עגלה

annara1

New member
עגלה

שלום,ראיננו את העגלות של שילב, האם באמת כדאי לקנות את האמבטיה או שטיולון מספיק? אמחנו בהתלבטות קשה. מה יתרנות וחסרונות. האם יש עגלות של אינגליזינה שיש להם ידית מתהפכת, כי בלי האבטיה התינוק יושב/שוכב לא מולך וזה נראה לי מוזר לא לראות אותו כשאת מטיילת איתו תודה מראש

עגלות

הרבה מהתשובות שיש לי לתת לך עונות תחת ההגדרה "צורך" - הצרכים שלכם כמה תשתמשו בעגלה בחודשים הראשונים? יש כאילה שיגידו מספיק בכדי שיקנו ויש ש'ידלגו' על השלב הזה לאינגלזינה אין עגלה עם ידית מתהפכת שאנחנו מחזיקים , אם מוזר לך שהתינוק לא שוכב מולך אז אולי זה באמת לא מתאים לך , אבל ייתכן שכשיהיה לך לא תראי שזו בעייה מאוד גדולה ובסה"כ הם גדלים מהר ותרצי שישב בכיוון הנסיעה :) מקווה שקצת עזרתי בהצלחה בהחלטתכם

ונוס 30

New member
החסרון בלי אמבטיה זה שהתינוק לא שוכב ב180

מעלות רק האמבטיה היא 180 מעלות-לפי דעתי זה מאוד חשוב להתפתחות הגב של התינוק אני אקנה עם האמבטיה בשביל החודשים הראשונים. מקווה שהצלחתי לעזור אם יש לך שאלות נוספות בשמחה חג שמח

אמבטיה

זה בהחלט חיסרון שתינוק קטן לא שוכב ב180 מעלות כוונתי הייתה שיש שמחליטים שלא לקנות אמבטייה מכיוון שהם מעדיפים לקחת את התינוק במנשא בתקופה הראשונית ולאו דווקא להשתמש בעגלה כך שתקופת השימוש באמבטייה היא קצרה

annara1

New member
עגלות

אני מסכימה איתך על עניין של 180 מעלות, מצד שני זה משהו שנניתן להתגבר עליו ככי בכל מקרה את שמה איזשהו ריפוד על הטיולון, אז תשימי כך כדי שיווצרו 180 מעלות. שוב, זזה תלוי כמה מטיילים עם העגלה.לא נראה לי שכל כך הרבה ביום כדי שה 175 מעלות ישפיעו על הגב.אם הייתה השפעה מזיקה לגב, אז נקשת כמו שילב שמקפידה על תקן ועל בטיחות לא היו עגלות ללא טיולון.. זאת הסיבה שאני בהתלבטות: אני מבינה ומסכימה עם שני הכיוונים.

ונוס 30

New member
היי אנה

גם אני כבר מתלבטת לגבי העריסה תאמת שכבר נמאס לי מכל המחקר הזה שעשיתי כמה אצא עם הילד ב3 חודשים הראשונים מהבית ? זה גם יוצא אצלי בחורף. כבר מבולבלת לגמרי.

למעלה