עגלה...

הילה@

New member
עגלה...

שלום , יש לי שאלה, אני לקראת סוף הריון ועושה כרגע "סקר שוק" לגבי עגלה. מה שחשוב לי זו עגלה קלילה שתהיה גם טיולון בהמשך. האם יש לכן המלצות? אני בהתחלה מאוד התלהבתי מהאפריקה החדשות אבל אמרו לי שהן לא מדהימות. האם מישהי שמעה על ד"ר ביבי? לי העגלה נראית מצויינת אבל בחנות אחת השמיצו אותה ובקיצור אני כבר מבולבלת... אשמח לקבל עצות...

אמיר.

New member
עגלה מול טיולון.

ראשית - המון הצלחה !!! לידה קלה ... וגידול קל. --------- לנו יש עגלה משולבת, כלומר יש מרכב שעליו אפשר להלביש עריסה לתינוק או מושב לפעוט גדול יותר (של פג) וכן טיולון. אין מה להשוות . הטיולון קל בהרבה. מצאנו שלמושב של העגלה יש שימוש במשך זמן קצר בלבד. כל עוד הילד לא יודע לשבת - לא כדאי להושיבו. ואחר כך הוא כבר מספיק גדול בשביל להתרווח בטיולון (העגלה קצת צרה). וכשהוא לומד ללכת - אין בכלל מה לשים אותו במשוב העגלה. ---------- שתי עצות. 1. עדיף לשמוע עצות של הורים ולא עצות של מוכרים. 2. אל תקבלי עצה מאף אחד. זה רק יבלבל אותך. תסמכי על האינסטינקט שלך (אופס .. העצה הזו היא פרדוקס).

anat30g

New member
לחשוב על הפונקציות...

חישבי על הפונקציות שאת זקוקה שהעגלה תמלא... ז"א אם את רוצה שהתינוק ישן בה בהתחלת חייו - אז צריך עגלה שנשכבת ל-180 מעלות - רוב הטיולונים יורדים רק ל-170 מעלות. מה גודל תא המטען במכונית המשפחתית שלכם?? לבדוק לאיזה גודל העגלה מתקפלת. ובאיזה מהירות היא נפתחת וכמה נוח לקפל אותה שוב... עם ובלי התינוק ביד... האם היא תכנס למעלית בבניין שבה אתם גרים או מעלית בבתים שחשובים אחרים (סבא, סבתא, חברים טובים) גרים. איפה המקום שבו תוכלי לקבל שירות לעגלה? עגלות מתקלקלות, האם תצטרכי לנסוע רחוק? אני מצאתי שהעגלות של שילב היו לי נוחות תמיד - והשירות שקיבלתי תמיד היה מעולה. בכל אופן - בהצלחה

ציפי ג

New member
אני ממליצה על מנשא אינדיאני

לחודשים הראשונים, במקום עגלה. הוא קטן, נח הולך איתך לכל מקום. התינוק ישן בו בנוחיות רבה. הקטן שלי גר בו ארבעה חודשים. כאשר הוא התחיל לשבת אז העברנו אותו לעגלה. בכל מקרה אלו הפרמטרים החשובים בעגלה, ולא משנה הסוג: המשקל, הרדיוס של הגלגלים, הקפול וגובה הידית. תבדקי בחנות את המשקל. עגלה שמסותבב סביב עצמה בקלות, תובל גם ברחוב בנינוחות, תנסי לקפל בעצמך כמה פעמים ולא רק להסתכל על המוכר/ת, ותנסו שניכם את גובה הידית. הריון קל...

עופריקו

New member
אנחנו....

גם התלבטנו וככל שנמצאים בחנויות כך גם הבילבול גדל... כל חנות והדגמים שלה .. יש כזאת ויש עם עלגלים פנאומטים...מתכווננים...מסתובבים ....הגה כוח ..אוףףףףףףף לא נגמר .. בסופו של דבר בחרנו בעגלה של chicco העגלה משלבת ערסל טיולון וגם כיסא בטיחות שהכל מתחבר לעגלה לבנתיים אנחנו מרוצים..... בהצלחה עופר מומחה לעגלות וטיולונים

ליאת +

New member
רק טיולון

אחד הימים השמחים בתקופה האחרונה עבורי היה כשקנינו טיולון!!! (טוב, אי אפשר להשוות את זה עם יציאת שן ראשונה או הצעד הראשון שהוא עשה לבד, אבל עדיין.. זו היתה הקלה) עגלת הפג שעימה נגררתי במחצית השנה הראשונה הייתה כבדה ומגושמת (למרות שנחשבת לטובה ויקרה). קחי בחשבון את ההכנסה לרכב: אם את כמוני נוסעת באוטו לא ממש גדול אז זה מאבק בכל פעם מחדש לדחוף אותה לתא המטען. גם כל פעם שמקפלים אז העגלה שכובה על הארץ ואת בעצם צריכה להרים אותה- משקל של כמה קילו טובים).גם קשה יותר לדחוף עגלה כבדה בסתם טיול של אחר צהריים (תרגישי את המשקל בכל עליה/ירידה מהמדרכה). אל תתני למוכרים לשכנע אותך בכל מיני שטויות. לדעתי המקצוע הכי קל בעולם זה להיות מוכר או מוכרת לנשים בהריון: אנחנו נקנה כל שטות על עגלה אורטופדית, ונשלם עוד 500 ש"ח בשביל ה"תוצרת חוץ". אז מילא אם זה סתם הייתה הוצאה כחלק מההתרגשות וההכנות שלפני- לא נורא. אבל לפעמים העגלות האלה הן ממש מטרד. חברה שלי עם ילד שני מסתובבת עם טיולון מהיום הראשון עם חיוך של אושר על שפתיה. בקיצור: קחי בחשבון שהחודשים הראשונים גם ככה נורא קשים. הגוף כואב ממליון ואחת סיבות שונות (הלידה, צעידה בלילות עם תינוק על הידיים, אמבטיות וכו´), ולכן תחשבי יותר איך להקל על עצמך- הפעוט/ה יסע בשמחה בכל "כלי רכב" שתארגני עבורו.

alono73

New member
העגלה שלנו

קנינו לפני כשלושה חודשים (לבן חודשיים היום) עגלת "אינגלזינה" ב"שילב" שלא היתה יקרה מעבר לעגלות אחרות אבל קלת משקל מאוד. מדובר בדגם ספציפי שנקרא "בראבו", עלה כ-1,200 ש"ח ומשקלו 7.5 ק"ג בלבד כשכל העגלות האחרות (כולל הדגם המפואר של "פג" שוקלות 11 ק"ג לפחות). בנוסף, העגלה הופכת לטיולון בגיל מאוחר יותר ויש לה גלגלים גדולים, ככה שהיא עולה על מדרכותב בקלות יחסית.

למעלה