי יותר ? תודה לכם.

akavishon

New member
תרשי לי לנחש שמדובר על ילד ראשון...

אצלינו השיקולים הם משקל ונוחות תפעול. כל השאר די זניח או סטנדרטי. הפיכת כיוון העגלה זה ממש מיותר - זה משהו שאולי טוב שהתינוק ממש קטן - בחודשים הראשונים ואפשר יופי להסתדר בלי זה. אף תינוק עוד לא מת מחוסר קשר עין עם האמא שלו. סל קל ועגלה - אנחנו לא מתחברים לזה. אם התינוק בעגלה - שיהיה בעגלה כמו שצריך ולא בסל-קל על גלגלים. את הסל-קל צריכים בעיקר לנסיעות, ואז יש לו בסיס שנשאר ברכב. כשחיפשנו עגלה לילד השלישי (שמסרב לצאת) - העגלה שענתה על כל הדרישות שלנו היתה הכי זולה! להשקיע מעל אלפיים ש"ח בעגלה - לדעתי זה סתם ביזבוז כסף. תשקיעו את הכסף בדברים חשובים יותר. כשאת בוחרת עגלה, תנסי לעלות ולרדת איתה מדרגות. אחות של אשתי בחרה לפני מספר שנים עגלה מעולה, אבל מאוד מאוד כבדה וזה היה על גבול הבלתי אפשרי לעלות ולרדת ממדרכות. מעבר לזה - אני בטוח שבכל סניף של שילב / מוצצים / צוציק יוכלו לתת לך עגלה שתענה על כל הדרישות שלך. למה גלגלי אוויר זאת דרישה מהעגלה? את רוצה להסתובב גם עם משאבה בנוסף להכל?

NoaRing

New member
../images/Emo13.gif לגבי מה שציינת :

אחד ילד ראשון, אחרת כבר הייתי יודע מה לקנות
הפיכת הכיוון היא לא רק כדי לראות את התינוק, אלא גם כדי להגן מפני שמש חזקה (למשל) לגבי סל קל שמתחבר לעגלה, לא זה במקום כמובן, אלא בנוסף, מה אכפת לי שהסלקל יתחבר לעגלה למרחקים קצרים, כשנדרש ? לגבי גלגלי אוויר, הם פשוט נוחים יותר ויותר עבירים.

akavishon

New member
לא מסכים שגלגלי אוויר יותר נוחים ועבירים

לנו יש עגלת של פג והגלגלים שלה פשוט מעולים. אפשר בקלות לנווט את העגלה עם יד אחת. הגנה משמש חזקה - אפשר גם עם חיתול - שתבין, אני לא נגד זה... סתם מנסה לחסוך לך כסף שעוד חודשיים תבין שהיפוך הכיוון זאת פונקציה מיותרת.

יוסף בא

New member
תלוי

עגלה ראשונה שלו ספורט רנר של ד"ר ביבי עם גלגלי אויר אני נהנה ממנה לא רואה מכשולים ממטר עגלה שניה פליקוסוויץ של פג נוראית לדעתי לא מסתדרת עם פחות מכביש סלול וחלק לחלוטין אשתי אובהת יותר את הפג טוענת שהיא יותר נוחה בכול אופן מתהפך - אתה לא תהפוך עגלה עם תינוק בפנים (אני לפחות לא יעשה את זה) ואם הוא יהיה על הידיים לא תוכל להפוך אותה (ישך רק שני ידיים) אמבטיה - טוב לחודשיים שלושה לא יותר מזה לרוב מסרבל את הקיפול ותופס נפח רב (תא מטען וכו') הקיצר תבדוק שהעגלה נכנסת לתא מטען בדוק משקל וכמה מדרגות אתה צריך לסחוב אה ואם אתה כן הולן על גלגלי אוויר תלמד לתקן פנצרים קנה משאבה (ראיתי עגלה של jeep שהיא באם אינטגרלית) וסט לתיקון אופניים שתמיד יהיה איתם

NoaRing

New member
מה עושים בלי אמבטיה ?

הבנתי שרק אמבטיה נשכבת ממש ב 180 מעלות, שזה חשוב לחודשיים-שלושה הראשונים...

