עגלות, לאחר סקר מקיף, איזו אפשרות עדיפה ?

NoaRing

New member
קבלו ביטול - משהו חדש

מצטער על כאב הראש, קבלו ביטול על שאלותי הקודמות, באמת שלא משעמם לי, אבל החלטנו על הגדרת צרכים חדשה לנושא העגלה. (כן, אני יודע שזה לא דבר כ-ז-ה חשוב
), נשמח להמלצות בהתאם : 1. מעוניינים בעגלה עם ידית אחת (חובה), אמבטיה רכה שמתקפלת עם העגלה (חובה), עגלה מעט גבוהה יחסית מהממוצע, בעלת עבירות טובה, קלה יחסית ולא מסורבלת. אנו עם רכב צמוד, אין בעיית מקום בתא המטען. 2. בפורומים שונים קראתי אנשים שונים שטענו שהסל קל האגי של אינגליזינה לא היה נוח, אשמח לשמוע האם הכוונה היתה שלא היה נוח להורים, או לתינוק/ת, כמו כן אם מישהו כן מרוצה מהסלקל, גם אשמח לשמוע
תודה.

NoaRing

New member
עגלות, לאחר סקר מקיף, איזו אפשרות עדיפה ?

ראינו מגוון עגלות במגוון מקומות ואנו מתלבטים בין שתי אפשרויות, בשניהם מדובר בעגלה עם אמבטיה קשיחה + טיולון, גלגלים מוקצפים (לא אוויר), עם חיבור לסלקל וקלות לקיפול. אפשרות ראשונה : עגלת אינגליזינה דגם זיפי החדש בשילב + סלקל אינגליזינה שמתחבר לעגלה או מקסי קוזי שלא מתחבר. סה"כ כ 3,700 ש"ח. אפשרות שניה : עגלת פג פרגו P3 + סלקל פג פרגו שמתחבר לעגלה. סה"כ כ 2,800 ש"ח לדגם הפחות מפואר או 3,500 לדגם היותר מפואר. אשמח לדעת : 1. איזו אפשרות עדיפה ? 2. לגבי האפשרות הראשונה : האם מקסי קוזי עדיף על הסלקל של אינגליזינה ? היתרון של אינגליזינה שהוא מתחבר לעגלה, והמקסי קוזי לא, אבל נראה שלמקסי קוזי יש מוניטין, השאלה האם בצדק.. 3. לגבי האפשרות השניה, היתרון של המפוארת יותר הוא בעיקר סלקל יותר מרופד, (ההבדל בין העגלות עצמן מינורי), מישהו יודע האם הסלקל בחבילה היקרה יותר שווה את ההפרש ? 4. האם יש עדיפות ממשית למשהו ספציפי מבין הסלקלים שהוזכרו ? (סלקל אינגליזינה, סלקל מקסי קוזי, סלקל P3 רגיל, סלקל P3 דגם יקר יותר) תודה רבה.

חנול

New member
לנו יש את הגרקו קווטרו דלוקס

לדעתי, עונה כמעט על כל הדרישות-רחבה מאד לילד בפנים, גלגלים ענקיים ועבירות מצוינת, ידית אחת. לא מאד קלה, אבל לא משהו שאי פעם הפריע לי. לנו יש סלקל של מקסי קוזי. שום סל קל הוא לא נוח אם צריך לסחוב אותו. כיון שהוא דורג גבוה בבטיחות-זה מה שהיה לנו חשוב ולכן הוא נקנה.

מחשבות

New member
אז זהו, שממש לא. כמו שאין נעל שאינה

הולמת רגלו של ילד כל עוד היא בגודל המתאים. הרגל לא תשתנה בגלל נעל.

gils33

New member
אתם רציניים בתשובה הזו - מה התינוק מבין???

מה זאת אומרת?! זה הגב שלו,זה ההתפתחות שלו לגב ישר,לשינה יותר טובה,זה גם בשבילך. אני מציע מזרון עם תו תקן,יש המון תבדוק בחנויות.

