עגלות

פזית-

New member
עגלות

ערב טוב לכולם !!! היום הלכנו לחפש עגלות וקצת התבלבלנו
האם יש למישהו כאן עגלה של דוקטור בייבי (דגם לונדון) או פג ונציה? אם כן, אם אתם מרוצים מהעגלה או לא. או אם אתם ממליצים על עגלה אחרת, נשמח לשמוע . תודה מראש...

תצאי מנקודת הנחה

שאין עגלה מושלמת..את דוקטור בייבי אני לא מכירה..פג ונציה היתה כבדה מידי ומסורבלת בקיפול להיכנס לרכב... אין לי המלצה אלא אם כן תצייני מה חשוב לך שיהיה בעגלה...

ריכוז נושא העגלות

רצ"ב לינק לאתר הורים של פורום IOL שהפך לפורום YNET. יש שם סקר עגלות די טוב.

meira

New member
מזלכם שרק קצת התבלבלתם ../images/Emo8.gif

לא מכירה את הדגמים שרשמת אבל תחשבו מה אתם מחפשים מבחינת: משקל העגלה (צריך להעלות אותה במדרגות כל יום?) נוחות קיפול (ביד אחד) הגודל כשמקופלת (נכנס לתא המטען של האוטו?)

מיכל פ

New member
ה-עגלה

אנחנו קנינו לגדול, בזמנו, ד"ר בייב. היינו מאוד מרוצים אבל אני חייבת לומר לך שעם הפיצקי החדש שלנו גילינו עולם אחר: יש דגם חדש של עגלות שיש לו שני יתרונות מרכזיים: ראשית, הם מוסיפים גלגל חמישי במרכז העגלה (למטה, כמובן). זה גלגל כפול, כלומר, הוא מסתובב לשני הכיוונים בו זמנית ולכן מייצב את העגלה וממתן את התנועות שלך. למשל - דוחפים ימינה - החלק שדוחף שמאלה מאזן את הפנייה והופך אותה לחלקה יותר. וכך הלאה. היתרון המרכזי השני נעוץ בחומר ממנו עשוייה העגלה. הם משתמשים בסיבי טיטניום, ממש כמו בחלליות או במטוסים. העגלה קלה בהרבה, וחשוב יותר - יש בה חלקים גמישים. ממש כך: הידיות מתעצבות לפי היד שלך, המרחק ביניהם משתנה גם כן, הגגון יכול להגיע יותר נמוך וכו´. כמו שמוסיף כאן בעלי מעבר לכתף, הרבה יותר קל לנקות את החומר הזה. אז בקיצור - עגלת "TITAN-TINOK", בערך 600 ש"ח, בחנויות"שילב" לפי הזמנה אישית (לא כל המוכרים מכירים את זה אז אל תוותרו ותגיעו עד למנהל אם צריך) הנה המתוק התעורר שוב אז ביי ובהצלחה

_גלית_

New member
לנו יש

טריו 2002 של צ´יקו שקנינו בשילב. היא מדהימה ואנחנו מאוד מרוצים ממנה. היא מורכבת מטיולון שהוא הבסיס להכל. בהתחלה לא משמשים בו אז הוא שוכב למטה ועליו מורכבת "אמבטיית" שכיבה. את ה"אמבטיה" ניתן להסיר ולחבר במקומה את הסל קל שנכנס לאוטו. העגלה קלה מאוד במשקל
וקלה מאוד לניווט (אפשר ממש "לנהוג" אותה באצבעות) היא גם עומדת בתנאי שטח קשים, כמו שיש בת"א בזמן האחרון למשל
. הידיות שלה מסתובבות לפי בחירה לכל הכיוונים וזה מקל על אנשים גבוהים במיוחד, כמו אצלנו במשפחה (נחוץ אייקון של ג´ירפה). וכל ההורים שפגשתי ברחוב עם העגלה הזאת אומרים שהם גם מאוד מרוצים ממנה
. אני חושבת שהיא די יקרה, אבל אם לוקחים בחשבון שהיא כוללת את כל האינסטרומנטים, ושהיא נוחה מאוד, אז לדעתי שווה ביותר. דרך אגב: לחברה שלי יש עגלה של פאג (לא יודעת איזה דגם) והיא מאוד לא מרוצה ממנה, אומרת שהיא נוראה כבדה ומסורבלת.

anat30g

New member
עיצה אחת חשובה מאוד

לקנות עגלה במקום שבו יש שירות - במקום שנוח להגיע אליו, במקום עם חניה. עגלות, אפילו הטובות ביותר, עלולות להתקלקל - ואז צריך את השירות - שיתקנו את העגלה, שיחליפו בורג... אני הגעתי 3 פעמים לטיפול עם העגלה שלי - לשימון המיסבים. בקיצור - אם את גרה בחיפה אל תקני עגלה בתל-אביב - גם אם זולה יותר - כי ההפרש במחיר יכול לא להיות שווה את זה כשאת צריכה לטלטל תינוק ולהגיע לחנות להחזיר , לתקן, לקבל שירות... כשיש תינוק בבית - הורים הופכים להיות פחות ניידים - כבר אי אפשר בספונטניות לקפוץ לחנות, כל יציאה מתוכננת... מהניסיון שלי - קני עגלה במקום נגיש ותבדקי טוב שיש שם גם שירות. ענת

לנו יש את הגראקו סטרלינג../images/Emo127.gif

מאוד נוחה לסגירה ולפתיחה. קצת כבדה, לטעמי. קל מאוד לנייד אותה. הכסא לרכב המצורף אליה מתישב עליה בקלות וכך גם ברכב. קשה להכניס אותה לתא המטען של פונטו, ויש לדאוג שהתא יהיה ריק לחלוטין ע"מ שיהיה אפשר להכניסה. כל העצות שנתנו לך החברות הן נכונות, ואני מצטרפת לכל אחת מהן. סיגל

רותי&ע

New member
אני אהבתי את פג ונציה

מאוד נוחה לתינוק והוא ממש גר בה בחודשיים הראשונים. הוא ישן בה במשך היום ורק בלילה עבר לעריסה.

למעלה