עגלות או ציורי שמן ? קנדה\אוסטרליה?

טוטו8

New member
עגלות או ציורי שמן ? קנדה\אוסטרליה?

אהלן חברים מה הולך ?
אני חייל משוחרר כבר קרוב לשנה.
צריך לחסוך ללימודים פה בארץ , ולשאר הדברים, וחשבתי לחסוך בחו"ל ואח"כ גם לטייל .

עלו שתי אופציות קנדה או אוסטרליה, כשבקנדה ניתן להוציא אישור עבודה, ולעבוד בעגלות.
ובאוסטרליה , בציורי שמן שזה בלי אישור מן הסתם, אבל זה לא עבודה שתופסים אותך בה.

ביקרתי בפורום של קנדה וקיבלתי פדבקים שליליים לגבי העבודה שם , ופה לא מצאתי שרשור הודעות לגבי אוסטרליה,
חשוב לציין שהעבודה במספר השעות הוא קטן יותר במכירת ציורים, המציגים טענו בפניי שמרוויחים יותר כי זה עובד על הפרשים ולא על אחוזים.

ועם זאת כול הסגנון הזה כמעט כמו בכל דבר ישראלי אני מרגיש יותר מידי שעובדים עליי.
אני לא יודע על מה אני צריך לסמוך ומה חשוב לי לדעת.
זה נורא מבלבל ואפילו קצת מייאש אותי
אני מאוד רוצה לעבור למקום חדש, עם אווירה אחרת ושפה אחרת
וזה נשמע לי טוב לעבוד בחריצות ולחסוך.

אשמח אם ותשתפו אותי בידיעותיכם!

המשך לילה מצויין.

eietmo

New member
אוב אז ככה

אם אתה יכול להשיג אישור עבודה, אל תעבוד בעגלות. סע לקנדה ותמצא עבודה נורמלית, אם אתה נניח יודע לבשל יש המון עבודות במסעדות (לרוב משלמים בסדר וגם מקבלים טיפים).

אני לא בטוחה אם תרוויח משהו מזה חוץ מהחוויה, הרבה כסף לא יצא לך (במיוחד אם אתה צריך למצוא מקום מגורים לתקופה קצרה), אבל אולי אם תבחר עיר יחסית קטנה (לא ונקובר או טורונטו), תגור עם שותף וכו' תוכל לחסוך. בכל מקרה אל תעשה שום דבר לא חוקי, זה פשוט לא שווה את זה...

איזה מתוקה

כמה דברים (חפירה!
)

קודם כל, שלא יעבדו עליך - אין דבר כזה אישור עבודה, גם לא בקנדה.
בדיוק בנובמבר האחרון תפסו שם הרבה ישראלים לא חוקיים שעבדו בעגלות.
בקשר לציורים - זה לא נכון שלא תופסים בציורים, היו ישראלים שהכרתי שתפסו אותם וסגרו את כל החברה.

אני עבדתי בעגלות, אומנם לא בקנדה/אוסטרליה אבל פגשתי הרבה ישראלים שעבדו בהרבה מקומות:
לגבי קנדה - עבד איתי מישהו שניהל שם עגלות והוא אמר לי שמטורף שם, במיוחד בכריסמס... אני אישית לוקחת את הדברים שלו בערבון-מוגבל בגלל שהוא זה שניהל את העגלות האלה ולמנהלי עגלות יש נטייה לנפח דברים. קח בחשבון שקר שם מאוד.

לגבי אוסטרליה- חברה שלי חזרה משם לפני חודש, עבדה בציורים, עשתה הרבה כסף, נהנתה מכל רגע.
עוד מישהו שאני מכירה עבד שם בעגלות אמר לי שהלך לו ממש טוב.

אין דבר כזה שבציורים/עגלות מרוויחים יותר, זאת עבודה שבה הכל תלוי בך ורק בך..
חוץ מזה אחרי שתהיה שם חודש-חודשיים אם אתה תותח אתה יכול לבקש העלאה באחוזים והם יעלו לך אותם כדי לא להפסיד אותך.
ויש תחרויות עם פרסים כספיים וכאלה.. לא חסר בזה כסף בקיצור.

בתכלס, זאת חוויה מטורפת ... ואני תמיד אומרת למי ששואל אותי שגם אם הייתי חוזרת עם מינוס הייתי עושה את זה שוב! פשוט כיף! ועושים כסף! מקסימום אם לא הולך אז חוזרים הביתה או מתגלגלים שם ומוצאים מקום אחר לעבוד בו :) שטויות :)

אה ואם יש לך חבר שעובד בעגלות/ציורים והוא מרוצה אז תלך לאיפה שהוא נמצא, זה הכי טוב.

h a j b i

New member
מניסיון של חברים, עושים את זה רק לחוויה

כי עם כסף אף אחד מהם לא חזר...

אני מכירה מישהי שחזרה עם הרבה כסף

מהעגלות באיזשהי עיר בארצות הברית, לא זוכרת איזו... אבל היא "מכירתית" לגמריי... לטוב ולרע...

h a j b i

New member
אני מניח שמי שתותח מכירות יכול לעשות מזה כסף

בכל מקום

h a j b i

New member
לא זה בסדר, בכל מקרה לא מפסידים עליי

הרי את משלמת את הטיסה (ומקבלת לפעמים החזר אחרי X זמן).
במקום משכורת מספקים לך מגורים והסעות (שלפעמים הם במחיר מסובסד וזה עדיין עולה לך) שבכל מקרה משמשים עובדים נוספים ומי שלא עושה כסף בכלל ממילא בורח תוך כמה שבועות (המחיה בדר"כ לא זול שם).

למעלה