מחשבות

New member
תו תקן טוב לגב של היצרנים. כל מזרן

הנמכר בחנות נורמלית יהיה בסדר. כולה גוש ספוג.

elotan

Member
תחשוב על מה אתה ישנת

ותראה שכל עוד זאת לא מיטת פקיר זה עדיף על מה שהיה לך, ועובדה שיצאת בסדר.

elotan

Member
כן

ודווקא בגלל זה, ובגלל שחלקינו הורים כבר יותר מפעם אחת, אנחנו יודעים מנסיון מה באמת חשוב ומה סתם חרטא ושטויות שיצרנים ופרסום גורמים לך לבזבז סתם כסף שלא לצורך. אתה כמובן יכול לבחור שלא לשמוע לנו, ולהתחיל לקנות עגלות בלמעלה מ 1000 דולר כמו פותח השרשור עם מליון ואחד דברים שאתה לא צריך, ואתה יכול לעצור רגע ולחשוב שניה בהגיון ולראות לבד מה באמת חשוב ואיפה סתם מחרטטים אותך.

מחשבות

New member
אני כבר רחוק מזה ולכן אין לי הרבה

תובנות פרט לכמה קלות: הגלגלים של העגלות צריכים להיות גדולים ואז ההסעה על מדרכות ארצנו השבורות קלה יותר. הסל קל הוא סל כבד. לא יודע מי נתן לדבר נורא הזה את השם השיווקי הזה. מאז היו בנותיי צעירות האמירו המחירים של העגלות כאילו מדובר בקניית כלי רכב לתינוק. לא מבין מה המחירים האלה ומה הגליק הגדול של העגלות האלה. גם לגדולה שלי היתה עגלת אינגלזינה, שהיתה מכה מהסרטים בנושא הכנסתה לרכב. גם ההסעה שלה הרחובות העיר לא היתה שוס גדול.

elotan

Member
שלנו עלתה 900 שקל והיתה בסדר גמור

נראה לי טירוף להוציא פי 4 מזה על כולה עגלה.

יוסף בא

New member
משקל ונפח

מי יותר קלה ומי מתקפלת יותר קטן איזה סל קל? רק מי שיושב עלו יוכל לעזור באמת אם נוח לו אם הוא לא שקוע מידי לא שטוח הקיצר שיהיה לו נוח

MrCheff

New member
כדאי לך להמתין

עוד כמה ימים אמור להתחיל מבצע קיץ בטיחות בשילב ואז המחירים יורים

עגלות

אנחנו קנינו עגלה של איזיבייבי. השיקולים שלנו היו המשקל של העגלה, נוחות של הרכבה ופירוק, הגודל שלה (יש עגלות ענקיות ורחבות שקשה לעבור איתן ברחוב) וגם מחיר. לעניין הסלקל - אנחנו החלטנו שכעקרון הסלקל נשאר רק באוטו וגם אם הבן נרדם בסל-קל אז מוציאים אותו - זה ממש לא היה בעיה. אנחנו קנינו איזיבייבי שיש לה גם אמבטיה וגם טיולון. היא קלה, היא נוחה, והיא עולה 2000 ש"ח. לגבי סלקל אנחנו קנינו מקסיקוזי קבריו פיקס כי לפי בדיקה שעשינו הוא הכי בטוח. בהצלחה מוריה

ronnm

New member
דעה בנוגע לסלקל

אנחנו ויתרנו על סלקל עבור שגיא קנינו ישר כסא בטיחות לרכב, יש כאלה שמתאימים מגיל 0 (לנו יש evenflo) כמו שאמרו קודמי הסלקל הוא לא קל בכלל, לא נוח לנשיאה, פחות בטיחותי הסתדרנו מצויין בלעדיו והחיסכון הכספי חשוב גם הוא כי לא רחוק היום שבו תאלצו לקנות כסא בטיחות ולאפסן את הסלקל

למעלה