עדידוש!!!

mikloi

New member
עדידוש!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מה שלומך? אני לא מאמינה שאנחנו ביחד באותו זמן! בול נתקע לי המחשב (כמובן) אבל זה הסתדר. המון אהבה מיקה

לאכול אותך, מיקה...

ואת אפילו לא משמינה!!!!!
אוהבת אותך, מאוד מאוד מאוד! :) עדי

mikloi

New member
תודה! אבל הייתי נזהרת...

יש לי בדם כל כך הרבה שומנים וסוכרים (וזה לא קשור שלא רואים עלי עד כמה) שלא הייתי ממליצה לאכול אותי, אם רוצים לשמור על המשקל.... באמת, אני כמו מנה של פנקייק עם 10 כדורי גלידה וקצפת... לא מומלץ..!!! אבל אני מתה עלייך בחזרה, וחוץ מזה, אם מנסים לאכול אותי אני בורחת, אז אולי בשביל הספורט, זה שווה... אני יודעת שכבר אמרתי את זה, אבל תעשי חיים באילת!! מגיע לך!! וחוץ מזה, 54 ק"ג לגובה שלך , זה ממש כלום. אחותי הקטנה קצת יותר נמוכה ושוקלת ככה, והיא כוסית של הלייף!!!

פחחחחח...

אני לא כוסית, אבל שיהיה...
ואגב, לא אכפת לי שיש לך בדם כ"כ הרבה שומנים וסוכרים! מה, פעם אחת אסור לי "להפניק" את עצמי במשהו מתוק?
אוהבת, עדי

mikloi

New member
אהבתי את הביטוי ´להפניק´

ובטח שמותר לך!!! תמיד!!!! כמה שאת רוצה!!! ובנוגע לאיך שאת נראית, נשמע לי שאת צריכה להתחיל לראות קצת MTV ולהתבונן בג´ניפר לופז... משהו אומר לי שהיא מאוד קרובה לגובה ולמשקל שלך!! ודרך אגב, משקל זה לא הכל, יותר חשובות המידות. בכל מקרה: הנה משהו שלא עשיתי ´מזמן´:

mikloi

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

איי איי איי, מיקוש, מיקוש, מיקוש...

(אחרי הכל, זה הסמיילי שלך, לא?)
ג´ניפר לופז? הלווווווווווואי!!!!!!!!! היא כזאתי פצצצצצה... גם לי יש תחת ענק, אבל בואי נאמר את זה בעדינות.. ממממממ.. קצת ("רק" קצת) יותר גדול משלה. קצת ("רק" קצת) יותר מדי גדול. אבל שיהיה... אף אחד לא מושלם, נכון?
בכל מקרה, אני באמת אתגעגע להתכתבויות המצחיקות האלה בינינו... אתגעגע אליכם המווווווווון, אל כולכם!!!!!!!!!!!!!!! עדי

b.t.w

קיצור של: by the way - אני וחברות שלי המצאנו...
אז by the way, רציתי רק לומר שהביטוי "להפניק" הוא המצאה של "לימור" (אורנה בנאי), שאגב- אני ממש אוהבת אותה...
לב יו אול :) עדי

mikloi

New member
אני לא מאמינה לך!

א. לא קיים בעולם הזה תחת יותר גדול משל ג´ניפר ב. היא לא כזו פצצה, יש לה מאפרת וסטייליסטיות מעולות, ונתונים בסדר גמור, לא יותר מזה ג.את הכי יפה בעולם! למרות שלא נפגשנו, אני יודעת את זה, כי כזו כמות של אהבה יכולה לבוא רק ממישהו יפה באמת. ו54 ק"ג ל169 מ´ זה כלום!!!

למיקה הפצצה המהלכת...

את יפיפיה. את הכי יפה בעולם. בעצם, כל אחד הוא הכי יפה בעולם, אם הוא מאמין בזה. אבל מאמין בזה בשתיקה. כלומר: אם מישהו ילך ברחוב עם האף למעלה ויתנשא מעל אחרים: "כאילו, הלוווו, אני הכי יפה בעולם ואתה לא!" - אז זה מגעיל (כמובן), אבל אם מישהו ילך ברחוב, ירגיש טוב עם עצמו, ירגיש שהוא "the king of the world" - ציטוט מסרט מוכר (
), אז אין סיבה אחרת שהאחרים לא יחשבו כך גם. זה לא כ"כ היופי שעושה את הבנאדם, זה הבנאדם שעושה את היופי. תחשבו על זה... איי איי איי!!!
עוד ציטוט מוכר... :) נשיקות לכולכם... עדי

mikloi

New member
אם כבר ציטוטים מסרטים אז

תלכו לראות את שרק!!! איזה סרט ענק, מדהים גדול (ובעצמו מכיל ציטוטים מסרטים אחרים) ותקראו את באדולינה. ספר חובה. וגם את ´מה שטומי אמר לי´ זה ספר שצריך לקרוא בגיל הנעורים. חשוב ביותר!!

נכון... סרט ע-נק! נגנבתי על החמור..

למה הדרקונית הזאת תפסה אותו??? boohoo...
טוב, אני זזה לאכול... :) עדי

למעלה