עגלת ריצה/3 גלגלים

עגלת ריצה/3 גלגלים../images/Emo61.gif

עשיתי סקר קטן והמחירים בארץ ממש בשמיים - אני מחפשת עגלה בעלת 3 גלגלים. האם למישהי יש כזו? היכן מומלץ לרכוש אותה? תודה ושבת שלום..

jole

New member
מה המחיר בארץ???

גם בחו"ל עגלת הריצה לא זולה 160$. הייתה לי כזו והיא הייתה הרבה יותר נוחה מהעגלות הרגילות. אם המחיר בארץ הרבה יותר יקר מחו"ל אולי שווה לקנות שם . תכנסי לאתר המצורף, יש לי המון דברים שרכשתי מהם כשהייתי בארה"ב ולא התאכזבתי משום קניה. אם את כבר שם שווה לך לבדוק עגלה נוספת שנקראת SIT&STROLL . זה כיסא לרכב שמשמש גם בתור עגלה (גלגלים וידית נשלפים) ואם את במקרה טסה לאן שהוא הוא גם מותאם למעברים במטוס ומאושר ע"י FAA ככיסא הטסה לילדים. יש לי אחד כזה כקניתי כש-לי היה בן שנתיים. היום הוא בן חמש וחצי ועדיין יש לכסא שימוש בנסיעות ארוכות כי הוא מאד נוח לשינה. הכסא עדיין נושא בתואר קניית המאה.

jole

New member
סליחה...שכחתי להוסיף../images/Emo100.gif

בחיפוש תקישי- STROLLER

לימורא

New member
לנו יש עגלת ריצה 3 גלגלים

בוקר טוב, לנו יש עגלת ריצה ( מקצועית) מתוצרת BELL ןהיא נקנתה בארה"ב במחיר של 120$. העגלה הזו היא לילדים מעל גיל שנה והיא בנוסף לעגלת טיולון שיש לנו. החיסרון העיקרי בעגלה הזו ש 1) אין כמה מצבי ישיבה וזה מגביל מאוד ( במיוחד שהוא נירדם בתוכה ). 2. היא גדולה מידי (לא נכנסת למעלית, צריך לפרק את הגלגלים כדי להכניס אותה לבג´ז. היתרונות: 1. היא עגלה קלה מאוד. 2. תענוג ללכת איתה!!! לסיכום יש הרבה מאוד סוגי עגלות 3 גלגלים ואת צריכה להגדיר לעצמך מה את מצפה ממנה. בהצלחה לימור

למעלה