יוסף בא

New member
עגלה סטנדרטית

נשכבת ל175 מעלות לפחות שזה מספיק יש גם עגלות שכיבה מלאה אל תשכח שחודש חודשיים ראשונים הילד לרוב מאוד לא בעגלה (חודש ראשון בבית והשאר לרוב במיטה)

NoaRing

New member
אבל אומרים ש 175 מעלות זה לא מספיק

וחשוב בחודשים הראשונים להשכיב לחלוטין, מה גם שהאמבטיה יותר מרווחת...

יוסף בא

New member
מה שלום הגב שלך?

אתה שכבת על עגלה פשוטה אומרים שזה חשוב בחודשי החיים הראשונים לאחר מכן ממילא הילד לא נכנס באמבטיה ותעשה חישוב כמה בשלושת וחצי חודשי חופשת הלידה הילד ישכב בעגלה? ובהזדמנות שאל את אורטופד הילדים הקרוב את השאלה הזאת לא את מוכר העגלות שיש לו אינטרס לא קטן לדחוף לך את האמבטיה ובכללי רוב המידע שניתן ע"י מוכרי העגלות קח אותו בערבון מוגבל והמלצה תבחן טוב טוב " חבילות לידה"

NoaRing

New member
זה לא טיעון ../images/Emo13.gif

פעם גם לא היתה אנטיביוטיקה ולא חיסונים, אז מה ? לא צריך לפסול את הקידמה, השאלה היא רק האם זה נכון... אבל אם זה באמת מסרבל, אולי כדיא לוותר, אין עגלה שהאמבטיה מתקפלת יחד עם העגלה ?

MrCheff

New member
אני מכיר

העגלה שאנחנו קנינו.. עגלה של אינגליזינה שנקראת ZIPPY תאמין לי... עגלה מעולה, אפילו הלכנו איתה בטיולים והיא היתה מאוד עבירה. מתקפלת בקלות (עם אמבטיה רכה) ולא תופסת המון מקום. אנחנו מאוד מרוצים ממנה וממליצים לכולם לקנות. והבתכל'ס היא די זולה. עלתה לנו פחות מ-2k. כל הקטע של לקנות עגלה ב-3 4 5 וחצי שאלף שקל - סתם בזבוז והקטע עם גלגלי אויר - פעמיים נתקלתי בסופר באנשים עם עגלה כזו שגלגל בעגלה התפנצ'ר להם ואז הם פשוט נתקעו עם העגלה ולא יכלו לעשות כלום והיו צריכים לקחת לתיקון. ומה עושים במקרה כזה שהילד בתוך העגלה? צריכים עכשיו להחזיק אותו בידיים וללכת להחליף גלגל.. סיפור..

NoaRing

New member
ZIPPY

נשמע טוב, היא גם עונה על שאר הקריטריונים ש(ניסיתי) להגדיר ?
אגב, לאחר שהתינוק כבר לא צריך את האמבטיה בעגלה הספציפית שלך, מה עושים ? פשוט מוציאים אותה ומאחסנים בבית ?

MrCheff

New member
חלקית

כוללת אמבטיה, טיולון וסלקל שמתחבר (בתוספת תשלום). יש סלקל של אינגלזינה שנקרא HUGY שאותו רכשנו. הסלקל מתפרק/מתחבר בקלות, אבל רק לכיוון אחד וזה לכיוון הפנים של האבא/אמא האמבטיה היא רכה, כלומר, ניתן לקפל את העגלה מבלי לפרק את האמבטיה. ושרוצים פשוט מפרקים את האמבטיה, ומאחסנים. אנחנו הוצאנו את תומכי הפלסטיק של האמבטיה, כיסבנו אותה וקיפלנו הכל בתוך קופסא ע"מ לאחסן. יש 2 ידיות. יש פגוש קדמי. חמש נקודות עיגון - לא זוכר.. חושב שכן. היתרון.. קיפול מטריה, רך שניתן לקפל ביד אחת.

יוסף בא

New member
שכחתי

סל קל חקו עד שהזאטוט יצא השאילו סל קל ליציאה מהבית חולים וכאשר תתחילו לצאת איתו מהבית לכו לקנות אחד עם הילד ותראו איך הוא יושב בפנים

ronnm

New member
עגלת מוצי

לנו יש אותה וממש מרוצים עונה על כל הדרישות, אם אני לא טועה אפשר לחבר אליה סלקל של מוצי או מקסי-קוסי

למעלה