עגלות

alon11173

New member
עגלות

היי
יש פה מישהו שעבד בעגלות בחו"ל או שמע על מישהו שעבד ויכול לספר איך זה?

oromer

New member
מנהל
אני שמעתי

לחברות שלי שילמו כרטיס הלוך וחצי כרטיס חזור. הן היו בארה"ב. אם אין לך ויזת עבודה/ גרין כארד/ אזרחות אמריקאית זה לא חוקי. חברה שלי, כשהיא באה לשם בפעם השנייה חקרו אותה משטרת ההגירה כי ראו שבפעם הקודמת היא היתה שם הרבה זמן. אאל"ט אסור להיות יותר מ 3 חודשים רצוף- עבור תיירים.

התקופה הכי טובה לבוא לשם היא לפני הכריסמס. זו עבודה מכירתית לכל דבר ועומדים כל היום על הרגלים. יש עמדה בקניון ואתה צריך להסתובב קצת או לקרוא לאנשים לבוא. הבנתי שיש מחיר מינימום שמתחת אסור למכור. מעל- כמה שתצליח. ככל שתמכור במחיר גבוה ככה העמלה שלך תהיה גבוהה יותר. הבנתי שיש אחלה מגורים ותנאים וביום החופשי הם הולכים לטייל. בהתחלה זה קשה, אבל מי שטוב בזה עושה מלא כסף.
אני חושבת שיותר קל למכור לאמריקאים מישראלים אבל הבנתי שלא מעט מכירים את העגלות של ים המלח ומבינים שזה סתם. צריך לזהות מי יקנה ומי לא.

בכל מקרה, אני לא הייתי מסתכנת בעבודה באופן לא חוקי. דרך אגב, לא מזמן כתבת על ויזה. אישרו לך? זו אחת הסיבות שהם לא נוטים לאשר.

alon11173

New member
תשובה

אני לא מגיש בקשה לויזה כי אז אם אני יסורב (מה שצפוי שיקרה) אני ירשם אצלם במערכת ואז גם אחרי
שאני יקבל את הדרכון האירופאי שלי אני לא אוכל להיכנס אפילו איתו כי אני יירשם כמסורב.
ודרך אגב אני ממש לא מעוניין לעבוד באופן לא חוקי לכן אני יותר שואל בכיוון של אירופה, קנדה, אוסטרליה.
לא שמעת על העבודה באיזורים האלו?

h a j b i

New member
גם מחוץ לארה"ב זה לא ממש חוקי

פשוט הקומבינות לפעמים יותר קלות.
ואחרי זה אתה מתפלא למה לא מאשרים לישראלים צעירים ויזות...
לשאלתך, מכיר כאלה שעבדו באנגליה במכירת תמונות שמן (אותו חרטא רק שעוברים מבית לבית ולא נמצאים במקום סטטי כמו קניון).

הקומבינה המקובלת שם לפחות היא בקשת אשרת שהייה למטרות לימודים והנפקת אישור לימודים פיקטיבי.

orig429

New member
להתעסק עם העגלות האלה, זה להתעסק באש

תעשה לעצמך טובה ותחשוב על הדרכון האירופאי שברשותך.
תשכח מהעגלות, ממכירת תמונות שמן ומכירות מוצרי טיפוח.
אם העסקים האלה היו חוקיים במאה, לא היו צריכים לייבא ישראלים בסתר
ולדרוש מהם לשקר בכניסה למדינה.
מנצלים חבר'ה תמימים אחרי צבא שלא יודעים מימינם ומשמאלם, מבטיחים
להם הבטחות וסיפורי מעשיות, אך בפועל שתהיה שם, אתה תהיה
חסר אונים במדינה זרה, בלי אישור עבודה אמיתי, שכר טוב תקבל,
רק אם תמכור טוב ואם לא, תקבל כמה גרושים מדי חודש.
אגב במידה ותגורש כך בחשבון שזה עשוי שזה עשוי להיות למספר שנים
פלוס ישנו סיכוי שגם יקנסו אותך על שהייה בלתי חוקית.

העבודות האלה הן חרא תתרחק מהן!

למעלה