עגלת S4 של חברת PLYA

ronky 5

New member
עגלת S4 של חברת PLYA

היי! רציתי לדעת עם יש משהו שרכש את העגלה ויכול לשתף אותי במידע . תודה מיטל.

אשמח לייעץ לך

איזה מידע תרצי לדעת? מה הציפיות שלך מהעגלה? מה חשוב לךהכח בסולם העדיפויות? דפנה

ronky 5

New member
ציפיות

שלום דפנה! בעקרון הזמנתי כבר את העגלה כי המוכרת החביבה הסבירה לי הכל , אבל מה שרציתי לדעת זה בעצם לשמוע מאנשים שרכשו את העגלה ומשתמשים בה (אני צריכה ללדת החודש, לכן עוד לא התנסתי בה ). בעקרון היה חשוב לי ששלושת הגלגלים הם גלגלי אוויר ושהתינוקי לא ירגיש כל מעמורה בדרך .וזה עונה על הצורך שלי . אם יש לך עוד מידע אשמח אם תחלקי אותו איתי. תודה.

alioz

New member
אותה עגלה s-4 new born

בחוברת היא מופיעה אבל באתר של שילב היא איננה רק ה-new born -דאון טאון ישנה ואני מחפשת עם 3 גלגלים האים זוהי אותה העגלה רק עם גלגלים שונים?

ronky 5

New member
היי!

כן את צודקת באתר אין את העגלה אני ראיתי אותה בפרסום בעיתון והגעתי לחנות העגלה היא מסודרת בצורת 3 גלגלים , אך הגלגל הקדמי הוא כפול.זה הדגם החדש ביותר כך הבנתי מהמוכרת.

תשובות

האם קיבלת תשובות למה שרצית? עגלת ה-S4- פרטים: שלושה גלגלים שלושה מצבי גובה לידיות מערכת בלמים עם מנגנון בלימה ,בידית הדחיפה או עצירה מוחלטת , סל רשת , ניתן להרכיב על שלד הטיולון את הסל קל פרימה שהוא סל קל מגיל לידה עם שלושת מצבי שכיבה , בעגלה הפגוש ניתן לפירוק ריפוד עליון נפרד לשם ניקוי וכביסה נוחים , במשקל של 11.4 ק"ג, זווית ישיבה 112-150 מעלות' אשמח לדעת מה בחרת בהצלחה

למעלה